• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi bakalim busefer neolcak yüzdük yüzdük kuyruna geldik inşallah hayırlı olur buda olmazsa son ve 3 cü aşılama nisanda ...
Bleumermaid arkadasım evet aynen Dediğin gibi fransadayım önce aşılama sonra tüp gerçi bana hiç Tüpden bahsetmediler ama olcak Gözüyle baktıkları için ,benim için 3 aşılama dediler ama enfazla 6 aşılama yapıolar canım kişiden kişiye Değişiyor heralde

Bizimkiside oyle.. ama ben tel Actim basinin etini yedim gelirken al illa diye msj atmis aldim diyo:KK48:
aslinda cok korkuyorum simdi gorcem kocaman tek cizgiyi moralim bozulucak. Niyetine girip yapmayinca da duramam aklim orda kalir... kasiniyorum ben aglamak icin yaa
naptın cnm yaptın mı test? hayırlı haberlerini bekliyoruz..

canım dinlen sen fırsat buldukça jel böyle baş döndürmez bence bebek olabilir sebebi. İnşallah şubatın şanslısı sen ol ben hep bu beklenti içindeyim Allah yardımcımız olsun
Kizlar bugun 12. Gunumdu, sizce bu aksam evde test yapsam cikar mi??
Evet kızlar bugün aşılamam yapıldı 2 yumurta gelişmiş çatlamaya hazırmış yapmıycaklardı Çoğul gebelikten dolayı ama sonra Yaptılar çok şükür dedim ilkinde tek yumurtaydıda tutmadı bunda tutcakda bide ikiz olcak dedim kafamdan hayırlısı Herşeyin ya ayın 19 na kadar bekliycem negatif olursa 3 cü defa da aşılama olcak sonrası Allah kerim
benim de iğneli tedaviydi. gonal f 6 gün boyunca 100 ml idi doz. iki yumurta oluştu biri 19, diğeri 15 mm idi
Arkadaslar aranizda progeton kullanan varmi 19 subatta asimi oldum bugun 16. Gunum 14. Gunu sabah idrariyla test yaptim silik cikti sora kan testi verdim 0.100 cikmis sonuc 14. Gunu gece lavaboya kalktigimda cok az pembe kahvensi renkte az bi akinti gordum adet baslayacak sandim bi bucuk gun gecti ustunden hic bise yok dr aradim hemsiresi bekle bisey olmazsa gelbidefa daha burafa tekrarla testi dedi saglikocaginda yaptirmistim ben yanlis cikmis olabilir dedi sizce yanliscikmis olabilirmi bide kafama takilan o az bi pembe akinti olup neden durdu ki bisey olmasa 16. Gun progestan adeti geciktire bilirmi aceba aranizda kullanan varsa asinin kacinci gunu afet gordunuz tutmayan asilarinizda

Arkadaslar aranizda progeton kullanan varmi 19 subatta asimi oldum bugun 16. Gunum 14. Gunu sabah idrariyla test yaptim silik cikti sora kan testi verdim 0.100 cikmis sonuc 14. Gunu gece lavaboya kalktigimda cok az pembe kahvensi renkte az bi akinti gordum adet baslayacak sandim bi bucuk gun gecti ustunden hic bise yok dr aradim hemsiresi bekle bisey olmazsa gelbidefa daha burafa tekrarla testi dedi saglikocaginda yaptirmistim ben yanlis cikmis olabilir dedi sizce yanliscikmis olabilirmi bide kafama takilan o az bi pembe akinti olup neden durdu ki bisey olmasa 16. Gun progestan adeti geciktire bilirmi aceba aranizda kullanan varsa asinin kacinci gunu afet gordunuz tutmayan asilarinizda
Evet cnm kullandım ben ama geciktermedi benimkini gününde geldi

adetimn 2.günü bugn gittm doktra 7 yumurtam vardı asılamada bi tanesi catlamamış bu ay ara verdk zatn moralman cok kötüyüm doktor 2. ve 3. aşılamada ihtimalin arttıgını söylüyor artık bi iki ay sonra 2.aşılamaya geçerz.tüp bebeği sordm aşılamadan farkı yok istedgn ay yaparsn paran oldktan sonra ama aşılama denemekte fayda var dedi..biraz duygusal oldm doktrun yanında 9 aydr deniyorm baskalrına göre yeni ama bana o kadar zor geldiki bu süre ağlıyormm habire hormonlardan mıdır nedir..stres en büyük düşmanmz diyor cok stres yapıoyrsn olcak senin cocgun dedi..rabbim nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda.(aminnn)

