- 4 Şubat 2015
- 76
- 51
- 18
- 34
Teşekür ederim.evet canım polikistik overim.
Teşekür ederim.evet canım pol
Polikistik over li kadinlar da oh ss görülme ihtimali çok yüksek bende player ordan biliyorum yumurta toplama işleminden sonra çok kötü oldum transferin ertelendi o yuzden
7. Gündür iğneleri yapıyorum canım şuanda.Senin tedavi hangi asamada
Allah yardimcin olsun heralde ilk deneme olcak7. Gündür iğneleri yapıyorum canım şuanda.
Yok canım ilk denememden bir kızım var bu ikinci.sen tedavidemisn?Allah yardimcin olsun heralde ilk deneme olcak
Benim 12 gün sürmüştü tedavi ama hemen transfer yapilmadiAllah yardimcin olsun heralde ilk deneme olcak
Evet transferinin 6 . Günü buugunBenim 12 gün sürmüştü tedavi ama hemen transfer yapilmadi
Ne güzel inşallah tutynmustur bebişin sana.nerede tedavi gördün?Evet transferinin 6 . Günü buugun
Evet transferinin 6 . Günü buugun
Inşallah canim istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum sen nerde yaptirdinNe güzel inşallah tutynmustur bebişin sana.nerede tedavi gördün?
İlk tedavim memorial de idi şimdi medicql park göztepe doktorum ikisindede aynı dr nur dokuzeylülInşallah canim istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum sen nerde yaptirdin
Orda fiyatlar ne kadar mikroenjeksiyon yöntemini kullanılıyor bide embriyo dondurulmus işlemi yapılıyor muİlk tedavim memorial de idi şimdi medicql park göztepe doktorum ikisindede aynı dr nur dokuzeylül
Canım memorialde 2100 euro artı ilaçlardi.medical parkta 5000 tl artı ilaçlar ebet miktoenjeksiyon var.dondurulmus ile ilğili bilğim yok
Orda fiyatlar ne kadar mikroenjeksiyon yöntemini kullanılıyor bide embriyo dondurulmus işlemi yapılıyor mu
Anladım canım aynı hemen hemen hepimiz için hayırlısı rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak vesile Dr sadece rabbim herkesin gönlünde olanı kucağına versin bizimde bu gecelik bukadar yarın görüşürüz hayırlı gecelerCanım memorialde 2100 euro artı ilaçlardi.medical parkta 5000 tl artı ilaçlar ebet miktoenjeksiyon var.dondurulmus ile ilğili bilğim yok
Evet transferinin 6 . Günü buugun
Canım tüp bebek olayında bence iş kadında bitiyor. Kadının morali, duygusal durumu çok önemli. Bizim için çok zor bir süreç. Eşlerimiz yanımızda olsa da bizi bizden daha iyi anlayan yok bence. O yüzden bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. Sadece bu olayda değil, tüm hayatta kadınlar maalesef çok güçlü olmak zorunda. Kadınlar daha duygusal ve zayıf gözükseler de bence biz erkeklerden daha güçlüyüz. Bizim yaşadığımız fiziksel ve ruhsal zorlukları, hormonların bize yaptıklarını erkekler çok zor katlanır. Eşim bu tedavi sürecinde bana dedi ki " kadınlara yapılan şu işlemler, erkeklere uygulansaydı eminim tüp bebek yaptırma oranı çok azalırdı.arkadaşlar merhaba ben de sonucu negatif olan 2 aşlama ve sonucu negatif olan 1 tüp bebek yaptırdım.ocak ayında tüp bebek yaptırdım.şimdi dr um 2.üp bebek denemesi için ara vermeden şubat sonu adetimde başlaylım diyor.aklım kadar karışık ki ben biraz ara vermek istiyorum Rabbim in gücüne gitmesin ama bir okadar da yoruldum ve bazende diyorum k vazgeçeyim Rabbim ne zaman isterse o zaman verir zaten.bilmyorum ama tek bildiğim şey aklım coookkkkk karışık cokkkkk....bu arada yaşım 31 ve tanımız sebepsiz infertilite..dr mda hormonlar herşey normal ve değerlerin güzel giderken 2 .yide yapalım diyor eşimde dr la aynı fikirde sizce neyapayım arkadaşlarrrr..bu karmaşık düşüncelerden lütfen kurtarın beni((
3000 lere çıkmıştı canımE2 nin kaç olması yüksek sayılır 4.iğneden sonra kontrolde 1600 lü bi sayı çıkmıştı benimde
yok canım başka ilaç başlamadı her doktorun bakış açısı farklı galibaVitamin falan verme di mi? Her doktrorun uygulaması çok farklı galiba. Ben şimdiden öğrenip, adet olduğumda ona göre konuşayım diyorum doktorumla. Gerçi onlar yine en iyisini bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?