• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim guzel haberi vermek nasip olur...:)

Bu benim 2. asilamam, daha oncede ayni asamalardan gectim, nasip olmadi malesef:cry:.. Testler hep negatifti..o yuzden ilaclardan olmadigini biliyorum ...4 yil bekleyince inan o bir kac fazla gun insana cok geliyor:110:...ben de kanda kesin sonucu ogranmek istiyorum insallah nasip olur...:anneadayı::KK46::nazar:

Bende cok hafif silik bir cizgi gordum canim. Acaba ilaclardanmi diye dusunuyordum ama tecrubende var bu konuda daha once test yaptiginda cikmamis. Insallah gunden gune koyulasir, merakla beklyorum hadi sen umit o bize:KK16:

Insallah canim guzel haberi vermek nasip olur...:)

Bu benim 2. asilamam, daha oncede ayni asamalardan gectim, nasip olmadi malesef:cry:.. Testler hep negatifti..o yuzden ilaclardan olmadigini biliyorum ...4 yil bekleyince inan o bir kac fazla gun insana cok geliyor:110:...ben de kanda kesin sonucu ogranmek istiyorum insallah nasip olur...:anneadayı::KK46::nazar:
Ben yarın ilk asilamami olucam ama tutmazsa bi 2. Istemiyorum. Nedense inancım yok asilamaya :( doktorum hemen tüp bebeğe izin vermiyor. Kaç yumurtan oldu senin cnm ?

Benim sonuç martın 2 sinde belli olacak baklım hayırlısı

Arkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için

Arkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için
Siz cumada yaptırA bilirsiniz ben 16 şubatta yaptırdım 15. Gün 2 mart oluyo

Ben 13 subatta asilama yaptirdim cuma gunu yani 27sinde test yaptircam drumoktorum öyle dedi yada beklemelimiyim

Kızlar çok üzgünüm adet oluyorum leke gelmeye başladı . Test yapmaya bile fırsatım olmadı. Sizler inşallah mutlu haberler alırsınız

Progestan kullandırıyo bana 2 aydır o da zaten adeti geciktiriyo o sebeple 2 mart dedî sanırım normalde adet olmam gereken tarîh 27 şubat beklemeyi düşünüyorum inşallah ne kadar umudum yok desemde içim kıpır kıpır sanırım hayal kırıklığı olacak negatif olursa

Canim ben bir kac defa test yaptim, hep cok silik cizgi cikiyor (bir kac sayfa geride resim eklemistim) ama daha adet gecmedigi icin emin degilim...:KK43:

Bu arada ben de hic bir belirti yok gibi..bel agrim hic olmadi zaten...bakalim zaman ne gosterecek...

Back
X