- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Kızlar bugun 6.iğnemi yapıcam.dün kontrole gittim.yumurtalar büyümemiş dozu yükseltti doktorum azıcık canım sıkıldı ama kızımdada böyle olmus.olumsuz bişey yoktur demii.
Bi sorun yoktur canim. Benim de tum yumurtalar ayni oranda buyumemisti doktor ilac dozunu arttirdi. Duruma gore ayarliyorlar. Merak etme sen.Kızlar bugun 6.iğnemi yapıcam.dün kontrole gittim.yumurtalar büyümemiş dozu yükseltti doktorum azıcık canım sıkıldı ama kızımdada böyle olmus.olumsuz bişey yoktur demii.
Yok işk kez gitmiyorum daha öncede gittim bir kızım car ilk tedvimden ama ohss riskim cok yüksek oldugu için böyle yaptıgını söyledi.teşekür ederim yinede içim rahatladı nerede tadavi görüyorsun şuan?Doktoruna ilk kez tüp bebek için gidiyorsun bu çok normal. Yüksek doz ile başlayip olasi riskleri arttırmak yerine doz takibi ile arttiriyorlar. Ben doktoruma öncesinde yumurta takibi için 4 ay devam ettim. Yumurtlama zamanimi o donemde kullanilan ilaca vücudu tepkisini gozlemlemisti. İlk bu tedaviye karar verdiğimiz de bahçeci kliniğini tavsiye ettiler. Orada bir doktora gittik daha sonrasında tedavi programi beni tatmin etmediği için Vazgeçtim iyikide öyle yapmisim dedim. Her insan ayni olmadigi gibi istisnai durumlar ve hastalar olabiliyor. Bize yazılan tedavi kagidinda en yuksek toz önerilmişti oysa ben normal bir toz ile basladim. Eğer oraya guvenseydim su anda ohss olmuş hastaneliktim. Bana doktorum yuksek baslandiginda bunun çözümünün o ayki tedaviyi iptal etmeye gittiğini belirtmişti. O yüzden bence doktorun doğru olani yapiyor. Toz yetmeyince yavaşca arttırmak hasta için daha konforlu ve iyi bence
Saol valla içim rahatladı daha önce hiç takılmamıstım bu duruma ama şimdi kafaya taktımBi sorun yoktur canim. Benim de tum yumurtalar ayni oranda buyumemisti doktor ilac dozunu arttirdi. Duruma gore ayarliyorlar. Merak etme sen.
Yok işk kez gitmiyorum daha öncede gittim bir kızım car ilk tedvimden ama ohss riskim cok yüksek oldugu için böyle yaptıgını söyledi.teşekür ederim yinede içim rahatladı nerede tadavi görüyorsun şuan?
Canim meraba öncelikle tedavi hayırlı olsun yumurtaliklarinda pos mu varSaol valla içim rahatladı daha önce hiç takılmamıstım bu duruma ama şimdi kafaya taktım
Hayirli olsun transferin.Allah yardimcin olsun. Insallah sen de hamileler kervanina katilirsin.Kızlar meraba bende şubatta tüp bebek yapanlardan bugün transferinin 6.gunu beni sohbetlerinden alır misiniz umarım hepimiz ekim ve Kasım da umutları mız gerceklesir
Inşallah rabbim isteyen herkese o evlat kokusunu cennet kokusunu nasip etsinHayirli olsun transferin.Allah yardimcin olsun. Insallah sen de hamileler kervanina katilirsin.
ohs ne demek arkadaşlar
çok soru soruyorum farkındayım :)
Genellikle ikinci veya üçüncü gün başlanıyor yarın başlarsın canımKızlar selam
aklıma birsey takıldı doktora da sormayı unuttum kısa protokolde ilaclara reglin kaçıncı günu başlıyoruz? Yarın 3. Günüm benim kontrolum var ve ilaç yazılacak. .
Akıntın gayet normal yumurtaların geliştiğine işaret canım sevin:)Kısa protokol ne onu bile bilmiyorum malesef,akıntım çok arttı benimde 6.iğnem oldu normsl mi acaba
Canım bu tedavide en önemli şeylerden biri de moral motivasyon kendini iyi hissetmiyorsan bence dinlen ama asla pes etmek yok rabbim verecekse elbette verir ama uçarak gelmiyor veletler bizim sınavımızarkadaşlar merhaba ben de sonucu negatif olan 2 aşlama ve sonucu negatif olan 1 tüp bebek yaptırdım.ocak ayında tüp bebek yaptırdım.şimdi dr um 2.üp bebek denemesi için ara vermeden şubat sonu adetimde başlaylım diyor.aklım kadar karışık ki ben biraz ara vermek istiyorum Rabbim in gücüne gitmesin ama bir okadar da yoruldum ve bazende diyorum k vazgeçeyim Rabbim ne zaman isterse o zaman verir zaten.bilmyorum ama tek bildiğim şey aklım coookkkkk karışık cokkkkk....bu arada yaşım 31 ve tanımız sebepsiz infertilite..dr mda hormonlar herşey normal ve değerlerin güzel giderken 2 .yide yapalım diyor eşimde dr la aynı fikirde sizce neyapayım arkadaşlarrrr..bu karmaşık düşüncelerden lütfen kurtarın beni((
Teşekür ederim.evet canım polikistik overim.Canim meraba öncelikle tedavi hayırlı olsun yumurtaliklarinda pos mu var
Bende göztepe medical park îlk tedavim şişli memorialdeydi o tedaviden bir kızım var.daha önce kızımda ohss olmus gibi bişeymîşim zaten değerim 3000 çıkmıs.ama nasıl olduysa kendiliğindende düşmüşDoğru tahmin etmisim. Ohss riski varsa doktorun temkinli gitmesi çok normal. Ben kadikoy sifa'ya gidiyorum. Sen hangi merkeze gidiyorsun?
Kısaca bildipim kadariyla yazıyım.yumurtalararın fazla uyarılması sonucu vücütta biriken sıvı diye biliyorum:)ohs ne demek arkadaşlar
çok soru soruyorum farkındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?