Şubat 2022 hamile kalanlar

İnsallah canım. Şu İnternetten bakmasaydim böyle olmayacaktı. 40 yaş ustu gebelik diye bir girdim varya ertsi gün istemiyorum falan demeye başladım. Tehlikeleri yok çocuk kesin özürlü olurmuş vs, inan günlerdir yemeden içmeden kesildim insallah geçer yardım almayı düşünüyorum psikologlardan

Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Benim de geçmişte kimyasalım var bir hemen yakın zamanda temmuzda oldu
iki evladım olduğu halde ben de tedirgin devam ediyorum
Beta hcg 1541 çıktı ama hala acaba diyorum
İnsallah gebeligimiz hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla devam eder. Allah yardım etsin hepimize nasıp olsun bol bol dua edelim

Ne gelirse Allah tan gelecek.İnsan 20sinde doğum yaptığında da çocuk sıkıntılı doğabiliyor sonuçta.Ama insan kaderinde ne varsa onu yaşıyor .Eğer yazgında varsa erken yaştada olur geç yaşta da.Ben de 32 yaşındayım nerdeyse 33 bıle dıyebılırız ve ılk gebelıgım .bebek düşünmeye başlayınca kontrol amaclı doktora gıttıgımde. Senın cocugun olmaz olursa da çok çok zor olur dedı doktorlar beynımden vurulmusa döndüm.üzüldüm cocugum asla olmayacak dıye .sonra ne mi oldu ilk denemede kendım bıle hamıle kalacagıma ınanmazken hamıle kaldım.Aynı sey mı demeyın aynı sey .Rabbim isterse nasip ettiyse herşey o şekilde oluyor sonucta .sizde bu sekılde dusunun ve rahatlatın kendınızı bıraz derım .yoksa en ufak ınternette bırseye bakınca hep en kötü senaryolar cıkıyor ınsanın karsısına

Internet malesef çoğu zaman bilgi kirliliği..suan günümüzde bir çok kadın 30 dan sonra evleniyor ve haliyle 35 40 yaşında anne oluyor..Bazende çocuklarını büyütmüş kişiler 40 yaşından sonra tekrar bir cocuk daha düşünüyor çevremde buna örnek çok masallah hepsinin bebekleri de sapasağlam Elhamdülillah..hem Allah insanın alnına ne yazdıysa o 40 da olsan,20 de olsan nasipte böyle bir imtihan varsa gelir başa..ama bize kul olarak sadece dua edip,tevekkül etmek düşer..Rabbim bizleri evlat ile imtihan etmesin..Benim eşim rehabilitasyon okulu var şuan gelen bi çok hasta bakıma muhtaç cocuk var ve anneleri genc bunu Rabbimden başkası bilemez lütfen kendinizi bu konuda rahatlatin çünkü inanın bana bütün hamileler bebeğini kucağına alıncaya kadar aynı korkuyu yaşar yaşı kaç olursa olsun..sizde insallah ona sarıldığınız da iyi ki de şimdi geldin diyeceksiniz..

Ne güzel Ne mutlu adınıza çok sevindim evet öyle herşey Allahtan sağlıklı şekilde bebeklerimize kavuşalım insallah Rabbim korusun onları de bizi de inşallah

Allah razı olsun ne kadar guzel yazmissiniz. Allah kimseyi evladiyla sınamasın. Güzel şeyler olsun hep hayırlısıyla.. Evet bu zamanda hep geç anne oluyor insanlar, örnekler olunca biraz rahatlıyorum etrafta gerçekten çok var. Benim olmadı çok istediğim dönemde meğer tüplerim tikaliymis, açıldıktan sonra hamile kaldım doğal yollardan bizde inanamadık meğer ondan olmamış bunca zaman. Allah şimdi nasip ettiyse vardır bir bildiği diyoruz. Eşim çok mutlu, benim endişelerim çok insallah zamanla hepsi azalır gecer

Merak etmeyin benimde görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir merak edilecek birsey yok diyor. Kalbimizi ferah tutalım burdan yazın bir dahaki kontrolde bende yazıcam
Canim bugun 6+6 da bebeği gördük kalbini dinledik çok şükür ilk görünmedi idrara sıkış gel dedi kokrtum su icince gözüktü

Kızlar bu ay hamile kalanlar hamileliğini yeni öğrenenler burada toplanıp birbirimizi hem bilgilendirip hem destek olalım ne dersiniz??
Merhaba benimde bat 7 şubattı reglden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı yok değildir dedim ertesi gün kan verdim emin olmak için 32 çıktı. 7 Şubatta değerim 103 oldu. 9 Şubatta doktora gittim çok küçük dedi beta bakmadı tekrardan haftaya gel 3000 üstü kese görünür dedi haftaya gidicem bende kendim hesapladım. Sat'a göre 4+5im bende inşallah haftaya kese görünür.

