Şubat 2023 te transfer olanlar

Merhabalar inşallah pozitif haberinizi kıpkırmızı bir çizgiyle alırsınız Allah gönlünüze göre versin

Merhaba, salı günü transferimin 10.günü testin 162 çıkmıştı. Bugün 325, İki katı aslında ama sizce nasıl acaba değerler

Merhaba arkadaşım ben de 16 şubat transferi oldum benzer belirtiler var bende … 25 şubatta kan testi vericem sen ne zaman yapıcaksın ? Benim5. Gün embriyosu senin ? Hayırlı olsın inşallah gebelik testindr çıktıysa olumludur inşallah

Merhaba senin çok erken istemiş sanırım bana 28.dedi 8.günüm bugün transfer hariç bende de ilk etapta çok belirti vardı ama suanda hepsi gitti ben erken gebelik testi yapmıştım ama çok ince benim gördüğüm çizgi vardı olmadı mı diye düşünüyorum sen yaptın mı hiç test 5.gün çift transfer benim

Benim erken istedi pazar girecek araya diye sanırım zaten pazartesi ben de tekrardan vericem eğer olumlu sonuç alırsam inşallah cumartesi … eğer ince de olsa varsa bence vardır gebelik cnm inşallah

Benim erken istedi pazar girecek araya diye sanırım zaten pazartesi ben de tekrardan vericem eğer olumlu sonuç alırsam inşallah cumartesi … eğer ince de olsa varsa bence vardır gebelik cnm inşallah
12 günden asagı istemıyolar ya canım ondan dedim 6.7 günler yaptım ama çok ince anca benim görebileceğim kadar işte bir umut yarın tekrar yapayım diyorum 9.gün çıkarsa kan veririm 9.günde de zaten kana karışmıştır diye düşünüyorum

Merhaba bende gebelıgımı ogrendıkten ıkı hafta sonra lekelenme gördüm ve çok tedırgın oldum doktoru aradım doktor her kanama düşükle sonuçlanacak diye bir şey yok dedi hamılelıkte yada hamıellıgın genelde başlarında olabılır dedi tedırgın olmayım Allah’ın ıznıyle bır şey olmaz

Merhaba arkadaşlar. Transferden sonra Pozitif gördüğümüzde son adet tarihimize göre mi hesaplicaz gebeliği, yoksa tüp bebekde farklı mı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…