Kizlar tesekkurler iyi temennileriniz icin, isten yeni geldim, ancak girebildim...hem guzel hem kotu haber

...Kotu haber bebek yok, guzel haber hamd olsun sorun olacak baska bir sey de yok

...(resmen normal adete de sukrediyorum, aklimda hep kotusu vardi...gecen sene bir arkadasin bos gebelikten sag tupu alininca korkar oldum.)..Ultrasonda doktor bakti, rahim kalinligi incelmis, hatta yumurtalikta yeni folikuller olusmaya baslamis bile...doktor da herseyin temiz gorundugunu kist falan olusmadigini soyledi...Hamdolsun korkulacak bir sey yokmus...kanama adet kanamasi oldugu kesin, nasilsa vicud bu sefer kendini biraz hizlandirmis gibi...

ilk defa boyle bir sey oldu..simdi kanam yok sadece kahverengi lekelenme var...bu arada doktor tekrar asilama deneyem bence dedi ama ben tup bebege gecicem nisanda...en azindan bir kac embriyo dondurma sansim olur diye tup bebek istiyorum..Yas cabuk ilerliyor, daha sonrasi icinde asilamadan daha mantikli geliyor...bakalim nasip insallah cabuk gelir bebekler...