inşallah canım :)Maşallah canım inşallah bütün embiryolar birinci kalite blastosist embiryo olur
Amin cnm.Şimdiden hayırlı olsun. Rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah. Bende bugün yine ultrasona gittim 10 yumurta oluşmuş. Herşey yolundaymış. Akşam çatlatma iğnemi olucam. Cumartesi sabahIda yumurta toplama işlemi olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
amin inşallah bende estrofem kullanıyorum 11 şubatta randevum var .selam kızlar hayırlı cumalar sessiz ve derinden ilerliyor bu topik hele konuyu açan arkadaş hiç uğramıyor neredeyse. bugün reglimin 2. günü ben de iğneme başlıyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhh amin
Estrofem dışında başka hangi ilaçları verdiler. Opudan önceki gibi yine iğnelerimiz hergün mü? Başka ilaç kullanıyor musunamin inşallah bende estrofem kullanıyorum 11 şubatta randevum var .
hayırlı olsun tedavin canım çözme transferi yapılacak sanırım sana? rabbim güldürsün yüzümüzü...amin inşallah bende estrofem kullanıyorum 11 şubatta randevum var .
yok canım benim opu kasımda oldu sıfırdan dondurulmuş embriyo transferi için başladık .şimdilik sadece estrofem tablet günde 3 tane 11 şubatta kontrol olacak bakalım başka ilaç başlayacak mı bende bilmiyorum.Estrofem dışında başka hangi ilaçları verdiler. Opudan önceki gibi yine iğnelerimiz hergün mü? Başka ilaç kullanıyor musun
canım ben de geçtiğimiz ay yaşadığım için cevap yazayım dedim. genellikle sadece estrofem veriyor dr lar. ama benim doktorum 3 adet orgalutran bir de ovitrelle iğne vermişti. bir de transfere 3 gün kala progestan iğne vardı. hepsini kullandım ama sağlıklı çözünmedi embriyolarım herşey boşa gittiEstrofem dışında başka hangi ilaçları verdiler. Opudan önceki gibi yine iğnelerimiz hergün mü? Başka ilaç kullanıyor musun
anladım canım valla çok zorlu bir yolda yürüyoruz ne zaman ne olacağını kestiremiyoruz ben bir de hemşireyim düşün artık ilaç prospektüsleriyle cebelleşiyorum ..canım ben de geçtiğimiz ay yaşadığım için cevap yazayım dedim. genellikle sadece estrofem veriyor dr lar. ama benim doktorum 3 adet orgalutran bir de ovitrelle iğne vermişti. bir de transfere 3 gün kala progestan iğne vardı. hepsini kullandım ama sağlıklı çözünmedi embriyolarım herşey boşa gitti
Orgalutran iğneyi opudan önce yumurtalar çatlamasın diye kullanmıştım. Oviterelle de çatlatma iğnesi zaten onu da kullanmıştım. Transfer öncesi de verdiklerini duymamıştım. Her doktorun uygulaması farklı oluyor herhalde. Yada kişinin durumuna göre de değişiyordur. Çok üzüldüm, dondurulmuş tedavisinin de bu riski var galiba, embriyoların sağlıklı çözünmemesi. Ben de endişeliyim, bakalım benimki ne olacak. İnşallah sıkıntı olmaz.Hepimiz en kısa zamanda anne olalım inşallah.canım ben de geçtiğimiz ay yaşadığım için cevap yazayım dedim. genellikle sadece estrofem veriyor dr lar. ama benim doktorum 3 adet orgalutran bir de ovitrelle iğne vermişti. bir de transfere 3 gün kala progestan iğne vardı. hepsini kullandım ama sağlıklı çözünmedi embriyolarım herşey boşa gitti
Vitamin falan verme di mi? Her doktrorun uygulaması çok farklı galiba. Ben şimdiden öğrenip, adet olduğumda ona göre konuşayım diyorum doktorumla. Gerçi onlar yine en iyisini bilirler.yok canım benim opu kasımda oldu sıfırdan dondurulmuş embriyo transferi için başladık .şimdilik sadece estrofem tablet günde 3 tane 11 şubatta kontrol olacak bakalım başka ilaç başlayacak mı bende bilmiyorum.
Inşaallah ya. Sabah 8 de yumurtalar toplanacak. Dua edin arkadaşlarDualarimiz seninle inşallah güzel geçer. Bütün yumurtaların dollenir.
Inşaallah Rabbin herkese nasip etsin. Şuan sıra bekliyorum çok heycanlandım bastı. Ağrımda hat safhadaDualarim hepinizle. Rabbim bu yolda olan herkesi ama öncelikle de hiç çocuğu olmayanları evlat sahibi yapsin.İnşallah bütün yumurtalar döllenirler ve 5 gün transferine gidersin.
Inşaallah Rabbin herkese nasip etsin. Şuan sıra bekliyorum çok heycanlandım bastı. Ağrımda hat safhada((
Inşaallah Rabbin herkese nasip etsin. Şuan sıra bekliyorum çok heycanlandım bastı. Ağrımda hat safhada((
İnsallahInşaallah Rabbin herkese nasip etsin. Şuan sıra bekliyorum çok heycanlandım bastı. Ağrımda hat safhada((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?