Canlarım hepinizden Allah razı olsun şimdiden. İyiki varsınız.Allah im dualarimizi kabul etsin kizlar ellerimiz yüreklerimiz birkez daha acilsin niyetlerimizi kabul etsin Allah imdianthus arkadasimiz talib oldu onun niyetine okuyuruz 500 ihlas i serife süre 22.02.19 cuma saatine kadar gecerlidir
dianthus : 500
papyonkilikli : 500
NursELmira : 500
aysesahra : 500
dnzderya : 500
4 4343 : 500
R ravza54 : 500
Son süre 22.02.19
Ah kuzum geçmiş olaun hepinize. Sünnet için de kolaylıklar dilerim.Kizlar gecen hafta benim icin zorlu gecti Allah im beterinden korusun kizim oglumhasta derken bigúzel bende oldum ki atlatamadim oglumun acil sùnnet olmasi lazim ve nasib olursa türkiyeye getircem burda 1 yasindan önce yapmiolar ondan cuma gùnù ben bagislayamicam duayi toparlanicam ogún temizlik derken biriniz bagislasin kizlar 2 veya 3 hafta yokum ara ara gircem ama duaya katilcam
Allah razi olsun canimAh kuzum geçmiş olaun hepinize. Sünnet için de kolaylıklar dilerim.
Agzina saglik canim
Canım duamı bitirdim. Regl oldum. Sorun değil cnm, haftaya cuma kendi kendime bağışlarım istersen :)Kizlar duayi biriniz düzenlesin ve yarin icin bagislasin
Yokmu etrafinda kimse canim bagislayacak gecikmeseydi duan hakkini helal et nolurCanım duamı bitirdim. Regl oldum. Sorun değil cnm, haftaya cuma kendi kendime bağışlarım istersen :)
Düzenleme yapmayı falan bilmiyorum ama ben duasını okuyup bağışladım..Yokmu etrafinda kimse canim bagislayacak gecikmeseydi duan hakkini helal et nolur
Kuzum ne demek helal olsun, asıl hepiniz hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun.Yokmu etrafinda kimse canim bagislayacak gecikmeseydi duan hakkini helal et nolur
Allah razı olsun canım. Hepiniz iyiki varsınız. Rabbim kabul etsin.Düzenleme yapmayı falan bilmiyorum ama ben duasını okuyup bağışladım..
Amin canım inşallah..hayırdır tatlım? Kötü bir şey yoktur inşallah?Canlar öyle zor bir anıma denk geldiki anlatamamHepinizden Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayra çevirip gerçek eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?