Âmin inş.transferden sonra yatmak gerekiyor muBen calisiyordum ama benim işlerim inanilmaz yoğundur eve geldiğimde telefon susmuyordu. İzin almak zor olmaya başlayınca ayrildim. Anladigim calisiyorsun Allah yardimcin olsun
Âmin inş.transferden sonra yatmak gerekiyor mu
Bende bende adet olmayı bekliyorum herkes ne güzel tedaviye başlıyorBen daha adetimin gelmesini bekliyorum
Canım tedavin hayırlı olsunKızlar bende bugün basladim tedaviye hayırlı olur ins. Benden hormon tahlili icin kan aldilar. Bazi tahliller daha istediler. Onlari disarda yaptirabilirsin dediler. Onlari yarin devlette yaptiracam esimden sperm ornegi aldilar. Ilaclarim 2 gune gelirmis. Ilaclarim gelene kadar onlar yapacakmis bugünkü koldan yapildi. Yarinda gidecem yaptirmaya. Hayirlisi artik inş hersey yolunda gider.
Evet inş kmıştım bir an önce erir 17 mm olmuş oldukça canımı yakıyoBende bende adet olmayı bekliyorum herkes ne güzel tedaviye başlıyor
Bende Opu oldum ve embriyolarım donduruldu :) Şimdi transfere hazırlık yapıyorum.Climara bant yapıştırıyorum ve Coraspin alıyorum.Ayrıca vitaminlerim var..Sanırım bu ayın 19-20'si gibi transferim olacak.Kızlar ben de opu oldum. Doktorum döllenmiş yumurtaları dondurmaktan yana, hemen transfer yapmayacak. Böyle daha olumlu sonuçlar alındığını söyledi. Bir daha ki şubat adetimle başlayacağım. Peki adetin kaçıcı günü işleme başlanıyor yani transfer işlemine. Bilgisi olan var mı?
Evet cnm ilk tup bebek denemem. Ignemi merkez yapti bugün. Ilaclarim 2 gune gelirmiş. Cnm yanlış hatirlamiyorsam hemşire 250 ml dediCanım tedavin hayırlı olsunilk tüp bebek demen mi canım? iğne dozu kaç
Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah. Bende bugün yine ultrasona gittim 10 yumurta oluşmuş. Herşey yolundaymış. Akşam çatlatma iğnemi olucam. Cumartesi sabahIda yumurta toplama işlemi olacak.Evet cnm ilk tup bebek denemem. Ignemi merkez yapti bugün. Ilaclarim 2 gune gelirmiş. Cnm yanlış hatirlamiyorsam hemşire 250 ml dedi
Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah. Bende bugün yine ultrasona gittim 10 yumurta oluşmuş. Herşey yolundaymış. Akşam çatlatma iğnemi olucam. Cumartesi sabahIda yumurta toplama işlemi olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canım bende özelde çalışıyorum . İkinci kez aneA
arkadaşlar özel sektörde çalışıpta tüp bebek tedavisi görenler var mı
bende özel sektördeyim..Maalesef izin alma durumu bende de çok stres yapıyor. Bir iki arkadaşım dışında kimse tedavi gördüğümü bilmiyor. Bir iki kez biraz gecikicem diyerek olayı hallettim. OPU günüm hafta sonuna geldi rahattım. Ama transfer ve sonrasında bir gün için rapor almayı düşünüyorum. Ama merkezden de rapor alsam anlayacaklar o yüzden başka bir yerden rapor alırım herhalde...Maalesef hamilelik istenmiyor. İş gücü kaybı vs... diye düşünülüyor onlar açısından. Hamile kalana kadar da saklamayı düşünüyorum..Sonra olursa inşallah kaza ile oldu derim artıkA
arkadaşlar özel sektörde çalışıpta tüp bebek tedavisi görenler var mı
Hayırlı olsun canım. İnşallah bu son tedavimiz olur bende haftaya allah nasip ederse ikinci denemem için başlıyorummerhaba arkadaşlar bende bugün 3. denemem için başladım ....bebişi bol bir şubat olur inşallah...
Maşallah canım inşallah bütün embiryolar birinci kalite blastosist embiryo olurmerhaba arkadaşlar ben ocakta başladım tedaviye fakat sonucu şubatta öğrencem dün yumoşlar toplandı 10 tane çıktı bugün arayıp haber verdiler 10 tanesi de döllenmiş bakalım hayırlısı olsun sanırım pazartesi de transfer olacak...
Tedavin hayırlı olsun canımmerhabalar bende varım bugün 3.iğnemi vurdum,konuyu açan arkadaş ricam bi tablo yapsan,daha iyi takip ederiz,
teşekkürler :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?