AA evet canım geçen yazmıştı orsya gel daha iyi olur diye bilgi alışverişi açısından. Demek ondan kapandı. Tüh ya geri açılmıyor mu kapanınca belli süresi var mı acaba.Canim @aysem147r yi diosan yazismada S Sky_sun û watsap grubuna davet etmisti reklam fecebokk watsap gibi benzeri internet ortamlarina davet yasak bildiri gelmisti herkese sanirim uymadigi icin ki zate profiline yazmislardi yalanci hesap itibar etmeyin die ondan kapandi galiba benim fikrim
Hicbir fikrim yok ki canim acikcasi bilmioyorum bide bu benim fikrim bayadir gormiodu girip sosyal ag cagrisinda bulununca kapandi die düsündümAA evet canım geçen yazmıştı orsya gel daha iyi olur diye bilgi alışverişi açısından. Demek ondan kapandı. Tüh ya geri açılmıyor mu kapanınca belli süresi var mı acaba.
Allah senden razi olsun canim Allah kabul etsin insallahKızlar hepinzden Allah razı olsun niyetlendm ben.. kusura bkmayın beklettm
Söndü buralar söndüCanlar nerdesiniz huuuu
Canim bu durumu duymadim ama yazmak istedim bencede sansini dene yas ilerledikce sans azalio Allah im yardim etsin insallah hayirlisiyla bir vesile olurda minigin olurKızlar bilgi sahibi biri bana yardımcı olabilir mı ? Kızlar biliyorsunuz bizim uç tüp bebek denememizde de embiryolar hep 3. Günden sonra gelişimi geriliyordu. işte bu ara çok araştırdım. Evet Embiryo gelişimi eğer 3. Günden sonra gelişimi yavaşlıyorsa erkek spermi alakalı ve DNA hasarı olduğu için yani . Bizim dna hasarı en son yüzde 22 idi. Yüzde 15 in altında olması lazım. Yani DNA hasarı olduğu sürece normal yolla gebelik olması biraz zor. olsa bile düşük olurmuş ya da sağlıksız gebelik. tüp bebek tedavisine başlamadan önce dna hasarı varsa düşmesi bekleniyor en az 3 ay en fazla 6 ay . Eğer düzelirse sperm sayısı morfoloji iyi ise normal yolla gebelik için beklenir, olmazsa tüp bebek normal bir şekilde uygulanır. Ama eğer DNA hasarı düzelmezse tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak embiryo kalitesine etkisi çok oluyormuş. yapılan araştırmalarda 100 DNA hasarı olan hasta normal yolla tüp bebek denemiş 1 tanesi hamile kalmış. Birde 100 DNA hasarı olan hastaya tese ile tüp bebek denenmiş 44 hasta hamile kalmış. benim size sormak istediğim şu kızlar lütfen bilgisi olan paylaşsın. Bu şekilde embiryoları gelişimi geriden gelip tese ile sperm alıp embiryosu gelişimi kaliteli olan oldu mu yani belki bir yerden duydunuz ya da yakınınız olmuştur vs. Birde sormak istediğim şu yaşım 30 oldu 6 yıldır çocuğumuz olmuyor. Zaman git gide daralıyor ve maddi olarak tekrar tüp bebek denemeye en az iki yıl durumumuz müsait değil. Fakat tüp bebek raporumuz var bir kere daha deneme hakkımız yani. Yani iki yıl sonra yaşım 32 33 olacak zaman daha daralmış olacak. Devlet raporu varken devlet hastanesinde tüp bebek denesek mı diye düşündük. Ankara tıp fakültesi Hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kaan aydos hoca ile DNA hasarı tedavisi olduğumuz için Kaan hoca Ankara tıp fakültesinde görev yapıyor yani tüp bebek tedavisine tese ile denemek en mantıklısi bizim için Kaan hoca tese yapıyor fakat Ankara tıp fakültesinde ki kadın doğum Dr o hakkında hiç bir fikrim yok . Ankara da yaşamadığım için. Birde Ankara tıp fakültesinde hastanesinde tüp bebek denesek maddi olarak ortalama ne kadar tutar bu bilgileri en güzel Ankara'da yaşayanlardan öğrenebilirim galiba.
