Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

salı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edin
Canim slm bence sen ertelendi diye dua et çünkü aynı sıkıntıyı ben yaşadım oh ss durumunda bebek asla tutulamaz hem siskinlikhemkabiz çok kötü ben çok dua ettimtransfer ertelendi diye bebek düşer çok kötü oldum inşallah senin öyle geçmez

doktorum test gününü söylemedi canım salı günü gel dedi kan verecekmişim hormonlara bakacakmıs o gün sölerim test gününü demişti.. sanırım bizim test günü 24 şubat nasıl zaman geçecek bilmiyorum :) sana test günü verdimi ?
Bana 23 Şubat dedi doktorum. Transferi başka bi doktor yaptı oda 23 ünde kesin olmaz sonucun 25 inde gel dedi. Ama biz 23 iptal etmedik. Belli olmazsa 25 inde tekrar gidicez

Kızlar ben kabız oldum. Dün transferim oldu bugün tuvalette çok zorlandım. Bişey olmamıştır inşallah:(

Kızlar ben kabız oldum. Dün transferim oldu bugün tuvalette çok zorlandım. Bişey olmamıştır inşallah:KK43:
İnşallah bişey olmamıştır canım kafana takma.Her sabah uyandığında iki tane kuru kayısı ye. Transferden önce başlamak en sağlıklısı. İncir ye. Eğer çok kötü isen bir kaşık zeytinyağı iç, bol suda içebilirsin canım.

Çok sağol pozitif olmaya cabaliyorum. Ancak 19 yasindan beri yumurtaliklarimi kaybetmeyle yüzleşiyorum. Benim sürecin oldukça uzun. bu yolda 1 yumurtam alindi. Diğerinin bir kismi alindi. Daha 1,5 yillik evliyim, yasim 35 geldi. Geçirdiğim her iki ameliyat ölümle yaşam arasindaydi. Ameliyattan cikabilirmiyim diye ameliyat olan bir insan olarak bu bebeğin tutunması ve saglikla kucagima almak çok önemli. Umutsuz olmuyor ama bunca olumsuzlugu yasiyinca insan tukeniyor. Bu arada triod sorunum var anca düzene girdi ve tedaviye baslayabildik.Bunca şey yasadim hayatımda en zoru kanser testinin sonucunu beklemek diyordum bu ondan zor oldu. Sizlerinde cani sikmak istemem ama kimse tam olarak anlamiyor. Bu yolda olan sadece digerini anliyor. Cani sikma bu olmazsa yine olur denmesi bile sinirimi bozuyor. Anne olmak bebeğimi kucagima almak için 16 senedir cabaliyorum. Bu negatiflik sadece bu tedavide olusmadi. Anlayacagin çok uzun bir yolu geçtim. Sürekli dua edip sakinlesmeye cabaliyorum ama zor nedense.
Hayat mucizelerle dolu ve bebek asla olmaz diyen kadınların bile anne olabildiğini duyduk kaç kez. Rabbim büyük, sizi tanımıyorum ama hissettimki pozitif. :) İnşallah..

Dualarımız seninle canım. İnşallah ertelenmez, sağlıklı kaliteli yumurtaların toplanır.
İnşallah canım.
Canım inşallah ertelenmez çok mu yum var ? ErteleNirse de üzülme dinlemiş rahim ile daha iyi tutuyor diyolar canım hakkımızda hayırlı ne ise o olur inşallah :KK66:
epey var hatta boş yer yok şimdi büyüdüler diyede iyice şiştim sancım var.

Canim slm bence sen ertelendi diye dua et çünkü aynı sıkıntıyı ben yaşadım oh ss durumunda bebek asla tutulamaz hem siskinlikhemkabiz çok kötü ben çok dua ettimtransfer ertelendi diye bebek düşer çok kötü oldum inşallah senin öyle geçmez
inşallah canım kızımda yaşamadım böyle bişey moralım alt üst oldu

İnşllh cnm hayırlısı neyse o olsun
inşallah

canım ya yarın ki kontrolüme göre doktorumla bir plan yapıp 1 hafta izin ile kurtarabilirsem toplu izin alacam yoksa dediğin gibi bir kişiye söyleyecem artık da bizde şöyle bi durum var kim patron kim müdür hiç belli değil herkes kendi çapında kendine söylenmesi ister kime açsam derdimi hangisinin ağzı daha sıkı onu düşünüyorum:)
Bende de aynı sıkıntı var. Sürekli izin almak sorun oluyor. Ancak iş yerimde herkesin haberi var. Gizleme gereii duymadım ve sağolsun ki patronların bu konuda çok anlayışlı. Hayırlı bir iş için diyerek izin veriyorlar. Söyleki rahatca izin alabilesin. Her zaman yalan bulmak ta zor olur. Stres bizler için çok yanlış. Heleki böyle bir dönemde rahat olmamız gerekiyor.

Kızlar benim için de dua edin nolur. Pazartesi opu olacak. Üçüncü denemem bu. İkinci denememde opudan sonra döllenme olmadığı için transfer yapılmadı ve tedavi boşa gitti. Ben de hepiniz için dua ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bende de aynı sıkıntı var. Sürekli izin almak sorun oluyor. Ancak iş yerimde herkesin haberi var. Gizleme gereii duymadım ve sağolsun ki patronların bu konuda çok anlayışlı. Hayırlı bir iş için diyerek izin veriyorlar. Söyleki rahatca izin alabilesin. Her zaman yalan bulmak ta zor olur. Stres bizler için çok yanlış. Heleki böyle bir dönemde rahat olmamız gerekiyor.
benim eşim kimseye söylemek istemiyor bana kalsa ben de sorun var diyim söyleyim diyorum ona da razı olmuyor.. bugün şöyle bir felsefe edindim kendime: en kötüsü kovulurum tazminatım bikaç ay idare eder sonra da iyi kötü bi iş bulurum Allah büyük takmayacam kafama rabbim hayırlı bi evlat versin yeter:)

Kızlar benim için de dua edin nolur. Pazartesi opu olacak. Üçüncü denemem bu. İkinci denememde opudan sonra döllenme olmadığı için transfer yapılmadı ve tedavi boşa gitti. Ben de hepiniz için dua ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
hayırla atlat canım inşallah sağlıkla döllenir bu sefer hayırlı salih evlat sahibi oluruz hafta içi benim de opum olur bugün 8. iğnemi olacam

hayırla atlat canım inşallah sağlıkla döllenir bu sefer hayırlı salih evlat sahibi oluruz hafta içi benim de opum olur bugün 8. iğnemi olacam
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Senin de olumlu olur umarım. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin.

Back
X