• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
teşekkürler :)
Merhaba canım bizim de morfoloji sorunumuz var malesef :KK43: 8.aydır bebek istiyoruz biz de bu ay aşılama yaptrdk bekliyorum.ben geçen ay rahim filmi cektrdm çatlatma iğnesi de vuruldm ama nasip olmadı doktor normal yolla olması zor demişti zatn aşılamanın sonucu da haftaya belli olcak.yani hepsi aynı ay içinde olabilir adetin 2.günü gidersin hormonlarına yumurtalıgına bakılır ilaç ya da iğne verir takip eder yumurta olgunlaşnca iğne yapar iğneden bir gün sonrada aşılama yapıyorlar zaten aşılma günü Esin sperm veriyor baska bi işlem yok zatn

merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
teşekkürler :)
Canim oncelikle hosgeldin, guzel dileklerin icin tesekkurler. Asilama yaptiracagin merkeze gidip dr. Ile bir on gorusme yapabilirsin. Bende bu ay ilk asilamami yaptirdim. Adetinin 2. Yada 3. Gunu dr. Yumurtalarin buyumesi icin igne veriyor, gerekli gordgu dozlarda ve gun asiri kontrole cagiriyor seni yumurtalarin buyuklugunu gormek icin. Yeterli buyukluge geldiginde catlatma ignesi veriyir ve 36 saat sonra asilama icin gidiyorsun. Benim hsg vardi epey oldu cektireli o yuzden sonucla gittim doktora. Ama ayni ay icinde hsg ve asilama olamaz, yanlis hatirlamiyorsa adetin 7 ila 10 gunu arasinda hsg cektirmen gerekli. Bu surede igneli tedaviye denk gelir mumkun degil zaten. Eksik ve yanlis bilgi vermek istemem, dedigim gibi siz ongorusme icin bu gune kadar yaptirdiginiz kan tahlillri esinin semen raporu vs gibi verilerle dr.a gidin senide muayene edip gerekli bilgiyi verecektir eminim. Biraz uzun oldu, hakkinda hayirlisi olsun canim:KK39:

Canim oncelikle hosgeldin, guzel dileklerin icin tesekkurler. Asilama yaptiracagin merkeze gidip dr. Ile bir on gorusme yapabilirsin. Bende bu ay ilk asilamami yaptirdim. Adetinin 2. Yada 3. Gunu dr. Yumurtalarin buyumesi icin igne veriyor, gerekli gordgu dozlarda ve gun asiri kontrole cagiriyor seni yumurtalarin buyuklugunu gormek icin. Yeterli buyukluge geldiginde catlatma ignesi veriyir ve 36 saat sonra asilama icin gidiyorsun. Benim hsg vardi epey oldu cektireli o yuzden sonucla gittim doktora. Ama ayni ay icinde hsg ve asilama olamaz, yanlis hatirlamiyorsa adetin 7 ila 10 gunu arasinda hsg cektirmen gerekli. Bu surede igneli tedaviye denk gelir mumkun degil zaten. Eksik ve yanlis bilgi vermek istemem, dedigim gibi siz ongorusme icin bu gune kadar yaptirdiginiz kan tahlillri esinin semen raporu vs gibi verilerle dr.a gidin senide muayene edip gerekli bilgiyi verecektir eminim. Biraz uzun oldu, hakkinda hayirlisi olsun canim:KK39:
Ben hsg cekildgm ay da kullandm klomen hatta 8 yumurtam oldgunlaştı doktr problm olmayacağını söylemişti çatltma iğnesi vuruldm çatladı hepsi ama bebek olmadı tabi yani sizin gittiğiniz doktorun ne diyeceği önemli

Ben hsg cekildgm ay da kullandm klomen hatta 8 yumurtam oldgunlaştı doktr problm olmayacağını söylemişti çatltma iğnesi vuruldm çatladı hepsi ama bebek olmadı tabi yani sizin gittiğiniz doktorun ne diyeceği önemli
Asilama tedavisine baslamadan once tuplerin acik olup olmadiginin bilinmesi lazim. Dr. Bunu bilmeden tedaviye baslamamali bence. Asilama tedaviside adetin 2. 3. Gunu basliyor, hsg icin adetin 7. 10. Gunu gitmek lazim nasil olacak?:KK51: o yuzden ayni ay icinde olmaz dedim. Tabi en dogru bilgi dr.da...

