ŞUBAT 2017 DOGURACAK ANNELER

Bende 24 haftalığım kızlar şubatın ilk haftası doğumum bende 2-3 kilo aldım yarında tetenoz aşısı olmaha gidicem bende ilaç kullanmıyorum ilaçlı bebek dopurmak istemiyrm vitamini besinlerden almayı tercih ediyrm benm annemlerin durumları iyi değilmiş çok iyi beslenemiyomuş 1750 gram doğmuşum allaha şükür hayattayım çok ilaca bağlamayın kendinizi bence yiyobiliyosanız sürekli süt ürünleri balık et tavuk tüketin baklagiller çok faydalı vitaminler çinko vs.açısından aç bırakmayın kendinizi çok ama hamileyim diyee de abartmayın :halay::halay::halay:hadi hepinize hayırlı heyecanlı huzurlu bekleyişerr:anneadayı::anneadayı:

selam kızlar ben de sat a gore nasipse Şubat 19 da doğum yapacam.Kismet olursa ikinci bebeğim olucak bir oğlum var (şükürler olsun) şimdi minnak bi kiz var yüreğimde heyecanla ve özlemle beklediğim fakat ikinci bebek hiç de birinci gebelik gibi olmuyormuş çok daha endişeliyim hep bi korku var sanki beni bırakıp gidecek gibi anlamlandiramadigim...hayirlisiyla sağlıcakla bi gelse Rab im kimseye evlatlarıyla sınamasın inşallah. :KK33:

Kızlar bebeğimi rahmin tam ustunde hissediyorum doktor doğum pozisyonu almış dedi yani başı aşağıda şuan.sizin nasıl birde sizde orda hissediyo musunuz.el kol hareketleri mi acaba??

Ben daha 28 haftalığım ama benim de hep aşağıdan vuruyor hiç yukarı çıkmadı

Demekki biz aşağıda taşıyoruz anlamadım gitti:-)hem üstten vuruyo hem alttan cimcime:-)

Ya sizede oluyormu sürekli rüya görüyorum bıktım artık rüyalar okadar gerçekçi ki hep yorgun uyanıyorum bıltım rüya görmekten

Bebeği ters duran var mı..benim bebeğim ters duruyor...dönermi acaba..?dönmesi için yapabileceğim bir şey var mı?

selam kızlar ben de sat a gore nasipse Şubat 19 da doğum yapacam.Kismet olursa ikinci bebeğim olucak bir oğlum var (şükürler olsun) şimdi minnak bi kiz var yüreğimde heyecanla ve özlemle beklediğim fakat ikinci bebek hiç de birinci gebelik gibi olmuyormuş çok daha endişeliyim hep bi korku var sanki beni bırakıp gidecek gibi anlamlandiramadigim...hayirlisiyla sağlıcakla bi gelse Rab im kimseye evlatlarıyla sınamasın inşallah. :KK33:
Uykusuzluktan gezinirken aynı kendi durumumu okudum bende sizinle aynıyım normal mi acaba benim de oğluşum var o kardeşinin gelmesini sabırsızlıkla bekler planlar yaptığını dinlerken beni ağlamak falan tutuyor

hastane dogum ucretlerı hakkında fıyat paylasım alanı yok mu?her sene oluyordu ben mı goremıyorum acba

Back
X