Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım memorialde 2100 euro artı ilaçlardi.medical parkta 5000 tl artı ilaçlar ebet miktoenjeksiyon var.dondurulmus ile ilğili bilğim yok
Anladım canım aynı hemen hemen hepimiz için hayırlısı rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak vesile Dr sadece rabbim herkesin gönlünde olanı kucağına versin bizimde bu gecelik bukadar yarın görüşürüz hayırlı geceler

Canım tüp bebek olayında bence iş kadında bitiyor. Kadının morali, duygusal durumu çok önemli. Bizim için çok zor bir süreç. Eşlerimiz yanımızda olsa da bizi bizden daha iyi anlayan yok bence. O yüzden bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. Sadece bu olayda değil, tüm hayatta kadınlar maalesef çok güçlü olmak zorunda. Kadınlar daha duygusal ve zayıf gözükseler de bence biz erkeklerden daha güçlüyüz. Bizim yaşadığımız fiziksel ve ruhsal zorlukları, hormonların bize yaptıklarını erkekler çok zor katlanır. Eşim bu tedavi sürecinde bana dedi ki " kadınlara yapılan şu işlemler, erkeklere uygulansaydı eminim tüp bebek yaptırma oranı çok azalırdı.
Evet bizim için yıpratıcı bir süreç ama biz anne olacağız inşallah. Anne demek güçlü olmak demek, anne demek her türlü zorluğa göğüs gerebilen demek. Her kadının içinde bence böyle bir güç yatıyor. İlk önce sen iste anne olmayı, yılma. Kendine inan, gerisi Allaha kalmış.

Vitamin falan verme di mi? Her doktrorun uygulaması çok farklı galiba. Ben şimdiden öğrenip, adet olduğumda ona göre konuşayım diyorum doktorumla. Gerçi onlar yine en iyisini bilirler.
yok canım başka ilaç başlamadı her doktorun bakış açısı farklı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…