Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Eylül de bir tüp denememiz oldu negatif olunca bu ay tekrardan denemeye karar verdik inşallah benim gibi tüm isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar ihsan eylesin. :) ♥
hosgeldın canım tedavın hayırlı olsun..

Kizlarr ben geldimmm...7 subatta 2. Transferim gerceklesti....bugun 3. Gunu ve ben yine hicbisi hissetmiyorumm...ve korkuyorumm...yine olmadi diye..asiri bunaldim..bu bekleyisler bitirdi beni...

Kizlarr ben geldimmm...7 subatta 2. Transferim gerceklesti....bugun 3. Gunu ve ben yine hicbisi hissetmiyorumm...ve korkuyorumm...yine olmadi diye..asiri bunaldim..bu bekleyisler bitirdi beni...
Canım benim kızımdada hiçbir belirtim yoktu.belirti beklemene gerek yok

Reactions: WAW
Canım ne oldu gittin mi doktora?rnimkiler büyümemişti bugun gittim büyümüşler
canim allahima binlece sükür ki bu sefer tepki vermis yumoslarim.agladim kendimi tutamadim. bu benim icin cok önemli bir gelisme. rabbim hepimize hep güzel haberler alirsin insallah.
simdi diger asama devam büyümelerini beklemek. Cuma tekrar randevum var.

insallah bebisin seninledir canim

canım cok sevındım umarım yumosların buyumeye devam ederler, ınsallah bende o asamaları gorurum..

Canım niye öyle diyorsun. Bak bebişini de üzüyorsun. haklısın çok yıpratıcı bir süreç ama moralini yüksek tutman lazım. Elini karnına koy dua et. Allah yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sana. test günün ne zaman. Hep birlikte seni de sıraya alıp dua edeceğiz. İnşallah sen de hamişler kervanına katılacaksın bu kez.

İnşallah cuma mübarek günde hayırlı haberler alırsın. tüm yumoşların güzel ve kaliteli şekilde büyürler.

evet canım ılk tedavim çok sabırsızım reglı olmayı beklıyorum..
ah ömrümüz beklemekle geçiyor bende reglimi beklerken şimdi opu gününün belli olmasını bekliyorum bugün 6. iğnemi vuracam ama zaman hiç mi hiç geçmiyor. yarın ikinci kontrolüm var keşke diyorum pazartesi veye salı toplayacaz dese yumişleri

aslında haklısın, zaman gecıyor ama bıze gecmıyormus gıbı gelıyor, daha gecen haftalarda hsg nasıl cekılıyor acıyormu dıye buradn soruyordum sımdı tedavı gunumu beklıyorum

aslında haklısın, zaman gecıyor ama bıze gecmıyormus gıbı gelıyor, daha gecen haftalarda hsg nasıl cekılıyor acıyormu dıye buradn soruyordum sımdı tedavı gunumu beklıyorum
tedavin simdiden hayirli olsun canim.emeklerin saglikli bi bebis olarak geri dönsün insallah

Cok sevindim allah devamini getirsin inşallah.benimde cuma günü kontrolum bakalım.çatlatmayı önleyen iğne başlıyorum bugun

hemen hemen ayni ilerliyoruz canim. bugun benim de 6. günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…