adetimn 2.günü bugn gittm doktra 7 yumurtam vardı asılamada bi tanesi catlamamış bu ay ara verdk zatn moralman cok kötüyüm doktor 2. ve 3. aşılamada ihtimalin arttıgını söylüyor artık bi iki ay sonra 2.aşılamaya geçerz.tüp bebeği sordm aşılamadan farkı yok istedgn ay yaparsn paran oldktan sonra ama aşılama denemekte fayda var dedi..biraz duygusal oldm doktrun yanında 9 aydr deniyorm baskalrına göre yeni ama bana o kadar zor geldiki bu süre ağlıyormm habire hormonlardan mıdır nedir..stres en büyük düşmanmz diyor cok stres yapıoyrsn olcak senin cocgun dedi..rabbim nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda.(aminnn)
Canim rabbim yardimcimiz olsun cok zor sureclerden geciyoruz ama yinede pes etmek yok bardagin dolu tarafindan bakacaksin sukretki tedavisi olan bi hastaligimiz var sonucta bunda degilse digerinde olur diyebiliyoruz Allahin izniyle ama sunuda soyleyeyimki canim burada bazi arkadaslardanda duydum bazi drlar ikinci sansin artiyo ucuncu daha artiyo die bende jendi drumda olmak uzere prof bile sordum her asilamadaki sans bellidir dediler her asida sansiniz %10 %20 arasi hastadan hastaya gore dedi en yuksek tutma sansi %20 yani canim ben dorduncuyudenedim malesef negatif ucuncu tuttu ama kimyasal gebelik oldu oda yani anlayacagin paran varsa tup yaptir ikiden fazla denenmez ama uc yaptirmak zorundaydik raporcikmasi icin tupe dorduncuyude ucuncude tuttu die hemde haziranda rapor cikiyo tupe bekleyemedim bi asi daha deneyelim dedim ama malesef o kadar emek bosuna gidiyo husran prof sonuclarimi gondermistim bulent trasa tup yaptir dedi asilamayla ugrasmayin dedi direk rabbim yardimcimiz olsun iyi dr nasib etsin bizlere

Bizimkiside oyle.. ama ben tel Actim basinin etini yedim gelirken al illa diye msj atmis aldim diyo:KK48:
aslinda cok korkuyorum simdi gorcem kocaman tek cizgiyi moralim bozulucak. Niyetine girip yapmayinca da duramam aklim orda kalir... kasiniyorum ben aglamak icin yaa

Şu an hala inanamıyorum ama hamileyimmmmm :)
Bugün sabah eşimi gönderdim git nöbetçi eczaneden hemen test al dedim. Gelince hemen sabahki ilk idrarımla yaptım çift çizgi çıktı durdukça belirginleşti. Sonra hemen kan vermeye gittim o da akşam açıklandı hamileyim. Şu an rüya görüyorum sanki bir türlü inanamıyorum. Allah'ım inşallah sağ salim bir hamilelik olur. Allah'ım herkese versin bu duyguyu inşallah :)
Ama şuan bir pürüz çıkacak diye çok korkuyorum.

Canım senin kaçıncı günündü? yaptın mı test ?

Bugün sabah eşimi gönderdim git nöbetçi eczaneden hemen test al dedim. Gelince hemen sabahki ilk idrarımla yaptım çift çizgi çıktı durdukça belirginleşti. Sonra hemen kan vermeye gittim o da akşam açıklandı hamileyim. Şu an rüya görüyorum sanki bir türlü inanamıyorum. Allah'ım inşallah sağ salim bir hamilelik olur. Allah'ım herkese versin bu duyguyu inşallah :)

:KK73::KK73::KK73: cok sukur guzel bir hzber geldiii. Canimm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ilk hamisimiz:anneadayı:
bende haberler kotu kizlar sormayin basima gelenleri. Bahsetmistim dun baslayan siddetli bas donmelerimden. Bugun norologa gittim. Muayene oldum, ilk once boyun duzlesmesi dedi, sonra MS ten suphelendi? Serum ilac veriyordu hamilelik suphem var dedim istemedim. Hamilelik suphesi var diye suan gerekli testleride yapamadi, sanirim mr vs. Isteyecek. Istirahat verdi, yatiyorum ama cok kotuyum kizlar:KK43: insallah kotu bisey cikmaz.
bU arada hic idrar testi yapmadim, norologtan sonra hemen kadin dogm dr.umu aradim yoktu hemsireye bahseetim gununuz yarin dedi, yrn testi yaptirin dedi. Moralim cok kotu, sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum, adet gelmeden once bir his olurya sokulme oncesi falan karin kasik agrisi onlari yasiyorum. Umudum kirildi cesaretim yok idrar testi yapmaya, muhtemelen yrn gidicem kan testi yaptirmaya.:KK43::KK61:Lafin kisasi hic iyi degilimm

Canim yaa yazdiklarimla senin sevincini bile bloke etmis gibi hissettim nolur kusura bakma dertliyim arkadasim..cooook sevindim senin adina. Korkma Allah in izni ile problem cikmaz insallah. Bu arada bahsetsene biraz belirtin vs varmiydi, anlat hadi kuzum bize umut ol biraz:KK37: tebessum ettir yuzumu

Sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. Yanilmadim adetim gelir artik, hamile Değilim:KK43::KK43:
Kusura bakma cnm hep unutuyorum ssenin kacinci deneméndi hemen pes etmek yok öyle ağlamak sızlamakda yok tamamı Allah'ın izniyle olcak bi inanalımda artık zamanı belirlemiş biz bilmesekte hayırlısını nasip etsin ya

Kusura bakma cnm hep unutuyorum ssenin kacinci deneméndi hemen pes etmek yok öyle ağlamak sızlamakda yok tamamı Allah'ın izniyle olcak bi inanalımda artık zamanı belirlemiş biz bilmesekte hayırlısını nasip etsin ya
Ilk asilamamdi, ama 2 yildir ugrasiyorum. 3 gundurde cok zor zamanlar gecirdim, tedavi olup emek verip umut baglamak insani dahada yikiyormus.Yoksa bu kacinci negatif allstik artik..oyle tabi cnm agliycaz sizliycaz gecicek Rabbim nasip etmedikce olmaz zaten...

Elimde raporlu fiyattan aldığım GONAL F 75 var, isteyene uygun fiyattan vereceğim. Bursada yaşıyorum.

:KK73::KK73::KK73: cok sukur guzel bir hzber geldiii. Canimm tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ilk hamisimiz:anneadayı:
bende haberler kotu kizlar sormayin basima gelenleri. Bahsetmistim dun baslayan siddetli bas donmelerimden. Bugun norologa gittim. Muayene oldum, ilk once boyun duzlesmesi dedi, sonra MS ten suphelendi? Serum ilac veriyordu hamilelik suphem var dedim istemedim. Hamilelik suphesi var diye suan gerekli testleride yapamadi, sanirim mr vs. Isteyecek. Istirahat verdi, yatiyorum ama cok kotuyum kizlar:KK43: insallah kotu bisey cikmaz.
bU arada hic idrar testi yapmadim, norologtan sonra hemen kadin dogm dr.umu aradim yoktu hemsireye bahseetim gununuz yarin dedi, yrn testi yaptirin dedi. Moralim cok kotu, sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum, adet gelmeden once bir his olurya sokulme oncesi falan karin kasik agrisi onlari yasiyorum. Umudum kirildi cesaretim yok idrar testi yapmaya, muhtemelen yrn gidicem kan testi yaptirmaya.:KK43::KK61:Lafin kisasi hic iyi degilimm

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir rahatsızlık değildir moralini yüksek tut.

Canim yaa yazdiklarimla senin sevincini bile bloke etmis gibi hissettim nolur kusura bakma dertliyim arkadasim..cooook sevindim senin adina. Korkma Allah in izni ile problem cikmaz insallah. Bu arada bahsetsene biraz belirtin vs varmiydi, anlat hadi kuzum bize umut ol biraz:KK37: tebessum ettir yuzumu

Rica ederim canım benim ne demek. Sıkıntılar bizler için inşallah sorun olmadan atlatırsın.

Belirti olarak aslında pek bir şey hissetmedim. Aynı adet belirtileri gibi farklı bir şey olmadı yani.
Göğüste şişlik vardı birde adet tarihime doğru aynı adet sancısına benzer kısa kısa ağrılar oldu. Sen sanırım test yapmışsın inşallah tez zamanda sana da, buradaki tüm isteyen arkadaşlarımıza da nasip olur. Sizler için de dua edeceğim.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir rahatsızlık değildir moralini yüksek tut.
Bende nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum cnm buyaz 4 yıl olcak evliliğimiz göz açıp kapayıncaya kadar zamn çok hızlı geçiyor inşllah senin yaşı bilmiyorumda ben 30 uma varmadan bitane nasip eder 27 yaşim

Korkusuzkorkak arkdşm yanlışlıkla seni cevaplamışım bleumermaid E yazmıştım gerçi hepimiz in sorunu ayında işte hyrlısı

Ayın 25'inde aşılama olanlar, belirtileriniz var mı?

bende 25 inde oldum 2. aşılamam bu benim, kendini dinlersen o kadar çok sebep bulursunki, bende çok dinlerim kendimi daha önce aşılaması tutanların belirtilerini okumuştum hemen hepsi var bende, ilk zamanlar göğüs uçlarıma dokunamıyordum özellikle sağ tarafa, şuan çok ağrımıyo ama uçları yayvanlaştı damarlar belirginleşti, ilk aşılamamda son 1 hafta kalası lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu yerleşme diye seviniyodum ama istenen bişey değilmiş, bu kez olmadı şükür, dr mide bulantı hapı vermişti onu içmeyince mide bulantısı çok oluyor, uyku düzenim bozuldu iştahım azaldı ağzımda tat kalmadı başka hastalığım felanda yok yani grip felan değilim ama çok fazla değişiklik yaşadım yada yaşadım sanıyorum stresten 5 gün kaldı Allah;ım yüzümüzü güldürsün inşallah

ne çok yazdım dimi tabi bunlar e belirgin belirtilerim:))

Back
X