MERHABA canım benim de ignelerimin 3.günü baya kişi var aynı şekilde giden insainşallah tedavı sonunda hepimiz muradımıza ererizSlm kizlar bende 2. Tedavime basladim bugün 3. Günümdü ignelerimin ilk tedavimde tuttu ama bos gebelik yasadim carsamba kontrol var yumurtaliklarim insallah bu sefer cok ve kaliteli cikar ilkinde sadece 3 tane ii vardi ve biri döllendi ikisi cöp benimki sebepsiz infertile hersey ALLAH tan dilerim hepimizin bekledigini rabbim gönlümüze gönlünüze göre versin hayirli olsun tedavileriniz
Canım ben 10 gün menagon kullanmış oldum 11. Gün yani bugün çatlayma iğnesi 13. Gün de opu olmuş olacak inşallahHadi bakalım benimde yarın belli olacak..opu tedavinin kaçıncı günu olmuş olacak sende canım? ?
Birlikte gün saymaya az kaldı. Seninde bol bol güzel güzel süper döllenecek yumuşların olsun canım :)
benim opum da yakın zamanda çatşamba inşallah
Mrb benimde 21 şubat test günüm transferden sonra nasılsın varmı ağrı sancin inşallah bebislerimize kavusuruz28 Şubat Cumartesi test günüm
Canım benim transferin hayırlı olsun inşallah 3 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlımKızlar mrb öncelikle allahım inş hepimizin kucaklarını doldurur yüzümüzü güldürür birlikte yaşarız sevincimizi benim transferim oldu 3. Tane 2 kalite embriyo ile 8. Günümü tamamlamak üzereyim kaldı 3 gün benim gibi mutlu sonu bekleyen arkadaşlar varmı içimizde
Hadi bakalım şimdiden gözün aydın olsun diyelim inşallah bolbol dua edelim allahım müjdeli haberini nasip etsin:)Kızlar transferim oldu şu anda hastanedeyim yatıyorum 2 embriyo transferim oldu beni de dualarınızda eksik etmeyin .
Sağol cnm senin durum nedirCanım benim transferin hayırlı olsun inşallah 3 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım
Canım benim iğnemin 3. Günü canım yarın kontrolüm var daha tedavi aşamasındayım canım. Bu ikinci denemem insallh bu son olurSağol cnm senin durum nedir
BeBenimdeBenimde 2. Denemem inş son olur ikimizinde hadi hayırlısı inş bol bol yumuslarin olurCanım benim iğnemin 3. Günü canım yarın kontrolüm var daha tedavi aşamasındayım canım. Bu ikinci denemem insallh bu son olur
Kızlar bilmem hatırlıyormusunuz perşembe transferim olmuştu. Bugün transferin 4. Günü ve bana ultrason için randevu vermişlerdi. Bugün merkezdeydik ultrasonda daha birşey görünmüyor tabiki.Rahmin durumuna baktı doktorum. Ohss riski görünüyormu Şişlik varmı gibi şeyler. Herşey iyi görünüyor dedi sadece foliküllerin yerinde 3-5 tane Kist varmış. Korkmana gerek yok normal bunlar zamanla gider dedi. Ve 2 tane iğne oldum orda. Biri tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş diğeride hormon düzenleyici. Daha önceki 4 denememde böyle bişey yapılmadı dedim. Biz hastalarımızın hepsinde tedbir amaçlı yapıyoruz dedi. Bazen geç farkedilen problemler olabiliyormuş. Sizide bilgilendirmek için yazmak istedim. 23ünde yani pazartesi test günüm var. Hadi hayırlısı bakalım[/QUOTE
]
hadi canim insallah 23 undede pozitifi alirsin. Bende 26 sinda insaLlah. Dun transferim oldu 3 tane transfer ettirdik bizde persembe ilk randevu bakalim
Benim diğer tüp bebekte 12 Yumi topladılar 7 tane işleme alındı hepsi döllendi ve 3. Güne geldi ama gelişim olarak geriden en az 8 hücreli olması gerekirken sadece bir yumurta 8 hücreli orta kalite oldu diğerleri 5 ve 6 hücreli oldu canım maalesef tutmadı bir tane transfer olmuştuinşallah bu sefer herşey yolunda gider tatlım
Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana
canım dualarım seninle inşallah kaliteli yumişler toplanır sağlıkla gelirsin evine. benim de yarın opu ama korkmuyorum Allah büyük kolaylık sağlar...Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana
Âmin canım dinleniyorum evde 10 gün izin aldım salavat çekiyorum bol bol hepimize dua ediyorum . Okumadığım kitap çok zaten birine başlarım artıkdualarimiz seninle arkadasim. Insallah bebislerin tutunur ve kucagina alirsin. Bu surecte kitap oku film ozle kafani dagit. Ben de p seviyeye gelebilirsem okuyacagim kitabi ayarladim bekliyorum. Insallah benim de iki yumurtam da embriyo halini alir. Guzel haberlerimiz olsun.
Kasıklarımda biraz Ağrı oldu ama şimdi çok iyiyim sıkıntım yokMrb benimde 21 şubat test günüm transferden sonra nasılsın varmı ağrı sancin inşallah bebislerimize kavusuruz
Âmin canım heyecanla bekliyorum güzel haberleriHadi bakalım şimdiden gözün aydın olsun diyelim inşallah bolbol dua edelim allahım müjdeli haberini nasip etsin:)
Âmin canım iki tane Işık ve ilk defa kendimi anne gibi hissettim çok mutlu oldum onları görünce o Işık içime yayıldıCanim rabbim o ışığı kucağına bebis olarak almayi nasip etsin inşallah du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?