Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ohh sùkùr girdim girdim kimse yok girmeyince unuttum bu siteyi nasilsin csnim pasalar nasil kimse kalmamis baksana
iyiyiz cok sukur Ravzam ben ikinci icin takiliyorum buralara fikir almak guzel oluyo ama kimseye yazmiyorum. iki cocuk daha dogrusu iki bebek zormus valla ama asla sikayetci degilim, Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah.sen nasilsin 4343 le gorusuyor musun kizi nasil aceba.

selamlar ben de buralardayim. daha cok bdv deyim. kafa dagitiyorum orda.
benimkiler buyumeye calisiyor. kizim ikinci kez havale gecirdi malesef. ben iki kez ameliyat oldum. tumor alindi sonuc bekliyoruz. dua edin bize... opuyorum hepinizi....

benimkiler buyumeye calisiyor. kizim ikinci kez havale gecirdi malesef. ben iki kez ameliyat oldum. tumor alindi sonuc bekliyoruz. dua edin bize... opuyorum hepinizi....
canimmm gecmis olsun sana da kizina da evlat hicbirseye benzemiyor di mi. ben de kucugumu pusetten dusurdum beyinde kanama oldu cok sukur gecti ama bana sor... sen ne amelyati olsun hayirdir ne tumoru buu

Evet canim zor ama cok gúzel herseye degiyolar ben burayi bile unuttum baksana 4 erkek 2 cocuk yatagi zor buluorum bide el ayak hastaligi geciriolar olsun uykusuzlukta güzel

Kuzum cok gecmis olsun Allah im evlatlarina saglik huzur versin sanada cok gecmis olsun da ne tümörü bu hayir olsun insallah

4343 bayadir yazismiorum en son iidi valla canim kiziyla ugrasiodu

Merhaba ne yaptınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…