Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimziinki sağlıkla devam eder. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Benimde bat 28 di şu an 1 ay 4 günlük bizim sanırım
Güzel güzelbenimle aynı
Merhaba. Erken gebelik testi yapın silik te olsa pozitifi görebilirsiniz adet günü gelmemisse bileMerhaba aranıza yeni katıldım benim de bat 28 henüz test yapmadım 3 gündür adet olucak gibi ağrım vardı 2-3 gündür göğsümün sadece uçları acıyor dokunamıyorum bile birde bikaç gündür yatmadan ve sabah kalkınca çok acıktığımı hissediyorum bakalım hayırlısı sizce ne zaman test yapsam net çıkar yine negatif görmek istemiyorum
AA hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar benim bat 25 şubattı .
Beta değerlerim
21 şubat 31
25 şubat 211
1 mart 1192
Yani 4 er gün ara ile verdim veee 1192 değerle 5+0 da keseyi gördüm bugün
Hiç bilmiyorum canım bugün doktorum 1000 üstü beta vajinal ultrasonda görürüz dedi deneyelim dedi küçücük kese olmuş dedi kaçtı değerinAA hayırlı uğurlu olsunAllah nazarlardan korusun.. Benim bat 28 Şubatti acaba kese ne zaman görülür
Benim dün 370 ti, yarın 2 katına çıkmış olması gerek sanırım 700 lerde çıkarHiç bilmiyorum canım bugün doktorum 1000 üstü beta vajinal ultrasonda görürüz dedi deneyelim dedi küçücük kese olmuş dedi kaçtı değerin
canım ya ne zaman gidelim hastaneyeHosgeldinizhaberleşelim burdan
Teşekkür ederim yarın sabah yapıcam testi İnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba. Erken gebelik testi yapın silik te olsa pozitifi görebilirsiniz adet günü gelmemisse bile
Canım sen tahlil yaptırdın mi hiç yoksa evde kendin mi yaptıncanım ya ne zaman gidelim hastaneye
canım ben adetten iki gün önce idrarda pozitif gördüm adet günümden 1 gün önce kan vrrdm 148 çıktı dünde verdim yrn sonucu alıcamki bakalım artış ne durumdaCanım sen tahlil yaptırdın mi hiç yoksa evde kendin mi yaptın
Canım senle adet tarihimiz aynı tam beş de mi gördün yoksa 4 hafta filanda gördün müMerhaba kızlar benim bat 25 şubattı .
Beta değerlerim
21 şubat 31
25 şubat 211
1 mart 1192
Yani 4 er gün ara ile verdim veee 1192 değerle 5+0 da keseyi gördüm bugün
Amin canım dün aldım sonucu 414 çıkmışHadi bakalım hayırlısı güzel sonuclar olsun
Karından kaç değerle gözükür canım bilgin var mı bugün tekrar kan vercekmisim yükseliş için de merak ettimHiç bilmiyorum canım bugün doktorum 1000 üstü beta vajinal ultrasonda görürüz dedi deneyelim dedi küçücük kese olmuş dedi kaçtı değerin
CoguldurBen adetten 4 gün önce ogrendim canım. İki kez doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama betam biraz fazla artıyor nedenini bilemiyorum umarım ikiz değildir
4 5 arası gördüm işte 1000 üstğ görünmesi lazım dedi doktorumCanım senle adet tarihimiz aynı tam beş de mi gördün yoksa 4 hafta filanda gördün mü
Çok. Teşekkür ederim cnm bu hafta görürmüyüz bakalım nolcak4 5 arası gördüm işte 1000 üstğ görünmesi lazım dedi doktorum
1000 üstü vajinal görünüyor canmÇok. Teşekkür ederim cnm bu hafta görürmüyüz bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?