• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişey sormak istiyorum.. bugün 12de son iğnemi oldum, dr.um cumartesi günü yani yarın,çatlatma iğnesini vurmamı söyledi. ama bi saat belirtmedi. bi saati varmı bunun ? sizler nasıl yaptınız ? :KK64:

14 şubatta aşılama olanlar ne alemdesinz?kendimi dinliyorm ama cok belirti bulamıyorm adetime az kalınca stres arttı normal adet önceesi seyler var sadece.bi de sol tarafımda batma hissi aslında kan testi yaptrabilrdm bugn tam 14.gün ama cesaretm yok kan testne adet olmazsam idrar testi yapcam..olmazsa yaza kadar beklerm 2.aşılama için.maddi manevi yordu bu süreç
bende 14 şubattan bu yana yoğun bi bel ağrısı var en belirgin bunun dışında bişey yok test günüm 2 mart ama ben gördüğüm her eczanenin önünde gebelik testi alıp almamak arası beş dakika kendimle mücadele ediyorum. Normalde bugün yarın adet olmam gerekiyor hayırlısı olsun inşallah Allah hepimizi güldürsün

bende 14 şubattan bu yana yoğun bi bel ağrısı var en belirgin bunun dışında bişey yok test günüm 2 mart ama ben gördüğüm her eczanenin önünde gebelik testi alıp almamak arası beş dakika kendimle mücadele ediyorum. Normalde bugün yarın adet olmam gerekiyor hayırlısı olsun inşallah Allah hepimizi güldürsün
Progestanm Pazartesi bitecek benm de doktr ondan sonra 5 gün içinde adet olmazsam gel test yapalım dedi inş tutar cok umudum yok ama adet olana kdar insanın içinde bir umut oluyor ufaktan olsa

Slm Merhaba arkadaşlar ben de 5 yıllık evliyim ve 1 saat önce 2. Aşılamamızı yaptırdık. Inşallah bu sefer olur dualarınızı bekliyorum...

kızlar bişey sormak istiyorum.. bugün 12de son iğnemi oldum, dr.um cumartesi günü yani yarın,çatlatma iğnesini vurmamı söyledi. ama bi saat belirtmedi. bi saati varmı bunun ? sizler nasıl yaptınız ? :KK64:
Canim nasıl saat vermez asilama ya saat kaçta gideceksin ki.mesela ben salı gecesi 3 te vurdum iğneyi perşembe gündüz 3 te aşılamayı oldum.

Progestanm Pazartesi bitecek benm de doktr ondan sonra 5 gün içinde adet olmazsam gel test yapalım dedi inş tutar cok umudum yok ama adet olana kdar insanın içinde bir umut oluyor ufaktan olsa
bende kullandın progestanı günde 3 kere hayatımda ilk defa adetim gecikti ilaç bitti adet oldum düşün hayal kırıklığını bu ay adet günümden önce bıraktım ilacı yani dün. Bakalım şimdi nolucak

Hoşbulduk canm. Hadi bakalım şafak 14 gün. Aşı oluncaya kadar çok endişeliydim ama şimdi çok rahatım.
bi kader arkadaşı daha hoşgeldinn :)) bak biz beş kişi falan 14 şubatta aşılama olduk 14. Gündeyiz hala full stres Allah yardım etsin hepimize

14 şubatta aşılama olanlar ne alemdesinz?kendimi dinliyorm ama cok belirti bulamıyorm adetime az kalınca stres arttı normal adet önceesi seyler var sadece.bi de sol tarafımda batma hissi aslında kan testi yaptrabilrdm bugn tam 14.gün ama cesaretm yok kan testne adet olmazsam idrar testi yapcam..olmazsa yaza kadar beklerm 2.aşılama için.maddi manevi yordu bu süreç

Esim test yapmami yasakladigin beri test yapmadim, testleri bulamiyorum evde...Sonucu pazartesi alicam artik...icimde hep bir kimyasal gebelik riski var...

Simdilik sadece ates olcuyorum. Bu aralar 37.4-37.5derece arasinda ki bu benim icin cok yuksek. Genelde 37.1 civarinda olurdu. Belki progestrondir diye son iki gece progestron almadim ikisinde de yukselmeye devam etti...Benimde solda batma ve adet sancisi gibi bir his oluyor...ama adet yada lekelenme yok...nasip artik...

aşılama değil canım.pazardan itibaren bir hafta ilişki dedi bize..
Pardon cnm yanlış anladım. Bize geçen ay doktor iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilk ilişki ve daha sonrasında 10 gün boyunca 2 günde bir ilişki dedi.genelde yumurtalar 36. Saat catlarmis ama daha geç catladigi yumurta da olabilirmiş. Kolay gelsin cnm :)

bende kullandın progestanı günde 3 kere hayatımda ilk defa adetim gecikti ilaç bitti adet oldum düşün hayal kırıklığını bu ay adet günümden önce bıraktım ilacı yani dün. Bakalım şimdi nolucak
12 gün boyunca gece yatarken 1 tane iç dedi özellikle yatarken iç bas dönmesi filn yapar demişti

Evettt ufak ufak pembe lekeler gelmeye başladı sanırım bu ay çuvalladım ben diğer arkadaşlarımdan hayırlı haberler almayı diliyorum Allahtan

Back
X