- 6 Ocak 2023
- 131
- 60
- 13
- Konu Sahibi evrim Akar
-
Arkadaşım maşallah çok güzel artmış sen sıkma canınıBenimde değerlerim
Transfer günü dahil 10. Gün 67
12. Gün 117
14.gun 197
18. 845
20. Gün 2002 bugün. Yani değerlerim başta %75 arttı sonra %140 falan artti ama bana yine de sanki değerler az artıyor gibi geldi
Merhabalar inşallah pozitif haberinizi kıpkırmızı bir çizgiyle alırsınız Allah gönlünüze göre versinMerhaba kızlar sanırım hepimiz aynı sayı bekliyoruz 16sında iki embriyo transferi oldum 2.günden itibaren kasık ağrısı ateş basması yaşadım ve dün adet olmam lazımdı olmadım suanda bütün belirtiler kayboldu 6.7gunler erken gebelık testi yaptım çok ince bi cızgı çıktı ama sonradan işte bugün 7.günüm 5.günüm kaldı
Merhaba arkadaşım ben de 16 şubat transferi oldum benzer belirtiler var bende … 25 şubatta kan testi vericem sen ne zaman yapıcaksın ? Benim5. Gün embriyosu senin ? Hayırlı olsın inşallah gebelik testindr çıktıysa olumludur inşallahMerhaba kızlar sanırım hepimiz aynı sayı bekliyoruz 16sında iki embriyo transferi oldum 2.günden itibaren kasık ağrısı ateş basması yaşadım ve dün adet olmam lazımdı olmadım suanda bütün belirtiler kayboldu 6.7gunler erken gebelık testi yaptım çok ince bi cızgı çıktı ama sonradan işte bugün 7.günüm 5.günüm kaldı
İki katı artmış bence güzel gayetMerhaba, salı günü transferimin 10.günü testin 162 çıkmıştı. Bugün 325, İki katı aslında ama sizce nasıl acaba değerler
Hâlâ inanamıyorumİki katı artmış bence güzel gayet
Hayırlısı olsun arkadaşım ne mutlu Allah kucağına almayı nasip etsin sağsalimHâlâ inanamıyorumçok şükür
Buralarda çok yüksek değerler görünce benimki bana az gibi geldiArkadaşım maşallah çok güzel artmış sen sıkma canını
Senin de inşallah pozitif görüp, sağlıkla ilerler ❤Hayırlısı olsun arkadaşım ne mutlu Allah kucağına almayı nasip etsin sağsalim
Yaptık canımda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyormuş sonuç yarın zaten doktor kontrolüm var bakalim doktordan net güzel haberler bekliyorumArkadaşım test yaptın mı artış güzeldir inşallah
İnşallah cnm senden de güzel haberler bekliyoruzYaptık canımda sağlık ocağında ertesi gün çıkıyormuş sonuç yarın zaten doktor kontrolüm var bakalim doktordan net güzel haberler bekliyorum
Buralarda çok yüksek değerler görünce benimki bana az gibi geldiArkadaşım maşallah çok güzel artmış sen sıkma canını
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinMerhabalar inşallah pozitif haberinizi kıpkırmızı bir çizgiyle alırsınız Allah gönlünüze göre versin
Merhaba senin çok erken istemiş sanırım bana 28.dedi 8.günüm bugün transfer hariç bende de ilk etapta çok belirti vardı ama suanda hepsi gitti ben erken gebelik testi yapmıştım ama çok ince benim gördüğüm çizgi vardı olmadı mı diye düşünüyorum sen yaptın mı hiç test 5.gün çift transfer benimMerhaba arkadaşım ben de 16 şubat transferi oldum benzer belirtiler var bende … 25 şubatta kan testi vericem sen ne zaman yapıcaksın ? Benim5. Gün embriyosu senin ? Hayırlı olsın inşallah gebelik testindr çıktıysa olumludur inşallah
Benim erken istedi pazar girecek araya diye sanırım zaten pazartesi ben de tekrardan vericem eğer olumlu sonuç alırsam inşallah cumartesi … eğer ince de olsa varsa bence vardır gebelik cnm inşallahMerhaba senin çok erken istemiş sanırım bana 28.dedi 8.günüm bugün transfer hariç bende de ilk etapta çok belirti vardı ama suanda hepsi gitti ben erken gebelik testi yapmıştım ama çok ince benim gördüğüm çizgi vardı olmadı mı diye düşünüyorum sen yaptın mı hiç test 5.gün çift transfer benim
12 günden asagı istemıyolar ya canım ondan dedim 6.7 günler yaptım ama çok ince anca benim görebileceğim kadar işte bir umut yarın tekrar yapayım diyorum 9.gün çıkarsa kan veririm 9.günde de zaten kana karışmıştır diye düşünüyorumBenim erken istedi pazar girecek araya diye sanırım zaten pazartesi ben de tekrardan vericem eğer olumlu sonuç alırsam inşallah cumartesi … eğer ince de olsa varsa bence vardır gebelik cnm inşallah
Merhaba bende gebelıgımı ogrendıkten ıkı hafta sonra lekelenme gördüm ve çok tedırgın oldum doktoru aradım doktor her kanama düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok dedi hamılelıkte yada hamıellıgın genelde başlarında olabılır dedi tedırgın olmayım Allah’ın ıznıyle bır şey olmazarkadaşlar merhaba ben 14 şubatta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Bugün 8. gün erken gebelik testinde pozitif gördüm ancak akşamında kahverengi lekelenmem oldu. Bunu yaşayan var mı? tutunma kanaması olmak için geç değil mi? Okuduklarım hep kimyasal ile sonuçlanmış çok tedirgin oldum.
Merhaba ben bugün pozitif sonucumu aldım. Transferin 8. Günü kan verdim değer 202 çıktı. Allah herkese nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba ocak veya şubat ayında transfer olupta pozitif sonuç alanlar yazabilirler mi? İlk günden itibaren belirtileriniz neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?