Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok sağol pozitif olmaya cabaliyorum. Ancak 19 yasindan beri yumurtaliklarimi kaybetmeyle yüzleşiyorum. Benim sürecin oldukça uzun. bu yolda 1 yumurtam alindi. Diğerinin bir kismi alindi. Daha 1,5 yillik evliyim, yasim 35 geldi. Geçirdiğim her iki ameliyat ölümle yaşam arasindaydi. Ameliyattan cikabilirmiyim diye ameliyat olan bir insan olarak bu bebeğin tutunması ve saglikla kucagima almak çok önemli. Umutsuz olmuyor ama bunca olumsuzlugu yasiyinca insan tukeniyor. Bu arada triod sorunum var anca düzene girdi ve tedaviye baslayabildik.Bunca şey yasadim hayatımda en zoru kanser testinin sonucunu beklemek diyordum bu ondan zor oldu. Sizlerinde cani sikmak istemem ama kimse tam olarak anlamiyor. Bu yolda olan sadece digerini anliyor. Cani sikma bu olmazsa yine olur denmesi bile sinirimi bozuyor. Anne olmak bebeğimi kucagima almak için 16 senedir cabaliyorum. Bu negatiflik sadece bu tedavide olusmadi. Anlayacagin çok uzun bir yolu geçtim. Sürekli dua edip sakinlesmeye cabaliyorum ama zor nedense.[/QU
insanlarım bunu anlamasını bekleme canım. aynı imtihanla boğuşmamıza rağmen bazen biz bile birbirimini tam anlamıyoruz. Bunun bir imtihan olduğunu unutmadan Sabretmeliyiz. Allah kimseyè kaldıramayacağı bir yük yüklemez. Ben ne zaman daralsam aklıma bir hocanın şu sözleri gelir: cennette Allah evsizlere saray,açlara yemek, kimin dünyada neyi eksikse onun en mükemmelini verecek acaba bu dünyada çocuğu olmayıp sabredene Rabbim nasıl mükafat verecek
Sabır canım. Bu dönemde çok zor ama mükafatı bu dönemde daha çok. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Çok sağol pozitif olmaya cabaliyorum. Ancak 19 yasindan beri yumurtaliklarimi kaybetmeyle yüzleşiyorum. Benim sürecin oldukça uzun. bu yolda 1 yumurtam alindi. Diğerinin bir kismi alindi. Daha 1,5 yillik evliyim, yasim 35 geldi. Geçirdiğim her iki ameliyat ölümle yaşam arasindaydi. Ameliyattan cikabilirmiyim diye ameliyat olan bir insan olarak bu bebeğin tutunması ve saglikla kucagima almak çok önemli. Umutsuz olmuyor ama bunca olumsuzlugu yasiyinca insan tukeniyor. Bu arada triod sorunum var anca düzene girdi ve tedaviye baslayabildik.Bunca şey yasadim hayatımda en zoru kanser testinin sonucunu beklemek diyordum bu ondan zor oldu. Sizlerinde cani sikmak istemem ama kimse tam olarak anlamiyor. Bu yolda olan sadece digerini anliyor. Cani sikma bu olmazsa yine olur denmesi bile sinirimi bozuyor. Anne olmak bebeğimi kucagima almak için 16 senedir cabaliyorum. Bu negatiflik sadece bu tedavide olusmadi. Anlayacagin çok uzun bir yolu geçtim. Sürekli dua edip sakinlesmeye cabaliyorum ama zor nedense.
. insanlarım bunu anlamasını bekleme canım. aynı imtihanla boğuşmamıza rağmen bazen biz bile birbirimini tam anlamıyoruz. Bunun bir imtihan olduğunu unutmadan Sabretmeliyiz. Allah kimseyè kaldıramayacağı bir yük yüklemez. Ben ne zaman daralsam aklıma bir hocanın şu sözleri gelir: cennette Allah evsizlere saray,açlara yemek, kimin dünyada neyi eksikse onun en mükemmelini verecek acaba bu dünyada çocuğu olmayıp sabredene Rabbim nasıl mükafat verecek
Sabır canım. Bu dönemde çok zor ama mükafatı bu dönemde daha çok. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Hissettillerinin aynısını ben yaşadım. .tedaviye basladiktan sonra 3. Ignemde olayı idrak edip kabullenme aşamasına geçtim :) 3 buçuk yıllık evliyim bizde 1 senedir olmadı. .morfoloji vs hepsi aynı. .eşime diyorum ki biz birbirimize sahibiz bunun için çok ama çok sansliyiz dünyanın en önemli şeyi bu bence istediğimiz şeyleri de diğer insanlar gibi kolay yoldan değil çok çaba sarfederek elde ediyoruz..elde ettiklerimizin kıymetini biliyoruz bu yüzden. .bebisimize de hayırlısı ise böyle kavusucaz..insanlar neler yaşıyor bu tedavi ne ki kanser vs ile boğuşan milyonlarca insan var..biz sağlıklı olalım huzurlu olalim bize yeter..elimizden gelenin en iyisini yaparsak cabalarimizin sonucu karsiliksiz kalmaz.. Umarım hepimiz en kisa zamanda kavuşur uz bebisimize
Sana katılıyorum canım.Eşlerimiz bizim en iyi destekcilerimiz.Negatif haberini aldığımda karşılıklı sarılıp aglamamizi,ben sadece sana üzülüyorum o kadar acı cektin demesini unutamiyorum.afedersiniz kızlar karamsar bir yorum yazdım ama sizinle konuştukça rahatliyorum. :KK16:

