Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allahim Alahim iyi olacak hastanin ayagina dr kisarak gelirmis. bend hemoroitten cekiyorum. ne kullandin canim ben d deneyim
Of offf, normal doğum olduğu için çıkmıştı benim de. Yeminlen dikişlerimin acısını hiç hissetmedim bu ağrıdan. Emzirdiğim için de ameliyatı kabul etmedim. Patlıcan sapı duydum ama denemedim. Daha doğrusu sarımsak falan denedim. Parasetamol ilaçlar kullandım derken geçti çok şükür. Gerçi tetikte bekliyor sürekli :) Patlıcan sapından iyileşen çok duydum dene istersen. Umarım faydası olur.

O patlican sapini bende duydum tanidigimin akrabasi uygulamisti ama her patlican olmuo uzun sivri köy patlicani olmaliydi galiba bide bende cekiom 3 tane birden simdi yoklar ama dedigin gibi tetukteler arada bitanesi firlio ibne S Sky_sun ne denedin kuzum bizede faydasi olur belki papyonkilikli m Allah yardimcin olsun hamileyken ben keten tohumuyla idare ettim hep

Allahim Alahim iyi olacak hastanin ayagina dr kisarak gelirmis. bend hemoroitten cekiyorum. ne kullandin canim ben d deneyim
Canım eğer şişkinlik varsa o şişkinlik içinde kirli kan birikiyor ya onun için ceviz yaprağıni kaynatıp suyuna üç gün günde üç kere suya oturuyorsun. Toplam 9 kere oluyor yani. Eğer sadece ağrı acı varsa onun için de zencefil, Kabe hurması,bal bunları havanda güzelce dövüp macun gibi yapıyorsun kaşık kaşık ye hiç zararı olmaz. Bide Defne yaprağı tohumunu küçük bı ekmek içine koyup direk yut . Ben bunları yapmıştım geçti

Evet mantikli eee simdi nolcak.igneye tekrar basliyacakmisiniz ucuz yada etkili bir tedavisi yokmuymus bunun
Canım maddi baya zordayız iğnelerin aylık masrafı 600 TL tutmuştu. Değerler ne durumda ona tekrar baktırmak lazım geçen sperm testi yaptırdık ama dna hasarı için Ankara vs. Büyük yerde yaptırmak lazım. Kaan hocanın verdiği antioksidan zengin yiyecekler listesi vermişti onu uyguluyoruz canım.

Canım hasar olduğu için mı piezoyu önerdi yani döllenme dışında DNA içinde etikli mı bu piezo

Sagol canim ilk firsatta deniycem bunlari

Ay
Canım hasar olduğu için mı piezoyu önerdi yani döllenme dışında DNA içinde etikli mı bu piezo
Öyle sanırım, çünkü dna hasarı ile ilgili tedavi gerekiyor falan demediler ve direk piezoyu önerdi doktor. Dna üzerinde etkiliymiş ki bizim bebiş oldu :) Daha doğrusu dna hasar oranı yüksek olunca döllenme olmuyor yada zorlaşıyor ya, piezo da döllenmeyi yani spermin görevini yapmasını sağlıyor. Doktorun söylediği sperim akrozom yani baş kısmının yumurta içine girecek kimyasalları salgılamıyor çoğunlukla dna hasarlarında. Piezo ile bu kolaylaşıyor. Canım Volkan Beyle görüşmüştünüz sanırım. Aysun hanımla da görüştünüzmü. Kesinlikle tavsiye ederim. Karı koca olmaları da avantaj oluyor bilgi alabilmek için.

Himm anladim kuzum ya azcik uygun olsaymisya ya nebilim insallah degerler bekledoginden ii cikar hayirlisiyla insallah

Canım bi daha tüp bebek yapmak gerekirse yani normal yolla olmszsa,tüp bebek tedavisi zammına kadar genarta ya da centrum tüp bebek merkezi var aklımızda. Bi arkadaşım var volkan baltacı nın hastası onlarında dölleme sorunu var bekliyorum bakalım piezo tedavisi görecek nasıl sonuç alacak diye. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim canım elimden geldikçe hala takip ediyorum tedavileri maddi durumlarımızı topladığımız gibi tekrar tüp bebek tedavisine mecbur devam edeceğiz. O zaman Aysun hanım volkan baltacı ile görüşecez inşasllah.

Kizlar @aysem147r arkadasimizin hesabi bloke olmustur gecersiz olup giremeyeceginden dualarimiza eskisi gibi 8 kisi olarak 555 okuyan 559 olarak devam edecegiz bu arada yarindan itibaren kim sira almak ister canlar

Kizlar kizim grip hasta bide dün boncuk yuttu cok sükür bugün cikti cok korkuttu bebeklerin hasta olmasi ayni erkeklerin hasta olmasi gibiymis ya

Kizlar dualariniz bittimi benim az kaldi insallah cuma saatine kadar teslim edelim hayirli aksamlar hayirli cumalar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…