Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnsanların kadınlar kulübüne neden yazdığını şimdi daha iyi anlayorum. Daha ilk mesajdan kendimi iyi hissettirdiniz ya kızlar Allah sizden razı olsun...

Test tarihin 18 i ise cumartesi biraz erken olmuyor mu. Sen bilirsin ama bence biraz daha sabret istersen. Çünkü burda çok kişi okudum. Erkenden test yapıp üzülen, daha sonra gününde yapınca olumlu çıkan. Dediğim gibi sen bilirsin yine de arkadaşım.

Ayy Canım bende aynı durumdayım eşim ameliyat oldu 2 aşılma var ikinci tüp bebek için adet olmayı bekliyorum 6 yılık evliyim inşallah canım bu son tedavilerimiz olur

Ayy Canım bende aynı durumdayım eşim ameliyat oldu 2 aşılma var ikinci tüp bebek için adet olmayı bekliyorum 6 yılık evliyim inşallah canım bu son tedavilerimiz olur
Aminnn diyorum 2 tane 5.gun dondurulmuş yavrum bekliyor beni önümuzdeki ay transfer edilecek hayirlisı ve sağlikla inşallah

amin.inşallah pozitif duygularla başlayip pozitif test sonuçlarıyla bitireceğiz tedaviyi aklına takilan herşeyi ( tabi önce doktoruna sonra bize) sorabilirsin bize elimizden geldiğince cevaplarız inşallah

Ah biz kadınlar, anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken, etrafımızdakileri üzmemek adına güçlü görünmeye çalışırız. Ama her an elimiz karnımıza gider, her bebek gördüğümüzde burnumuzun direği sızlar da yine de hissettirmemeye çalışırız. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Umut ve dua herşeyin üstesinden gelir. Benim de 3. tüp bebek denemem. İlk denememde ben de çok heyecanlı olmamın yanında korkuyordum da. İnanki zor bir süreç değil. Nasip biz elimizden geleni tıbbın el verdiği sürece yapalım da gerisi takdiri ilahi. Umarım tüm dualarımız kabul olur ve hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alıp, şöyle derinden kokularını çekeriz içimize...

Cevap ve destek için teşekkürler. Tüm güzel dualarınıza can-ı gönülden amin diyorum.

kızlaaar bu bizim sınavımız vardır elbet yaradanın bir bildiği... ben 15 yıllık evliyim yaşcada sizden ilerdeyim 37 ... 3. defa deniyorum bugün 7. iğnemi oldum....sakın karamsar olmayın stress ilk düşmanımız ... sakın fazla düşünüp veya çevrenizdekileri düşünüp kendinizi strese sokmayın bol bol dua edelim sağlıklı beslenelim ....eşimizi bebişimizi ve kendimizi düşünelim gerisine kulak tıkayın

Kızlar uyumamişsiniz sizde ben gibi çatlamayı önleyıci iğnemi yaptım bugun.zorlandım ama ucu kalın bu iğnenin

Kaçıncı günde yaptın canım? Bende dün menagon u yaparken zorlandım ignenin ucunu sokamadim bir türlü sonra değiştirdim de oldu neyseki

Kızlar uyumamişsiniz sizde ben gibi çatlamayı önleyıci iğnemi yaptım bugun.zorlandım ama ucu kalın bu iğnenin

canim ben de vurundum bugun..bana göbegimden vur demisti doktorum. Ama biz salaklik ettik menogon ve orgalutrani ayni tarafdan vurduk. birsey olmaz dimi
menogon sag - sol mu vurunuyosunuz?

ne güzel öneriler, ne güzel burada birbirimize destek olmak iyi ki varız:):) canım ben de 37 yaşımdayım ama 15 yıl değil 15-16 aylık evliyim.benim de bugün 7. iğnem ikinci kontrolüm var.
bu iş yaşa başa bakmıyor rabbim ol dicek olacak. ol dediği kullardan olmamız dileği ile hakkımızda hayırlısı olsun:)

Kaçıncı günde yaptın canım? Bende dün menagon u yaparken zorlandım ignenin ucunu sokamadim bir türlü sonra değiştirdim de oldu neyseki
Kullandığımız iğneler deride kalınlaşmaya ve sertliğe yol açıyor malesef, tedavinin ileri aşamalarında iğneyi batırmak zorlaşıyır. Sonucunu düşününce katlanıyor insan bu acıya yapacak birşey yok

canim ben de vurundum bugun..bana göbegimden vur demisti doktorum. Ama biz salaklik ettik menogon ve orgalutrani ayni tarafdan vurduk. birsey olmaz dimi
Farketmiyor diye biliyorum. Ben de menapur ve orgalutranı aynı tarafa, puregonu diğer tarafa vuruyorum. Sorun olmaz sanırım

aynı taraf ta olur demişti doktorum bana aralarında bellı bir aüre var ta bişey olmaz.
12.gün canım doktorum dediği gün.
Pıregonda sorun olmadı ama diğeri zorladı.

kizlar bir sorum daha var..bugün ne oldu bana bilmiyorum. son iki gün karnimda sürekli bir sislik ve yumurtaliklarimda sizi vardi. bugün sabahdan beri hicbisey yok..
düsünmemeye calisiyorum. Herkesde agri olucak diye bisey yokmus. fakat olup da birden kaybolmasi korkuttu beni
sorularimla bunlattim sizi kusura bakmayin

tamam canim tskler cevabin icin.bugün hic sakinlesemiyorum. yarinki ultrason saati hayirlisiyla gelip ve güzel haberler alsaydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…