Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.

Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsunnnn her gelen hamiş olsunnn insallahhhh ben transferim için regl olmayı bekliyorum aysonuna dogru olacak transferde subat 10 falan olur heralde

Hayırlı uğurlu olsunnnn her gelen hamiş olsunnn insallahhhh ben transferim için regl olmayı bekliyorum aysonuna dogru olacak transferde subat 10 falan olur heralde
hadi hayırlısı canım.bende bi aksilik olmazsa (ki inşallah) aralık ocak olmadı ertelemek zorunda kaldık.inşallah şubatta olur benimkide.senin içinde hayırlısı olsun inşallah

ben de varımmm hayırlı uğurlu olsun topiğin inşallah canım cumartesi histeroskopim var umarım şubat başı adetimle başlarız tedaviye. hepimizin yüzü gülsün artık aminnn:)
amin canım hoş geldin topiğimize..yeni başlıklar yeni umutlar hepimizin olsun inşallah

ben de varımmm hayırlı uğurlu olsun topiğin inşallah canım cumartesi histeroskopim var umarım şubat başı adetimle başlarız tedaviye. hepimizin yüzü gülsün artık aminnn:)
Bana sonrasinda histeroskopi tecrubeni anlatirmisi n simdiden gecmis olsun guzel haberler pesinden gelsin

Bana sonrasinda histeroskopi tecrubeni anlatirmisi n simdiden gecmis olsun guzel haberler pesinden gelsin
Tabi ki anlatırım canım hayırlısıyla bi gidip gelelim bakalım şehir dışında başlıyorum ben bu ikinci denemem olacak rabbim hrpimizin yuvasını şenlendirsin inş

Canim bende subatta dondurulmuşla hayirlisi ile deneyecez inşallah...topiğin hayirli olsun boooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll bebeisli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnbooooooooooooooooooollllllll hamişli olsun insallahRabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin insallah

Selam canım yeni topigin hayırlı olsun benim tedavim Şubat ayına ertelendi... rabbim bu yolda tüm bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah bebek nasip eder rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Selam canım yeni topigin hayırlı olsun benim tedavim Şubat ayına ertelendi... rabbim bu yolda tüm bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah bebek nasip eder rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
S Sky_sun canim topik topik gezioz senle maşallah bize darisi hamiş topiğine insallahhhhhhhhhhhh

Hiç sorma canım yaa taa Mayıs ayında aşılama topiği ile başladım kendimi Şubat topiğinde buldum inşallah en son gebelik topiğine transfer oluruz
seneyi buldurdun yani hemen hemen olsun kuzum inşallah sonunda saglikli hayirlica evlatlarimizi bulalimda hamiş topiğinde bulusalim

sagolasın ben bu surece daha kendımı hazırlayamadın ama, ama buradan araştırma yapıp okudukca, bebegıne kavusan arkadasları gordukce ıraz daha umutlanıyorum....
Canım hayırlısı olsun inşallah bu topik sayesinde kendin başta olmak üzere hepimiz moral depolmış şekilde başlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…