26 Şubat cnm benimde.12 martı bekleyen varmı arkadaşlar, 25 şubatta 2. aşılamam yapıldı 12 martta belli olur dedi dr, bu kez de olmazsa öbür ay tüpe gitcem ya beklemek çok stresli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 Şubat cnm benimde.12 martı bekleyen varmı arkadaşlar, 25 şubatta 2. aşılamam yapıldı 12 martta belli olur dedi dr, bu kez de olmazsa öbür ay tüpe gitcem ya beklemek çok stresli
12 martı bekleyen varmı arkadaşlar, 25 şubatta 2. aşılamam yapıldı 12 martta belli olur dedi dr, bu kez de olmazsa öbür ay tüpe gitcem ya beklemek çok stresli
26 Şubat cnm benimde.
Ben bekliyorum 12 martı:) 25 şubatta aşılamam yapıldı
Benim de 25 Şubat aşılama günüm aynı günde aynı haberibekliyorumz inşallah26 Şubat cnm benimde.
Benim karnimda ince ince ağrı oluyor aradaAyın 25'inde aşılama olanlar, belirtileriniz var mı?
benim de karın ağrım var adet olacakmış gibi, kasıklarım da arada sancı yapıyor. kendi kendime belirti aramıyacağım diye söz verdim ama insan ister istemez arıyor:)Benim karnimda ince ince ağrı oluyor arada
benim de karın ağrım var adet olacakmış gibi, kasıklarım da arada sancı yapıyor. kendi kendime belirti aramıyacağım diye söz verdim ama insan ister istemez arıyor:)
inşallah öyledir; daha doğrusu hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbimİnşallah bunlar bebek habercisi agrilardir. Karnimda ara ara da belimde oluyor. Dinlemek istemiyorum aslında ama insan yapamıyor. Zaten çok umudum da yok nedense.
Aynen beraber gün sayicaz :)Benim de 25 Şubat aşılama günüm aynı günde aynı haberibekliyorumz inşallah
Canim aşılamanın 3. Gunu goguslerim başladı ilk günkü karın sısligi biraz gitti.fakat 3 gündür kasik diyorsunuz tam neresi oluyo ben tam Rahim yumurtaliklar imda ağrı var ama bastiriyor um sağ değil solu hissediyorum net olarak.kist olduysa diye korku oldu içimdeAyın 25'inde aşılama olanlar, belirtileriniz var mı?
Progeston kullaniyosan kesin o yapar cnm.beni o ilaç mahvettiKizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim![]()
Yok canim onu kullanmiyorum. Jel kullaniyorum 12. Gunum bugune kadr hic boyle bir yanetki yapmamistiProgeston kullaniyosan kesin o yapar cnm.beni o ilaç mahvetti
kasıklar derken oralar işte yumurtalıkların orasından bahsediyorum. bende göğüs ağrısı hiç olmadı bugüne kadar, bugün dokununca ağrı var ama öyle durduk yere sızı olmuyor. kaç yumurtan oluşmuştu, boyutları neydi?Canim aşılamanın 3. Gunu goguslerim başladı ilk günkü karın sısligi biraz gitti.fakat 3 gündür kasik diyorsunuz tam neresi oluyo ben tam Rahim yumurtaliklar imda ağrı var ama bastiriyor um sağ değil solu hissediyorum net olarak.kist olduysa diye korku oldu içimde
dikkat et yine de belli olmaz belki gebelik belirtisidir 12 gün olmuş zaten az kalmış gününeKizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim![]()
Belkide oyledir canim, haklisin. Az kaldi, tahlilden sonrasini dusunemiyorum olumlu yada olumsuz ne tepki vericemdikkat et yine de belli olmaz belki gebelik belirtisidir 12 gün olmuş zaten az kalmış gününe
Igne li tedavi 6 yumurta canım en büyüğü 20 mm 15-16 mm olanlarda vardıkasıklar derken oralar işte yumurtalıkların orasından bahsediyorum. bende göğüs ağrısı hiç olmadı bugüne kadar, bugün dokununca ağrı var ama öyle durduk yere sızı olmuyor. kaç yumurtan oluşmuştu, boyutları neydi?