Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tatlım buralardayız zaten üzme kendini..dualarımız seninle...

Günaydın canim benim olsun yapcak bisey yok kizinla ilgilen korkma gececek bu zor zamanlar atlatacaksiniz insallah hayirlisiyla dualarimiz bicirikla

Hakkikattende kimse yok .benimde basim agriyo.sabah ostopatiden aradilar hemen gelin dediler .gittik .sirt kaslati sert dedi .boyun damarlaru sert dedi . ve ovdu.insallah fayda eder .
Canım inş fayda eder Rabbim şifa versin sanada güç kuvvet versin

Hakkikattende kimse yok .benimde basim agriyo.sabah ostopatiden aradilar hemen gelin dediler .gittik .sirt kaslati sert dedi .boyun damarlaru sert dedi . ve ovdu.insallah fayda eder .
Kimin kuzum sanami dediler amann bana hep dediler amann hicte gitmedimmm gecmis olsun canim benim

Hazret-i Âişe –radıyallahu anha-’dan rivayete göre Nebiyy-i Ekrem –sallallahu aleyhi ve sellem– kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;

sifa_dua

Türkçe Okunuşu: Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame

“Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)

Yine Âişe –radıyallahu anha-’dan rivayete göre Nebiyy-i Ekrem –sallallahu aleyhi ve sellem– Efendimiz, kendisine bir hastanın şifâ bulması için duâ talebedildiği zaman:

sifa_dua-2

Türkçe Okunuşu: Bismillahi turbetu ardina ve riikatu ba’dina yeşfi sakimuna bi-izni rabbina.

“Allah’ın adıyla duâya başlarım. Bizim yerimizin toprağı ve birimizin tükrüğü vesilesiyle Allah’ın izniyle hastamız şifâ bulur.” (Buhârî, Tıbb, 38; Müslim, Selâm, 54; Ebû Dâvud, Tıbb, 19)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…