Şükür iyiyim canım...artık gelmez oldu herkes..İyiyim arkadaşım. Ara ara girip sizleri okuyorum. Sen nasılsın?
Kızlar yaaa artık kendimi burada terk edilmiş gibi hissetmeye başladım...
Yumurtan çatladımı tatlım? Kist olmasından korkuyordun ya merak ettimKuzum kiyamam. Kimsede çok yazacak bir şey yok belliki. Sen anlat ben dinleyim.
Yumurtan çatladımı tatlım? Kist olmasından korkuyordun ya merak ettim
İnşallah çalışmaların sonucu güzel bir haber olur canım...bende değişiklik yok bugün kırmızı kartları gördüm..sil baştan başlayacağım..Valla hiç bir şey yapmadım. Doğal haline bıraktım. Biri kesin catladi. Lh testi ile takip ettim. Ama ikinci ne oldu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta regli olmazsan bir doktora gidip durumu kontrol ettirmem lazım. sende durum ne arkadaşım?
İnşallah çalışmaların sonucu güzel bir haber olur canım...bende değişiklik yok bugün kırmızı kartları gördüm..sil baştan başlayacağım..
Maşallah bak en azından korkulanlar çıkmamış..inşallah dahada iyi olacak canım...Kizlar iyi haftalar .nasilsiniz kimseler ugramaz olmus ravamin demesu gibi konrol altinda duracaz 6 ay sonra napca bilmiyorum .beynine baski yapmuyomus ama neden bu cocuk biyle kaslaru cok sert ve ilgisiz .sasirdim artik Allah sasirtmasin
canim SUKROLSUN yaradana. KIZI uyuturken bdv takiliyorum buara. burayi okuyorum oyle geciyor iste gunlerSlm kızlar Nasılsıniz arada yazınpapyonkilikli canım sende uzun zamandır yazmıyorsun bebis nasıl
4 4343 çok geçmiş olsun canım yaz buraya merak ediyorum prensesi hayırlısiyla herşey Güzel olacak ins
Canim benim suanda doktorlara gidip geliyoruz goz doktoru kas doktoru hepsine sirayla gidecez Allahim tez zaman da sifa versin artik cok korkuyorum .Allahim korkularimizla karsilastirmasinSlm kızlar Nasılsıniz arada yazınpapyonkilikli canım sende uzun zamandır yazmıyorsun bebis nasıl
4 4343 çok geçmiş olsun canım yaz buraya merak ediyorum prensesi hayırlısiyla herşey Güzel olacak ins
Kuzum ya kiyamam telin kirilmis .tuhKizlarr nerdesiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?