Hayır canım cuma günü kalp atılı için gideceğimMerhaba kizlar acaba kesede bebegini gören oldu mu aranizda
Neden bu kadar geç gidiyorsunuzSelamlar bende buradayım
Bat 24 şubatti evde test yaptım daha kan vermedim dra gitmedim nasip olursa 2 hafta sonra için düşünüyorum Ağustos ayında kurtaj oldum inşallah bi sıkıntı yaşamadan tamamlamak nasip olur hepimize..
Daha önce temmuz ayında hamilelik yaşadım 6.hafta da gittim kalp atışı Duyulmadı 8.haftaya kadar bekledik malesef kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi de aynı korku var içimde kalp atışı için 7 hafta daha ner oluyor diye biraz sureyi uzattım.. Bir yanım hemen gitmek istiyor bir yanım aynı şeyleri yaşamaktan kortugu için bekle diyor çok kararsızım.. insallah Rabbim bizim için hayırlısını nasip ederNeden bu kadar geç gidiyorsunuz
Kıyamam çok zor. Siz gönlünüzü rahat tutun dualarımızı yapalım gerisini Allah' a emanet edelim o bizim için en iyisini bilir. Benimde 6.hafta bitiyor kalp atışı duyamadık daha 10 gün sonra gideceğiz insallah duyarızDaha önce temmuz ayında hamilelik yaşadım 6.hafta da gittim kalp atışı Duyulmadı 8.haftaya kadar bekledik malesef kurtaj olmak zorunda kaldım şimdi de aynı korku var içimde kalp atışı için 7 hafta daha ner oluyor diye biraz sureyi uzattım.. Bir yanım hemen gitmek istiyor bir yanım aynı şeyleri yaşamaktan kortugu için bekle diyor çok kararsızım.. insallah Rabbim bizim için hayırlısını nasip eder
MerhabaMerhaba kizlar acaba kesede bebegini gören oldu mu aranizda
Kesenin icinde bebegi gorebildiniz mi acaba. Benim 5+4 de gorulmedi biraz korkuyom da ondan soruyorumMerhaba
Ben keseyi gördüm, henüz kalbi duyamadık üstten baktı 6. Haftadayiz insallah haftaya tekrar bakacak duyarız
Merak etmeyin benimde görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir merak edilecek birsey yok diyor. Kalbimizi ferah tutalım burdan yazın bir dahaki kontrolde bende yazıcamKesenin icinde bebegi gorebildiniz mi acaba. Benim 5+4 de gorulmedi biraz korkuyom da ondan soruyorum
İcimi rahatlattiniz. İnsallah ikimizde sag salim görürüz ben de yazarım cuma randevum. Siz tam olarak kac hafta kac gunlukken ultrasona girdinizMerak etmeyin benimde görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir merak edilecek birsey yok diyor. Kalbimizi ferah tutalım burdan yazın bir dahaki kontrolde bende yazıcam
Ben tam 5 +3 te girdim sadece keseyi gördük şu an için 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi doktor haftaya perşembe oluyor..İcimi rahatlattiniz. İnsallah ikimizde sag salim görürüz ben de yazarım cuma randevum. Siz tam olarak kac hafta kac gunlukken ultrasona girdiniz
Merhaba ben 5+3te keseyi gördüm. Bebek ve kalbi için bekliyoruz bakalımMerhaba benimde bat 7 subat adrtten 4 gün önce silikle öğrendim iki gün önce kesinleşti adetim geciktiği gün kan verdim 447.9 cıktı yarın tekrar kan vericem binleri bulması lazım sanırım. İnş yükselir bu süreçler zormuş emin olmadan sevinemiyoruzyaşım 30 ilk gebeliğim kızlar. Suan 4+2 oldum. Sizce haftaya kese görünür mü sizin kaçta göründü
Sizin benden bi gün küçükmüş girdiginde daha avnatajliBen tam 5 +3 te girdim sadece keseyi gördük şu an için 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi doktor haftaya perşembe oluyor..
Cok teşekkür ederim bende hafta carsambaya randevu aldım 5+2 olcam inş görürüz keseyi. İnş kalp sesinide duyarsınız güzel duygularMerhaba ben 5+3te keseyi gördüm. Bebek ve kalbi için bekliyoruz bakalım
Evet canım inşallah sağlıkla ilerlesin herşeyCok teşekkür ederim bende hafta carsambaya randevu aldım 5+2 olcam inş görürüz keseyi. İnş kalp sesinide duyarsınız güzel duygular
Amin canımKızlar hamilelik belirtilerinin var mı bulantı kusma vs..Benim sol kasik ve bel ağrısı vardı şiddetli 2 gündür hafifledi bulantı yok ama başlasa diye gözüne bakıyorum..eminim bi çok kişi istemez ama benim için bulantı iştahsızlık bebeğin gelişmekte ve sağlıklı bi gebelik olduğunu gösteren bi isaret.. 2 tane emanetim var ikisinde de 12. Haftaya kadar bulantı iştahsızlık halsizlik yaşadım..Temmuzda bi gebelik yaşadım hiç bir belirti olmadı malesef ve 8.haftada kalp atışı olmadığı için kurtaj olmak zorunda kaldım önünden şimdi her sabah bekliyorum bulantı olacak mi diye...Rabbim katından bizlere de sevindirici haberler göndersin..korktuklarimizdan emin umduklarımiza kavuşmayı nasip etsin
Senin ilk hamileliğin mi canım tabi ki herkes aynı belirtileri yaşamıyor tanıdığım bi çok kişi hiç bulantı olmadan bitirdi hamileligini..Benim iki hamileligimde aynı belirtiler olduğu için bekliyorum bilemiyorum tabi belki de olmazAmin canımbenim basdonmesi veya mide bulantısı gibi hiçbir belirtim yok doktora sordum bazı kadınlarda olmaz tehlikeli değildir dedi ama bilemedim . Halsizlik ve uyku hali var birtek
Evet ilk ve 40 yaşındayım. O yüzden artık psikolojim bozulmak üzere hicbisey anlamıyorum gebeligim den hep bir korkuSenin ilk hamileliğin mi canım tabi ki herkes aynı belirtileri yaşamıyor tanıdığım bi çok kişi hiç bulantı olmadan bitirdi hamileligini..Benim iki hamileligimde aynı belirtiler olduğu için bekliyorum bilemiyorum tabi belki de olmaz
Hamilelikte bebeğini kucağına alıncaya kadar devam ediyor insanda o korku annelik iç güdüsü sanırım hep bi tedirginlik ama Allahin izniyle tamamlamak nasip olur hiç sıkıntı etme..En nihayetinde bizim için belli olan bir kader var duamız hep iyi şeyler olsun..Güzel şeyler düşünüp iyiyi güzeli çağırırsak eminim.daha kolay gecer ...hem hamilelik çok güzel bi süreç kendini ona odakla daha tekmelerini hissedeceksin,ultrasonda yüzünü görmeye çalışacaksın her ay hastane kontrolünü iple çekeceksin..sağlıkla kucağına almak nasip olsun..Evet ilk ve 40 yaşındayım. O yüzden artık psikolojim bozulmak üzere hicbisey anlamıyorum gebeligim den hep bir korku
Allah sağlıkla tamamına erdirsinEvet ilk ve 40 yaşındayım. O yüzden artık psikolojim bozulmak üzere hicbisey anlamıyorum gebeligim den hep bir korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?