Asilama tedavisine baslamadan once tuplerin acik olup olmadiginin bilinmesi lazim. Dr. Bunu bilmeden tedaviye baslamamali bence. Asilama tedaviside adetin 2. 3. Gunu basliyor, hsg icin adetin 7. 10. Gunu gitmek lazim nasil olacak?:KK51: o yuzden ayni ay icinde olmaz dedim. Tabi en dogru bilgi dr.da...
Yani benm tedavim aşılma tedavisi için başlamadı klomenle ovitrelle kullanıyordum birkac aydr sürekli gittiğim doktrdu ve biliyordu yumurtalarmn gelişimini filn bi de her doktrn yaklaşımı farklı oluyor

Bugun 4.gun test yapsam belli olurmu diye heyecanlaniyorum husrana ugramakta istemiyorum
şimdi yaparsan testi hüsran kaçınılmaz ben 14 şubatta aşılama oldum 2 marttan önce test yapma diye bir kaç kere söyledi doktor sabretmek zor biliyorum ama sen biraz daha sık dişini hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Yani benm tedavim aşılma tedavisi için başlamadı klomenle ovitrelle kullanıyordum birkac aydr sürekli gittiğim doktrdu ve biliyordu yumurtalarmn gelişimini filn bi de her doktrn yaklaşımı farklı oluyor
Aynen oyle canim, doktorun tavsiyelrini dinlemek lazim. Tabi bu arada Allah yardimcimiz olsun iyi doktorlarla karsilastirsin bizleri

Ya bu morfolojinin fransizcasi neki acaba eşimin sonuçları çok iyi çok şükür ama burda okuyunca morfoloji diye hep merak ettim nediye

Simdi ben ayin 3de Hasta oldum ve 4de igne kullanmaya basladim ve ayin 13de drum 3yumurta ile (biri 22 biri 19 biride 14 mm )asilamami yapti normalde 30 gunde bir adet oluyorum simdi bnm adet tarihim ne zaman olacak

Simdi ben ayin 3de Hasta oldum ve 4de igne kullanmaya basladim ve ayin 13de drum 3yumurta ile (biri 22 biri 19 biride 14 mm )asilamami yapti normalde 30 gunde bir adet oluyorum simdi bnm adet tarihim ne zaman olacak
Cnm asilama yaptığın gün üstüne 14 gün say.cunku her zaman yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur...

Kızlar aşılamadan 12 gün sonra dün adet oldum, bugün doktorumla konustum yarın gidicem, yeni perioda başlıyoruz 2. aşılamayı da deneyelim dedi. Durmak yok yani.

Çok teşekkürler canım dün hastaneyi arayıp randevu aldım ama asistan dediki dr kendi muayne ediyor rahim filmi istemiyor dedi acaba yumurtaları mi takip ederek anlayacak bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur isteyen hepimiz için randevum yarın bakalım ne diyecek

aynı dönem aşılama yaptıranlar olarak sanırım hiç birimizin ki tutmadı kuzum hayırlısı böyleymiş bende tabiri caizse böğüre böğüre ağladım içimdekini attım sonrada gözümden tek yaş düşmedi hazirana kadarda hiç bir şey yapmıycam istemiyorum da zaten bu aralar oluruna bıraktım sende öyle yap sakın kafana takma o beyin öyle bir etkiliyor ki inanamazsın.
Çok haklısın canım. Napalım hayırlısı olsun. Aynen ben de önce bi ağladım, sonra da amaan boşver dedim. Bugün rahim filmim çekildi. Çok şükür bir şey çıkmadı. Dr diğer ay 2. aşılamayı deneyeli, olmazsa tüp bebeğe geçersin dedi. Zaten ben de son bir kere daha denemek istiyordum. 3.'yü denemek istemiyordum. Hayırlısı hangisinde olcaksa o olsun artık.

14 şubatta aşılama olanlar ne alemdesinz?kendimi dinliyorm ama cok belirti bulamıyorm adetime az kalınca stres arttı normal adet önceesi seyler var sadece.bi de sol tarafımda batma hissi aslında kan testi yaptrabilrdm bugn tam 14.gün ama cesaretm yok kan testne adet olmazsam idrar testi yapcam..olmazsa yaza kadar beklerm 2.aşılama için.maddi manevi yordu bu süreç

Back
X