Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar biliorum kimse yok ama 4 4343 iletmemi istedi bebisi carsamba hastaneye yatti bugün de emar cektiler profòsör daha bakmamis sonuca ama bakan doktor ya ameliyat olabilir yada tedavisi icin burda kalabilir büyük ihtimsl demis cok sükür beyninde ölü hûcreler yokmus suyun toplandigi kisimda konusmayi etkileyen yerdeymis daha ayrintili bakilip kararlastirilcak insallah dualarimiz onlarla bugúnleride atlatirlar Allah in izniyle

Yumurtan çatladımı tatlım? Kist olmasından korkuyordun ya merak ettim

Valla hiç bir şey yapmadım. Doğal haline bıraktım. Biri kesin catladi. Lh testi ile takip ettim. Ama ikinci ne oldu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta regli olmazsan bir doktora gidip durumu kontrol ettirmem lazım. sende durum ne arkadaşım?

İnşallah çalışmaların sonucu güzel bir haber olur canım...bende değişiklik yok bugün kırmızı kartları gördüm..sil baştan başlayacağım..

İnşallah çalışmaların sonucu güzel bir haber olur canım...bende değişiklik yok bugün kırmızı kartları gördüm..sil baştan başlayacağım..

Arkadaşım pek bir umudum yok. Dayanamayıp idrar testi yaptım. Bir şey çıkmadı. Artik banada bir kırmızılar gelirse rapor işine girisecem. Bizim hayatımız bundan ibaret olacak gibi geliyor. Her ay bir umut başla sonra kırmızı ile yıkıl. Tekrar başla

Kizlar iyi haftalar .nasilsiniz kimseler ugramaz olmus ravamin demesu gibi konrol altinda duracaz 6 ay sonra napca bilmiyorum .beynine baski yapmuyomus ama neden bu cocuk biyle kaslaru cok sert ve ilgisiz .sasirdim artik Allah sasirtmasin

Kizlar iyi haftalar .nasilsiniz kimseler ugramaz olmus ravamin demesu gibi konrol altinda duracaz 6 ay sonra napca bilmiyorum .beynine baski yapmuyomus ama neden bu cocuk biyle kaslaru cok sert ve ilgisiz .sasirdim artik Allah sasirtmasin
Maşallah bak en azından korkulanlar çıkmamış..inşallah dahada iyi olacak canım...

Slm kızlar Nasılsıniz arada yazın papyonkilikli canım sende uzun zamandır yazmıyorsun bebis nasıl
4 4343 çok geçmiş olsun canım yaz buraya merak ediyorum prensesi hayırlısiyla herşey Güzel olacak ins

canim SUKROLSUN yaradana. KIZI uyuturken bdv takiliyorum buara. burayi okuyorum oyle geciyor iste gunler

Canim benim suanda doktorlara gidip geliyoruz goz doktoru kas doktoru hepsine sirayla gidecez Allahim tez zaman da sifa versin artik cok korkuyorum .Allahim korkularimizla karsilastirmasin

Selam kizlar Telim kirildi malesef numaralarim herseyim gitti simdilil esimin teline taktim hattimi lütfen numaram olan arkadaslar mesaj atsin bana cok sükür buraya girdim hafta sonundan beri ugrasiorum

Kızlar watsap grubundan sonra buraya fazla yazan olmadı gibime geliyor
Keşke daha uzun süre devam ettirebilseydik konumuzu sohbetimizi

Bende anne gurbuma ve bdv yazıyorum
Bakıyorum burda yazan yok diye

4 4343 canım mutlaka bebeğinin durumundan haber et

Ben sürekli burdayım ama herkes uzaklaşmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…