Merhaba, biz yaklaşık 2 yıldır evliyiz ve 14 aydır bebek istiyoruz. İlk dr kontrolümüzde yapılan hormon testlerim, yumurta rezervim, tüplerim, eşimin değerleri gayet iyi çıktı fakat hiç gebelik oluşmadı. Daha sonra başka bir dra göründüm ve iç rahmimin çok dar olduğunu (sanırım arkuat uterustu ismi) tespit etti ve histeroskopi yöntemiye bu sorun giderildi. Aynı zamanda D vitamini değerim 4 çıktı yani çok düşük, hemen dvit iğne ile değeri 1 ayda 80in üzerine çıkardık.. Aynı yerde yapılan amh sonucum da 0,79 çıkınca dr direkt tüp bebek dedi. Fakat içimden buna inanmak gelmedi ve dışarıda gayet güvenilir bir laboratuvarda testi tekrarlamak istedim ve bu kez sonuç 4,33 çıktı yani çok iyi bir değer. Druma bunu söylediğimde önceki testte yanlışlık olabileceğini söyledi ve aşılamaya karar verdik. Sonuç olarak ilaçlara başladım 2 yumurtam gelişti biri 19 diğeri 15 mm. Ve 25 şubat günü aşılamam yapıldı yıkama sonrası 60 milyon gibi bir sperm sayısı ve iyi bir hareket oranıyla. Bugün 7. Günüm ve kasık ağrısından başka birşey hissetmiyorum o da muhtemelen jelin etkisidir.. Biraz uzun oldu ama benim hikayem bu. Benimle aynı gün yani 25 şubatta aşılama olan var mı?