İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER ALIRIZ BUGÜN :)hey siz herkes nerde hayırlı güzel haberler alacağınız günler olsun
Canım inşallah güzel geçer. Allah yardımcın olsun.Gunaydin canim benim ben su an merkesdeyim bekliyom op Icin evet 1400 ustune aldim 5000 tamamlandiysa geri kalanı sıradaki arkadas veririz i sallah hersey yolunda gider herkes Icin hepimiz guleriz kuzular sevgiler
Asıl senden Allah razı olsun arkadaşım. Uğraş veriyorsun, dualarımızı Allah kabul etsin inşallah.ŞİMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.
4343 için toplam TOPLAM....................................: 70.000 :) TAMAM -10.04.2015 bağışlanacak.
@@astaravistama TOPLAM....................................: 70.000 :) TAMAM -10.04.2015 bağışlanacak.
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CANLARIM BENİMMM.... :)
@@neşeli41 ............................. : 15 .000
@@sultan1356..............................:15.000
@@4343.......................................:19.000
@@ceren20.................................:11.000
@@dnzderya ...............................: 10.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:15.000
@@ravza54..................................:10.000
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:15.000
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5000
@@Edilah.......................................:10.000
@@astaravistama...........................:
hepimizin ayrı ayrı emeği var allahım inş bu dayanışmamızı kabul eder inş.Asıl senden Allah razı olsun arkadaşım. Uğraş veriyorsun, dualarımızı Allah kabul etsin inşallah.
canımcım astaravistama'nın geçen perşembe ya da cuma transferi oldu sonuç bekliyorhepimizin ayrı ayrı emeği var allahım inş bu dayanışmamızı kabul eder inş.
cerencim nasıl gidiyor bekleyişler? yarın 9. günün ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun?Asıl senden Allah razı olsun arkadaşım. Uğraş veriyorsun, dualarımızı Allah kabul etsin inşallah.
Sagol kuzum Allah razi olsun anca 2 tane cikti sevinsemmi bileşim merkezden haber beklicez yaş ilerliyo artik hakkımızda hayırlısı Insallah Rabbim dualarimuzi kabul eyler sağolun kızlar Insallah Seninde guzel haberlerini alırızCanım inşallah güzel geçer. Allah yardımcın olsun.
Canım benim bana kalsa her gün test yaptırcamcerencim nasıl gidiyor bekleyişler? yarın 9. günün ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsun?
Neselim sagol can benim okadar uğraştım Allah razi olsun i nsallah Rabbim ol der ve oluverir bizler Icin okuyan diğer arkadslarimdan sendende Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin kızlarhepimizin ayrı ayrı emeği var allahım inş bu dayanışmamızı kabul eder inş.
Neselim sagol can benim okadar uğraştım Allah razi olsun i nsallah Rabbim ol der ve oluverir bizler Icin okuyan diğer arkadslarimdan sendende Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin kızlarhepimizin ayrı ayrı emeği var allahım inş bu dayanışmamızı kabul eder inş.
İnşallah ikisi de en iyi kalite şekilde döllenir canım. Dualarımız seninle. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.Sagol kuzum Allah razi olsun anca 2 tane cikti sevinsemmi bileşim merkezden haber beklicez yaş ilerliyo artik hakkımızda hayırlısı Insallah Rabbim dualarimuzi kabul eyler sağolun kızlar Insallah Seninde guzel haberlerini alırız
Aminnnnn kuzummmmmm Allah razi olsun Allahim ol de oluversin sende gusel haberler verirson insalah sevgilerİnşallah ikisi de en iyi kalite şekilde döllenir canım. Dualarımız seninle. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.
Oooo maşallah arkadaşım. Kesin ikiz bunlar kesin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
maşallah gelsin ikizler ohhhCanim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
Allah razi olsun cerencim insaAllah darisi sana ve diger arkadaslarima.Oooo maşallah arkadaşım. Kesin ikiz bunlar kesin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?