BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
hadi hayırlısı canım.bende bi aksilik olmazsa (ki inşallah) aralık ocak olmadı ertelemek zorunda kaldık.inşallah şubatta olur benimkide.senin içinde hayırlısı olsun inşallahHayırlı uğurlu olsunnnn her gelen hamiş olsunnn insallahhhh ben transferim için regl olmayı bekliyorum aysonuna dogru olacak transferde subat 10 falan olur heralde
amin canım hoş geldin topiğimize..yeni başlıklar yeni umutlar hepimizin olsun inşallahben de varımmm hayırlı uğurlu olsun topiğin inşallah canım cumartesi histeroskopim var umarım şubat başı adetimle başlarız tedaviye. hepimizin yüzü gülsün artık aminnn:)
Bana sonrasinda histeroskopi tecrubeni anlatirmisi n simdiden gecmis olsun guzel haberler pesinden gelsinben de varımmm hayırlı uğurlu olsun topiğin inşallah canım cumartesi histeroskopim var umarım şubat başı adetimle başlarız tedaviye. hepimizin yüzü gülsün artık aminnn:)
Tabi ki anlatırım canım hayırlısıyla bi gidip gelelim bakalım şehir dışında başlıyorum ben bu ikinci denemem olacak rabbim hrpimizin yuvasını şenlendirsin inşBana sonrasinda histeroskopi tecrubeni anlatirmisi n simdiden gecmis olsun guzel haberler pesinden gelsin
Selam canım yeni topigin hayırlı olsun benim tedavim Şubat ayına ertelendi... rabbim bu yolda tüm bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah bebek nasip ederBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
Hiç sorma canım yaa taa Mayıs ayında aşılama topiği ile başladım kendimi Şubat topiğinde buldum
seneyi buldurdun yani hemen hemenHiç sorma canım yaa taa Mayıs ayında aşılama topiği ile başladım kendimi Şubat topiğinde bulduminşallah en son gebelik topiğine transfer oluruz
HOŞGELDİN CNM HAYIRLI OLSUN İNŞmerhaba arkadaslar bende yenı baslıyacaklardanım tedaviye......
Canım hayırlısı olsun inşallah bu topik sayesinde kendin başta olmak üzere hepimiz moral depolmış şekilde başlayacağızsagolasın ben bu surece daha kendımı hazırlayamadın ama, ama buradan araştırma yapıp okudukca, bebegıne kavusan arkadasları gordukce ıraz daha umutlanıyorum....
amin canım Allahın izniyle buradan guzel haberlerimizi paylasıcaz...Canım hayırlısı olsun inşallah bu topik sayesinde kendin başta olmak üzere hepimiz moral depolmış şekilde başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?