Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaşlar anladığım kadarıyla ihlas süresi okuncak,fakat nasıl bağışlıyoruz ve dua ediyoruz
canım hoşgeldin ihlas suresinin tamamını okumuyoruz. "lem yeliz ve lem yuled " okuyoruz . her kişi için 70.000 adet cumadan cumaya bağışlıyoruz. ben listeyi yayınlayınca herkes okuyacağı miktarı bana msj atıyor.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla ihlas süresi okuncak,fakat nasıl bağışlıyoruz ve dua ediyoruz
İhlas suresinin "lem yelid velem yüled" kısmını okuyoruz. Haftada ne kadar okuyacağımızı neseli41 arkadaşımıza bildiriyorum. Arkadaşımız cuma günü sıradaki arkadaşımıza bağışlama duasını yapıyor.

Cuma gunu cnm ya gercekten saglikla kucagimiza alsak su veletleri bugunleri hemen unutacagiz ins birbirimizr dua edekim cnm..
Aminn canim insallah burda ne mucizeler ne zorluklarla alanlar var yavrularini kucagina benim arkadadim 3 veya 4 ay hic kalkmadan sirt ûstû yatti ama sûkûrler olsun sag salim kucagina aldi oglunu erken dogum riski vardi bu sinavda gececek insallah hayirlisiyla o gûnlerde gelcek amin arkadasim etmezmiyim hepinize ediorum

Ay neselim yazini okuyunca cok gûldûm yanlis anlama yanlisliklada olsa gercek adimi yazmisin Allah benimi andirdi napti sana

Kizlar benim kanamam rahim agzinda ki yaradan eski kan gelio yinede okuyabiliomuyum sonucta dua edioruz önemli sey icin

Gercekten yatmaktan cok zorlanoyorum bende nerdeyse bir aydir yatiyorum son dort gundur hoc kalkmadan yatiyorum ins rabbim ol dediuse olacak bizde yasati o mucizeleri ins icim ferahladi biraz kanama da gelmedi sukurler olsun

Gercekten yatmaktan cok zorlanoyorum bende nerdeyse bir aydir yatiyorum son dort gundur hoc kalkmadan yatiyorum ins rabbim ol dediuse olacak bizde yasati o mucizeleri ins icim ferahladi biraz kanama da gelmedi sukurler olsun
Canim anliorum seni o yûzden dedimya bacaklarinin altina yastik koy bscaklsrina bandajla sar eger evde varsa kan akisini kolaylastirir devamli yatmaktan kan kisi yavaslio Allah yardimcin olsun az daha sabir canim

neseli41 neşelim bana 5000 daha ekleyebilirsin Allahın izniyle tamamlarım inşallah

ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.

4343 için toplam TOPLAM....................................: 70.000 :) TAMAM -10.04.2015 bağışlanacak.
@@astaravistama TOPLAM....................................: 52.000 böyle giderse haftaya kalacak...)

KIZLAR 18.000 EKSİĞİMİZ VAR HADİ KIZLAR NEREDESİNİZ....

@@neşeli41 ............................. : 15 .000
@@sultan1356..............................:15.000
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:11.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:10.000
@@ravza54..................................:10.000
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:15.000
@@shrkrsgr...................................:
@@semcan....................................:2000
@@Edilah.......................................:10.000
@@astaravistama...........................:

Canımcım bana 5.000 daha ekleyebilirsin diye yazmıştım ama, benim toplamda 15.000 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…