inan maddi olarak ne olur hic bilmiyorum ama ben kendi harcamalarimi yazaram belki bir isik tutarim. ozel llinikte yaptirdim ben. novaart tup bebek merkezi. 5500 verdim.sadece tedavi ilaclar da 1600 civariydi yanlis hatirlamiyorsam. imkanim olsa Ankara unv gider net bilgi alirsim.ama cok zor inan benim icin.Kızlar bilgi sahibi biri bana yardımcı olabilir mı ? Kızlar biliyorsunuz bizim uç tüp bebek denememizde de embiryolar hep 3. Günden sonra gelişimi geriliyordu. işte bu ara çok araştırdım. Evet Embiryo gelişimi eğer 3. Günden sonra gelişimi yavaşlıyorsa erkek spermi alakalı ve DNA hasarı olduğu için yani . Bizim dna hasarı en son yüzde 22 idi. Yüzde 15 in altında olması lazım. Yani DNA hasarı olduğu sürece normal yolla gebelik olması biraz zor. olsa bile düşük olurmuş ya da sağlıksız gebelik. tüp bebek tedavisine başlamadan önce dna hasarı varsa düşmesi bekleniyor en az 3 ay en fazla 6 ay . Eğer düzelirse sperm sayısı morfoloji iyi ise normal yolla gebelik için beklenir, olmazsa tüp bebek normal bir şekilde uygulanır. Ama eğer DNA hasarı düzelmezse tese ile sperm alıp tüp bebek tedavisi olmak embiryo kalitesine etkisi çok oluyormuş. yapılan araştırmalarda 100 DNA hasarı olan hasta normal yolla tüp bebek denemiş 1 tanesi hamile kalmış. Birde 100 DNA hasarı olan hastaya tese ile tüp bebek denenmiş 44 hasta hamile kalmış. benim size sormak istediğim şu kızlar lütfen bilgisi olan paylaşsın. Bu şekilde embiryoları gelişimi geriden gelip tese ile sperm alıp embiryosu gelişimi kaliteli olan oldu mu yani belki bir yerden duydunuz ya da yakınınız olmuştur vs. Birde sormak istediğim şu yaşım 30 oldu 6 yıldır çocuğumuz olmuyor. Zaman git gide daralıyor ve maddi olarak tekrar tüp bebek denemeye en az iki yıl durumumuz müsait değil. Fakat tüp bebek raporumuz var bir kere daha deneme hakkımız yani. Yani iki yıl sonra yaşım 32 33 olacak zaman daha daralmış olacak. Devlet raporu varken devlet hastanesinde tüp bebek denesek mı diye düşündük. Ankara tıp fakültesi Hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı? Kaan aydos hoca ile DNA hasarı tedavisi olduğumuz için Kaan hoca Ankara tıp fakültesinde görev yapıyor yani tüp bebek tedavisine tese ile denemek en mantıklısi bizim için Kaan hoca tese yapıyor fakat Ankara tıp fakültesinde ki kadın doğum Dr o hakkında hiç bir fikrim yok . Ankara da yaşamadığım için. Birde Ankara tıp fakültesinde hastanesinde tüp bebek denesek maddi olarak ortalama ne kadar tutar bu bilgileri en güzel Ankara'da yaşayanlardan öğrenebilirim galiba.
canim ben ayniyim Sukrolsun. sen nasilsin
Sağol canım düşünmen yeter. Bir yerden duyar bilgi alırsan aklında bulsun canım yaza daha çok vakit var . Yani aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim belki duyan bilgi sahibi olan olursa diye . Tesekkur ederim canıminan maddi olarak ne olur hic bilmiyorum ama ben kendi harcamalarimi yazaram belki bir isik tutarim. ozel llinikte yaptirdim ben. novaart tup bebek merkezi. 5500 verdim.sadece tedavi ilaclar da 1600 civariydi yanlis hatirlamiyorsam. imkanim olsa Ankara unv gider net bilgi alirsim.ama cok zor inan benim icin.
canim ben ayniyim Sukrolsun. sen nasilsin
Canım Ankara tıp fakültesi ile ilgili konu var takip ediyorum orayı ama şuan aktif değil birine soru sordum bakalım cevap verirse belki bilgi edinebilirim. Yaş bu yani ilerledikçe şansım azalıyor. Herkes daha Yaşın genç diyor iyi de benim 6 yıldır olmuyor nasıl bekliyeyim asıl bu yaştan sonra beklememem gerek. Bide millete laf anlatmakla uğraşıyorum. anlamadan etmeden konuşurlar ahh ahhCanim bu durumu duymadim ama yazmak istedim bencede sansini dene yas ilerledikce sans azalio Allah im yardim etsin insallah hayirlisiyla bir vesile olurda minigin olurpapyonkilikli ankara da oturuyor ki bende burda devlet hastanesinde yaptirdim hep iii bir dok rast geldinmi ki özelden bile ii oluyorlar belki bilen vardir konu acsana bunla ilgili belki biri umut olur
inan aklimda olacak. eger duyarsam biseylwr paylasicam.Sağol canım düşünmen yeter. Bir yerden duyar bilgi alırsan aklında bulsun canım yaza daha çok vakit var . Yani aklınızda bulunsun diye paylaşmak istedim belki duyan bilgi sahibi olan olursa diye . Tesekkur ederim canım
Canım Ankara tıp fakültesi ile ilgili konu var takip ediyorum orayı ama şuan aktif değil birine soru sordum bakalım cevap verirse belki bilgi edinebilirim. Yaş bu yani ilerledikçe şansım azalıyor. Herkes daha Yaşın genç diyor iyi de benim 6 yıldır olmuyor nasıl bekliyeyim asıl bu yaştan sonra beklememem gerek. Bide millete laf anlatmakla uğraşıyorum. anlamadan etmeden konuşurlar ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?