Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

salı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edin
Dualarımız seninle canım. İnşallah ertelenmez, sağlıklı kaliteli yumurtaların toplanır.

salı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edin
Canım inşallah ertelenmez çok mu yum var ? ErteleNirse de üzülme dinlemiş rahim ile daha iyi tutuyor diyolar canım hakkımızda hayırlı ne ise o olur inşallah ;)

bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem :KK36:
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. kan testinin sonucunu öğrenince haber ver hemen. İlk hamişimiz sensin. İnşallah devamı gelir. :KK49::21::KK9:

Kızlar bende bugün kontrole gittim 7-8-9-10-11 mm lik yumurtalar var. Cumartesi olgarutlan başlıyorum. .Salı günü tekrar kontrol..iyi gidiyor 8-9 tane yumurta elde edicez heralde dedi..bakalım. .opu da onumuzdeki hafta olur değil mi??

Benimde dündü canım. Beraber gün sayıcaz desene. Test günün ne zaman
doktorum test gününü söylemedi canım salı günü gel dedi kan verecekmişim hormonlara bakacakmıs o gün sölerim test gününü demişti.. sanırım bizim test günü 24 şubat nasıl zaman geçecek bilmiyorum :) sana test günü verdimi ?

Kızlar bende bugün kontrole gittim 7-8-9-10-11 mm lik yumurtalar var. Cumartesi olgarutlan başlıyorum. .Salı günü tekrar kontrol..iyi gidiyor 8-9 tane yumurta elde edicez heralde dedi..bakalım. .opu da onumuzdeki hafta olur değil mi??
evet canım haftaya opu olursun 16-17 mm olurlar

Guzel haberler almak ve guzel haberler vermek umuduyla ben de başlıyorum insallah. Bugun 2 yumurta gorduk yarin ilaclar progesteron hormonuma bagli olarak. Ilk denemem sayilir.

Back
X