Ceren'cim idrar testi yaptım ne malesefki negatif cikti .bu yüzden de sürekli aglamakliyim. Dogru hatirliyosun test gunum 14 subat ve test günü bekliyorum. İdrarda kesin kez cikmaya biliyormuş.Ancak bu süreç inanılmaz zormuş. Umarim hamileyimdir sürekli dua edip kendimi sakin tutmaya calisiyorum.
Senin dondurulmuştu ne zaman yerleştirilecek. Dondurulmuş tedavisi nazil yapiliyor biraz anlatabilir misin ? Benim için ne olur dua edin hamile kalmak için vaktim çok azaldı.
Canim tahmin ettim erken test yaptigini cunku dayanamiyor arkadaslar ama sakin idrar testine guvenmu genelde hep yanlis cikiyor. Zaten erken yapildigi icin de cikmiyor. Cumartesi insallah guzel haberler vereceksin bize. Zor gunler gecirmissin ama Allah buyuk sakin uzulme. Inancini kaybetme.elbet gunes dogar birgun. Benim 4 tane embriyo donduruldu. Mart adetimle tedaviye baslayacakmisim. Subatta olur diye dusunuyordum. Doktorum oyle karsr verdi. Ben de bilmiyorum nasil bir tedavi olacak.burda arastiriyorum.bekliyorum bakalim hayirlisi

Canim tahmin ettim erken test yaptigini cunku dayanamiyor arkadaslar ama sakin idrar testine guvenmu genelde hep yanlis cikiyor. Zaten erken yapildigi icin de cikmiyor. Cumartesi insallah guzel haberler vereceksin bize. Zor gunler gecirmissin ama Allah buyuk sakin uzulme. Inancini kaybetme.elbet gunes dogar birgun. Benim 4 tane embriyo donduruldu. Mart adetimle tedaviye baslayacakmisim. Subatta olur diye dusunuyordum. Doktorum oyle karsr verdi. Ben de bilmiyorum nasil bir tedavi olacak.burda arastiriyorum.bekliyorum bakalim hayirlisi

Sağol desteğin için bir gün hamile kalirsam bilmeme rağmen yapip saklayacam. Pazar günü çok sancim vardi umarim onca agriya gitmemiştir. Allah insanin icine ilk umudu sonda onu aliyor. O olmasa zaten dayanilmiyor. Umarim tedavin en kisa zamanda başlar güzel haberler verirsin bize. Martta az kaldi. Doktor o ayi sectigine gore bunyen ve bebek için en doğru zamani karar vermiştir. mart tabiatin canlandigi bir aydir inşallah sahada güzel hayrli bir evlat getir

canım niye korkuyorsun. Çatlamasın diye verilen iğne de can yakmıyor, ben kullandım. Aynı diğer iğneler gibi.Hem yaksa ne olacak. Transferden sonra kullanılan bir iğne varmış o yakıyormuş, umrumda değil ama . Vazgeçmek ne demek. Biz iğnelerden korkacaksak nasıl anne olacaz. Sakın pes etmek yok, Ya biz anne olucaz inşallah iğne de neymiş:63:
Transferden sonrqkılerden yatağa yatamıyordumm bunlar nr kı sinek isiriği

slm kızlar bizde tüp bebeğe geçmeye karar verdik. yarın erdal aktan ile bu gün görüştüm. ve hsg için doğum kontrol hapı verdi. regly bitince ara dedi.hikayem kısaca 1 kere kendiliğinden hamile kaldım 10 hftada da kalbi durdu.. 2. si seropen le hamile kaldım o da kimyasal oldu.. 1 aşılama yaptırdım tutmadı. eşimde sıvılaşma problemi var. geç sıvılaşıyor.. 1 saate sıvılaşıyor. allah herkezin gönlüne göre versin.. göbişlerimizi bebeklerle doldursun..

Hayırlı olsun. Benim de 12 tane toplanmıştı. 8 Tane döllenebilir nitelikte çıktı. 4 tanesi en iyi kalite döllendi.Onları da dondurdular. İnşallah senin tüm yumurtaların en iyi kalite döllenir. Yarın güzel haberler alırsın.

Allah razı olsun inşşallh hepimiz güzel haberlerle döneriz

Kızlar selam herkese bugün adet oldum 14 Şubat sevgiler gününde ilk muyane için randevu aldım :KK48: aşkımızın meyvesi olacağı nerden belli:KK48: inşallah cumartesi tedaviye başlıyorum bende :KK9:
hadi hayırlı olsun tedavin rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun bir dahaki sevgililer gününü küçük sevgililerimizle kutlarız inşallahhhhh:)

kızlar ben korkuyorum bu gonal dışında da iğne vermişlerdi yumoşlar çatlamasın diye.gonalı biliyorum da o can yakıyor mu?ben vazgeçmek üzereyim korkudan.günde iki defa iğne batırmış olucam dimi? :KK57:
ooo xyzxyz sen uğrarmıydın topiğine biz de ev sahibi yok diye biraz çekinerek katılıyorduk:) tedavin başlamış hayırlı olsun da öyle iki iğneyle pes edecek olsak oooo işimiz var unutma bizim göbek adımız sabır evlat hasreti yanında iki iğne nedir canım benim:)

hadi hayırlı olsun tedavin rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun bir dahaki sevgililer gününü küçük sevgililerimizle kutlarız inşallahhhhh:)
Amin canım inşallah;) bu son tedavilerimiz olsun insallah. Rabbim sabır versin bize beklemek çok zor:( yaş ilerliyor özlem artıyor insallh bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşuruz;)

Back
X