Tatlım buralardayız zaten üzme kendini..dualarımız seninle...Kizlar iyi pazarlar napiyonuz iyimisiniz .yaas vahtapden ayrildigim kotu oldu napalim artik .burdan yasisiruz benimki giviklik yapti.neyse.ben cokkk uzuluyorum kizlar ya napcami sasirdim iyice .Allahim sasitmasin .dyalarinizda benimkizimida dua edin neolur .
Günaydın canim benim olsun yapcak bisey yok kizinla ilgilen korkma gececek bu zor zamanlar atlatacaksiniz insallah hayirlisiyla dualarimiz biciriklaKizlar iyi pazarlar napiyonuz iyimisiniz .yaas vahtapden ayrildigim kotu oldu napalim artik .burdan yasisiruz benimki giviklik yapti.neyse.ben cokkk uzuluyorum kizlar ya napcami sasirdim iyice .Allahim sasitmasin .dyalarinizda benimkizimida dua edin neolur .
Sizede hayirli haftalar olsun kizlar sizlete cok tesekkur ederim cardamba hastaneye yatcaz yibe .size topikden haber ederim sagolun guzel haberler verebilmek dilegiyleHayirli bereketli huzurlu saglikli haftalar hanimlar
Güzel haberlerle dön inşallah canım..Sizede hayirli haftalar olsun kizlar sizlete cok tesekkur ederim cardamba hastaneye yatcaz yibe .size topikden haber ederim sagolun guzel haberler verebilmek dilegiyle
Hakket kimse yok aysem ya diek olduk heNerdesiniz yahu ?
Hakkikattende kimse yok .benimde basim agriyo.sabah ostopatiden aradilar hemen gelin dediler .gittik .sirt kaslati sert dedi .boyun damarlaru sert dedi . ve ovdu.insallah fayda eder .Hakket kimse yok aysem ya diek olduk he
Canım inş fayda eder Rabbim şifa versin sanada güç kuvvet versinHakkikattende kimse yok .benimde basim agriyo.sabah ostopatiden aradilar hemen gelin dediler .gittik .sirt kaslati sert dedi .boyun damarlaru sert dedi . ve ovdu.insallah fayda eder .
Kimin kuzum sanami dediler amann bana hep dediler amann hicte gitmedimmm gecmis olsun canim benimHakkikattende kimse yok .benimde basim agriyo.sabah ostopatiden aradilar hemen gelin dediler .gittik .sirt kaslati sert dedi .boyun damarlaru sert dedi . ve ovdu.insallah fayda eder .
Unuttular artık bizi..Günaydin hanimlarr huhuhuu kimse yokmu dernegine basvurcam heee nerdesiniz
Aminn...Allahkm herkeskn derdine derman versin
Hayırlı cumalar tatlım..nerelerdesin merak ettim seni..Herkese hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar tatlım..nerelerdesin merak ettim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?