Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım inş en kısa sürede kavuşuruz yavrularımıza..Benmde 2 gün sonra olmam lazm niyeyse tuttuğuna dair bir umudum yok hiç belirti yok rabbm dularımızı kabul etsinSkm kızlar benimde bu ay tutmadı hayırlısı artık Rabbim tez zamamanda nasip etsin inşlh hepimize
Canım hayırlı olsn aşılman inş tutar..durumumz benziyor.bende bir problem yok hsg de temiz cok şükür ama eşimn morfolojisi düşük sizin değerleriniz kaç? Biz bi ürologa gittk sadece kadın doğumcum olumsz konuşmuyor ama 8 aydr olmadı bi türlü ben de hap kullanarak aşılama oldm bu ay bizim sayıda sıkıntı yok ama morfolji düşük merak ettm sizinki nasıl ne dedi doktrMerhaba arkadaşlar ben de 20 şubatta aşılamamı oldum ben de sorun yok çok şükür sadece serophene kullanarak iki yumurtam gelişti ve ovitralle çatladı ama eşimin değerleri biraz düşük. benim hsg sonuçları filan da temiz olduğundan doktor aşılama için sayı yeterli bi deneyelim dedi. aslında çok umutluyum ama 1 seneyi geçti hep olumsuz sonuç olunca insan olacağına inanamaz hale geliyor. bir de siz siz olun eşinizin sonuçlarını bir çok doktora gösterin bize 1 senedir çapa dahil 4-5 doktor eşimin sonuçlarına normal dedi oysa ki eşimde morfolojik sıkıntı var ve hareketli sperm sayısı düşük artık en son hizmet hastanesinin başhekimi olan bir ürolog var adını unuttum şimdi o uğraşmayın bu sonuçlarla aşılama hatta direk tüp bebek yapın dedi.
aşılama yaptırdığımızda yapılan tahlil sonucu şu şekilde canımCanım hayırlı olsn aşılman inş tutar..durumumz benziyor.bende bir problem yok hsg de temiz cok şükür ama eşimn morfolojisi düşük sizin değerleriniz kaç? Biz bi ürologa gittk sadece kadın doğumcum olumsz konuşmuyor ama 8 aydr olmadı bi türlü ben de hap kullanarak aşılama oldm bu ay bizim sayıda sıkıntı yok ama morfolji düşük merak ettm sizinki nasıl ne dedi doktr
Yıkama öncesi 75 milyon %75 hızlı Yıkama sonrası 51 milyon toplam hız %100 ileri hız%80 morfolji yazmıyordu aşılama için sperm verdiğinde 3 ay önce baktirmistık ilk o zman %2ydi morfoloji keçiboynuzu kürü uyguluyorz artmış mıdır bilmiyom klomen içmiştim ben de 7 yumurtam vardı ama morfolji canımı cok sıkıyoraşılama yaptırdığımızda yapılan tahlil sonucu şu şekilde canım
morfoloji %5
ileri ve orta hareketli %30 toplamda(%10 ileri)
toplam hareketli%40
sayı mililitrede 6 milyon
yıkama sonrası ise sperm sayısı 3 milyona düşmüş hareketlilik ise %60a çıkmış.
Sen de değerlerinizi yazarsan sevinirim. Ben de bunun öncesinde 2 ay ilaç tedavisi görmüştüm onu belirtmeyi unutmuşum fakat doktorum kadın dığumcuydu en son hizmet hastanesi doktoru bize eşimin değerleri düşük deyince Avrupa Şafak tüp bebek merkezine gittim ve aşılamam orada yapıldı.
aslında sizin değerler çok düşük sayılmaz hatta hız çok iyi. biz de bu ay keçi boynuzu özü aldık eşime içiriyorum sabah akşam bir de çinko ve Q10 takviyesi ya da proxeed plus alıp içirmeyi düşünüyorum ama umarım gerek kalmaz hiç birşeye. gerçi bir ay sonra olmadı tüp bebek tedavisine başlayacağım hakkımızda hayırlısı.Yıkama öncesi 75 milyon %75 hızlı Yıkama sonrası 51 milyon toplam hız %100 ileri hız%80 morfolji yazmıyordu aşılama için sperm verdiğinde 3 ay önce baktirmistık ilk o zman %2ydi morfoloji keçiboynuzu kürü uyguluyorz artmış mıdır bilmiyom klomen içmiştim ben de 7 yumurtam vardı ama morfolji canımı cok sıkıyor
evet spermin baş kısmı yumurtayı delemeyince dölleyemiyor malesef morfoloji önemli bence de. beklemenin anlamı yok bence de olmazsa tüp bebek yapıp bir an önce kavuşuruz yavrumuza Allahın izniyle üzülme.Zaten bizim sayı iyi ama morfolji düşük olunca cok bi sey ifade etmiyor sayı4 aydr ilaç içiyorum 2 ay klomen 2 ay serephone kullandm cok iyiydi yumurtalarm en az 5 yumurtam oldu her seferinde ama birini bile tutturamıyorz ilk aşılamam bnmde zaten bir aşılama daha denerm olmasa tüp bebeğe geçeriz bizde.bana doktrm bi karışım önerdi onu yedi sabah aksam keçiboynuzu pekmezi arı sütü polen zencefil filn var içinde 3 ay önce 68 milyondu 75 olms aşılama yapıldığında hızı da 71den 75e cıkms ama dedgm gibi morfolji yapısı demek ya yapısı olunca yumurtayı dölleyemiyorms sperm Allah yardımcımz olsn
Amin canım allaha binlerce şükür tabi en azından biliyorumki tüp bebekte şansımız yüksek tek bir spermin peşinde koşturanlar var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın morfolji önemli bi sey tabi biz bu ay tekrR test vericez 3 ayda yenileniyor spermler bakalım inş daha iyi olmstrevet spermin baş kısmı yumurtayı delemeyince dölleyemiyor malesef morfoloji önemli bence de. beklemenin anlamı yok bence de olmazsa tüp bebek yapıp bir an önce kavuşuruz yavrumuza Allahın izniyle üzülme.
Skm kızlar benimde bu ay tutmadı hayırlısı artık Rabbim tez zamamanda nasip etsin inşlh hepimize
ben merakla ve dua ile seni bekliyorum şubatın hayırlı haberi ol inşallah sen ve bu ay bekleyen herkesamin canim hakkimizda hayirlisi insaallah
ben merakla ve dua ile seni bekliyorum şubatın hayırlı haberi ol inşallah sen ve bu ay bekleyen herkes
dayanamadm idrar testi yaptm ve tek çizgiyi gördm yisne allahm birgün bana da nasip etsn hamile oldugmu ögrenmyi( içim sıkıldı artık adet olmayı bekliyorm
Canim senin gununmuydu bugun?Belki henuz erken oldugu icin idrarda cikmamistir, kan tahlili yaptiracakmisin?
2 gün var adetime ama olsa silik de olsa çıkardı heralde burda hamile olanların cogu adetten önce öğreniyor idrar testinde..kan testi yaptırmıcam bi de öyle yıkım yaşamayım umudum kalmadı Allahm bizi evlatszlkla sınamasn.bundan sonra aşılama değil de tüp bebek düşünrm yaza dogru
dayanamadm idrar testi yaptm ve tek çizgiyi gördm yine allahm birgün bana da nasip etsn hamile oldugmu ögrenmyi( içim sıkıldı artık adet olmayı bekliyorm