- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Amin canim insallah, cok istiyorum. Insallah zamani gelmistirde bu tedavi vesile olmustur Allahin izniyle hepimizeİlk aşılaman olurda inş başka bişey gerek kalmaz hayırlısı ile canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah, cok istiyorum. Insallah zamani gelmistirde bu tedavi vesile olmustur Allahin izniyle hepimizeİlk aşılaman olurda inş başka bişey gerek kalmaz hayırlısı ile canım..
Benimde perşembe 6 yumurtayla yapılacak. Beraber gün sayicazbugün yumurta kontrolüm vardı 5 tane yumurtam gelişmiş, kısmetse çarşamba günü aşılamam yapılacak, hakkımızda hayırlısı olsun
sağolasın canım.. A.r.olsun.. inş.Canm aynı içerikte bu tarz haplar da iğnelerde yumurtalıgının tepkisine göre doz artırılıyor bildigim kadarıyla olumsz düşünme gelişir inş yumurtların da hayırlı habelr alırsn
amin.. sağol canım cümlemiz inş.Amin canim, bu ilaci bilmiyorum banada gonal f verdi dr. Ama buda o kategoride yumurtayi gelistirici bir ilac heralde. Her dr. Un tedavi yontemi farkli olabiliyor. belki burda o ilaci kullanan arkadaslar vardir yardimci olurlar sana. Allah yolunu acik etsin canim
Amin canim, 14 gunungecmis bile testi ne zman yapacaksin? Bana 15. Gun yap dedi dr.Selam kızlar bugün 14.gundeyim beklemek ve sonucu merak etmek çok zor geliyor. Hayırlısı diyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin....
BENİM DÜN ASILAMAM OLDU BELİM AĞRIYOR AMA İÇİM KIPIR KIPIR BİR UMUTcanlar şuanda fostimon ve cetrotide iğne vurunuyorum ilk aşılamam olacak Allah izin verirse bu konuda tecrübem yok yarın da hastaneye kontrole gitçem yumurtaların durumuna göre ne yapcamı Söylüyorlar bundan önce 3 kere iğne kulandım ama yumurtlama takibi oldu sadece Herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için
Amin canim, 14. Gun bhcg anlamlı bir deger cıkar diye dusunuyorum, hatta dollenmeden sonra 9-12 arasi salgilanmaya basliyor diye okudum. Nasil dayaniyorsun, hemen git yaptir bence. Benim yarin 11. gun, kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum. Sabirsizlaniyorum, cok zormus belemek.Selam kızlar bugün 14.gundeyim beklemek ve sonucu merak etmek çok zor geliyor. Hayırlısı diyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin....
Canım cesaretim yok pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Tabi adet olmazsamAmin canim, 14 gunungecmis bile testi ne zman yapacaksin? Bana 15. Gun yap dedi dr.
Korkuyorum sonuç negatif olur diyeAmin canim, 14. Gun bhcg anlamlı bir deger cıkar diye dusunuyorum, hatta dollenmeden sonra 9-12 arasi salgilanmaya basliyor diye okudum. Nasil dayaniyorsun, hemen git yaptir bence. Benim yarin 11. gun, kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum. Sabirsizlaniyorum, cok zormus belemek.
Amin canim, 14. Gun bhcg anlamlı bir deger cıkar diye dusunuyorum, hatta dollenmeden sonra 9-12 arasi salgilanmaya basliyor diye okudum. Nasil dayaniyorsun, hemen git yaptir bence. Benim yarin 11. gun, kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum. Sabirsizlaniyorum, cok zormus belemek.
Merhaba arkadaşlar benim sadece 1 yumurta oldu 22 Mm. Yarin asilama olacak tek yumurta inşallah tutar bugün de usutmusum atesim var bogaz ağrım filan olumsuz bir durum yaratir mi ki acaba![]()
Insallah guzel sonuclar olur.Korkuyorum sonuç negatif olur diye
Bir günün hesabını yapar olduk.her bir günün kiymetini bilir olduk Rabbim in bizleri sınavı ins kısa sürerBugun hemsire ile konustum asilamanin yapildigi gunun ertesinden itibaren gun sayilmaya baslaniyormus arkadslar. Ben ilk gunden sayiliyor zannediyordum. Bilginize![]()
Kac yillik evlisin canim, ne zamandir cocuk istiyorsunuz?[/QUOTE][QUOyillikren1605, post: 39593183, member: 662088"]Valla ben 26 yasindayim ama pembe gozluklerim yokk canlarimmm
Aynen oyle canim 15 gun nasil gececek diyordum bir gun daha eklendi iyimi...Bir günün hesabını yapar olduk.her bir günün kiymetini bilir olduk Rabbim in bizleri sınavı ins kısa sürer![]()
2 yildir evliyim 1.5senedirde cocuk istiyoruz canim[/QUOTE]Kac yillik evlisin canim, ne zamandir cocuk istiyorsunuz?