Ayy Canım ne güzel kaçıncı gün embiryosu transfer oldun? Rabbim pozitif sonuç almanı nasip eder inşallahHerşey gönlünce olsun canım. Kaç yumoş toplandı. Bende şimdi transfer için bekliyorum 15 dakka dır. Dua edin :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Canım ne güzel kaçıncı gün embiryosu transfer oldun? Rabbim pozitif sonuç almanı nasip eder inşallahHerşey gönlünce olsun canım. Kaç yumoş toplandı. Bende şimdi transfer için bekliyorum 15 dakka dır. Dua edin :))
Maşallah canım geçmiş olsun insallah hepsi birinci kalite olur12 tane toplandı cnm,hadi hayırlısı inşlhh
Inşaallah canım. 5. Gün embriyosu 1 tanesi blastosist olmak üzere 3 tane transfer edildiAyy Canım ne güzel kaçıncı gün embiryosu transfer oldun? Rabbim pozitif sonuç almanı nasip eder inşallah![]()
Sağol canım inşallah.321bieten canım hayırlı olsun inşallah güzelce tutunur en azından biri stress yapmadan pozitif düşün karnini bol bol sev
Kızlar benimde tedavinin 5. Günü yarın 11 de kontrol var bakalım neler oldu ilaç ise yariyordur umarım. .göğüsler hassaslasti bu ıyiye isaretmi acaba![]()
Nautilus idrar testi yaptın mı hiç? Yanlış hatırlamıyorsam 14. deydi test günün. Bu topiğin ilk hamişi sen olacaksın inşallah.
Hadi hayırlısı canım. Allah gönlünüze göre versinBenide buGün hastaneden aradılar Cumartesi günü 5.gün embriyosu olacak güzel gidiyor dediler Cumartesiyi bekliyorum bakalım
Canım yapma böyle sen test gününe kadar sakin dur kendini boş yere üzme o testler genelde yanlış çıkıyor. Doktora gidene kadar sabırlı ol. Üzüntü iyi değil.Ceren'cim idrar testi yaptım ne malesefki negatif cikti .bu yüzden de sürekli aglamakliyim. Dogru hatirliyosun test gunum 14 subat ve test günü bekliyorum. İdrarda kesin kez cikmaya biliyormuş.Ancak bu süreç inanılmaz zormuş. Umarim hamileyimdir sürekli dua edip kendimi sakin tutmaya calisiyorum.
Senin dondurulmuştu ne zaman yerleştirilecek. Dondurulmuş tedavisi nazil yapiliyor biraz anlatabilir misin ? Benim için ne olur dua edin hamile kalmak için vaktim çok azaldı.
Canım yapma böyle sen test gününe kadar sakin dur kendini boş yere üzme o testler genelde yanlış çıkıyor. Doktora gidene kadar sabırlı ol. Üzüntü iyi değil.
Aynen canım sonucu da beraber heyecanla bekleyeceğiz inşallah pozitifi de görürüznurse transferimiz aynı gun.birlikte gun.sayaçağizdesene
2 tane canım Hayırlısı ile inşallahSimdiden hayırlı olsun kaç tane embriyo transfer edecekler?
Sağol canım dualarınızı eksik etmeyinSağlıkla al gel inşallah bebeğini.. hayırlı olsun.
Allah yardımcın olsun ağrısız sızınız bol embriyoların olsun inşallahHayırlı olsun şimdiden, benimde herşey yolunda giderse seninle aynı merkezde aynı gün yumurtalar toplanacak
Hosbuldumm canım amiin hepimizin inşallahhosgeldın canım tedavın hayırlı olsun..
Ayy hadi hayırlısı.Güzel haberlerini alırız inşallah. Heyecanını anlayabiliyorum. Kendini kasma sakin olur mukızlar merhaba benım tıransver yarın ınşallah hersey cok guzel ılerler ben dahıl hepımızz pozıtıf sonuçlar alalım çok heycanlıyım...
Astaravistama nerde tedavi olcaksin?bende aysonunu bekliyorumevet canım ılk tedavim çok sabırsızım reglı olmayı beklıyorum..
Merhaba canım ben de senin gibi uzun süredir okuyup yeni üye olanlardanim.sende hosgeldin :)Merhaba kızlar,
Bu benim kadınlar kulubüne ilk mesajım. Uzun süredir okuyorum, okuyorum. Bazen daha çok kafam karışıyor bazen umut ve destek buluyorum burada okuduklarımla. 33 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 senedir çocuk yapmaya çalışıyoruz. Yapılan tetkikler sonucunda eşimde ciddi bir morfoloji sorunu (%1) olduğu tespit edildi. İlk doktorum sayı çok iyi olduğu için bir sorun olmayacağını söyledi, bana serophen verdi ve 4 ay sonra gel dedi ama tabii ki sonuç hüsranDoktorumuzu değiştirdik ve o bu sonuçlarla boşuna vakit kaybetmeyip hemen tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Bunun dünyanın sonu olmadığını biliyorum, hayatta sahip olduğum her şeye şükredip isyan bayrağı da açmak istemiyorum ama içimde bir yerlerde bunu kabullenemiyorum
Belki geçtiğimiz 16 ay boyunca 16 defa aynı hayal kırıklığını yaşamaktan ve çevreme bundan hiç etkilenmiyormuşum gibi davranmaktan yorulduğum içindir bilmiyorum. Sanki hiç buna gerek kalmayacak gibi hissediyordum hep. Sizinde içinizi kararttım kusura bakmayın kızlar. Sadece bir ay içinde bu sürece başlamamız lazım ve benim cesarete ihtiyacım var ve benimle aynı şeyleri yaşayan kimse yok etrafımda. Bunları yaşamayan insanların verdiği telkinler de inandırıcı gelmiyor o yüzden. Sizde ki bu pozitif enerji bana kadar ulaştı şimdiden. Sadece buraya yazmak bile iyi geldi sanırım.. Allah'ım önce hepimize bu günleri atlatmak için gereken gücü kuvveti, sonra da sağlıklı evlatlar verir inşallah.