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Ben 5+3 te keseyi gördüm 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor. İnsallah hepimiz mutlu sağlıklı şekilde güzel haberler alırız hep

İnşallah canımmm bende gittiğimde muhtemen 5+5 olmuş olucak. Duana içten bir inşallah diyorum

Maşallah
Bi dr a gitmeyen ben kaldım sanırım
Benim 3.olacak onun verdiği genişlik mi yoksa kimyasalın verdiği korku mu nedir bilmiyorum 21 Mart’a randevu aldım ani bir karar değişikliği yaşamazsam daha vakit çooook

Ay Allahım şükürler olsun çok mutlu oldum darısı başıma insallah gözun aydın bundan sonra süreç nasıl olacakmış birdaha ne zaman gel dedi kuzum
Benim gozuktuyse seninde kesin gözükür Allah'ın izniyle iki hafta sonra çağırdı canım folik asit devam ani hareket yapma falan dedi bakalım inşallah böyle sag salim devam eder hepimizin

Aslında en iyisini sen yapıyorsun kuzum ben öyle çok sıkıntı yaptım ki kendime doktor lütfen hamile olduğunu unut bana gelirken hatırla sadece onun dışinda başka şeylerle oyalan bebeği sakın düşünme dedi şimdi ona uğraşıyorum

Benim gozuktuyse seninde kesin gözükür Allah'ın izniyle iki hafta sonra çağırdı canım folik asit devam ani hareket yapma falan dedi bakalım inşallah böyle sag salim devam eder hepimizin
Canim sana progestan başladı mı doktor, bana iç demişti ama 3. Den sonra baş dönmesi mide bulantısı yüzünden keselim dedi. Acaba zararı olur mu kullanmamanin dusmesini önlüyor diyorlar

Canim sana progestan başladı mı doktor, bana iç demişti ama 3. Den sonra baş dönmesi mide bulantısı yüzünden keselim dedi. Acaba zararı olur mu kullanmamanin dusmesini önlüyor diyorlar
Evet benim kanamam oldu bikere doktor kanama bebeğe uzak cok zararsiz ama progesteron ic dedi iciyorum gecen haftadan beri. Bende hic bas donmesi yapmadi ablamda da yapmisti senin gibi. Yani kanaman lekelenmen yoksa bebegin yeri iyiyse zaten kullandirtmiyolar doktor keselim dediyse zaten senin riskin yoktur

İyi akşamlar canim bende gitmedim aslında gitmeyi de düşünmüyordum biraz keseyi ve kalp atışını duyabilmek nasip olsun diye gec gideyim diyordum ama p.tesiye randevu aldım insallah gittiğimde görmek ve duymak nasip olur..ağustosta kürtajım var kalp atışı olmadığı için hep bi korku içimde ama inşallah bu kez hepimizin ki hayırla sonuçlanır..benimde 4.hamileligim inşallah ama.daha rahatlayamadim bir türlü

Sanırım bizi bizden başka anlayan olmayacak ..
Her WC gittiğimde görmekten korkarak peçeleye çamaşıra bakışımı asla sesli olarak ifade edemem
Kaç tane çocuğu olursa olsun insanın üzülmemek elde değil..

yaa aynı bende öyleyim hatta kızıyorum kendime hem Rabbime bırakıyorsun hemde bir türlü o teslimiyeti yaşamıyorsun diye..biraz ıslaklık hissetsem koşuyorum wcye..Elhamdülillah bi kizim bi oğlum var ama rahme düştüğü an gönlüne düşüyor insanin..Rabbim olmayana,isteyene bekleyene nasip etsin cennet kokulular

Merhaba herkese , öncelikle hayirli olsun Allahim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin hamileligimizi ❤ Bende şubat ayinda ogrendim hamileligimi , şimdi 7 haftalik olduk fakat alt karnimda agri ve igne gibi batmalar oluyor , beyaz , sari akintilarim da devam ediyor ..sizde de boyle oluyor mu ? Iki hafta sonra kontrole gidicem cok endişeliyim umarim herşey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…