Gözünüz aydın canım. Sarılıpı da atlatır inşallah. Bizde kan grubu uyuşmazlığı dolayısıyla yaşadık sarılık sorununu. İki kez fitoterapi ile atlattık çok şükür.cok sukur evimizdeyiz ravzam 1 hafta kaldi kuvezde minigim. simdi de sarilik var biraz cts 16.5 du degeri yarin tekrar kan verecez 17 yi gecerse tedavi baslayacak. sutum cok az maalesef ne yapsam artmiyo o yuzden de atamadik sariligi
canim ben bu cuma son.saniyordum okuyamadim daha.Kizlar duasini bitirmeyen varmi bide aksama bagislancak hepinizden Allah razi olsun
Canim ben duami bagislsmadim zate cuma bagislicam die bu xuma sondu aslindacanim ben bu cuma son.saniyordum okuyamadim daha.
Tmm canimozaman bu cumaya kadar okuyayim haber veririm
cnm ben anneme okuttum, yazamasam da okuyorum benimkini hep okundu sayabilirsiniz gerci 1 kisi kaliyo di mi
Aynen canim anacigin tekrardan 500 okusun iki hafta süremiz 19 nisanan cuma son findiklari òp bebisimiz nasil bu arada ee büyük tospaalistimi kardescsninacnm ben anneme okuttum, yazamasam da okuyorum benimkini hep okundu sayabilirsiniz gerci 1 kisi kaliyo di mi
ah sorma cnm iyiler cok sukur ama iki bebek birax zahmetli tabi. biri aglarken oburu de basliyo. birinin altini alirken oburu kusuyoAynen canim anacigin tekrardan 500 okusun iki hafta süremiz 19 nisanan cuma son findiklari òp bebisimiz nasil bu arada ee büyük tospaalistimi kardescsnina
Bilmezmiyimki seninki daha ufak kizim aglio oglumda baslio bezdede ayni vakti zamani tutturuolar nasil basariolarsa olmazmi cookk ama dedigin gibi bin sùkùr öp bizim icinde ohhh büyüsünler ssgliklaah sorma cnm iyiler cok sukur ama iki bebek birax zahmetli tabi. biri aglarken oburu de basliyo. birinin altini alirken oburu kusuyoher darlamdigimda sukreymek geliyo icimden. Rabbim isteyen herkese yasatsin ins. hep dua ediyorum ayseme ve diger arkadaslara
canimmm ben buralardayimHuuuuu kizlarr
Ohh sùkùr girdim girdim kimse yok girmeyince unuttum bu siteyi nasilsin csnim pasalar nasil kimse kalmamis baksanacanimmm ben buralardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?