- 10 Eylül 2018
- 478
- 346
- 103
- 31
- Konu Sahibi evrim Akar
-
Beni sanırım lekelenme problemimden dolayı erken çağırdı.Hmm benım 6hafta 1gunluk bugün doktor ıkı hafta sonra gelirsen duyarız demıstı canım
Onla alakası yoktur canım benimde lekelenmem oldu bır gün geçti bence haftan bır hafta gerı olduğu ıcındır doktorun kımBeni sanırım lekelenme problemimden dolayı erken çağırdı.
Arkadaşım doktorun ne dedi değerlerineKızlar benim transferden sonra
7. Gün 19.7
9. Gün 37.9
11. Gün 43 çıktı beta fakat 11. Günü farklı laboratuvarda verdim değerler nasil sizce
Hayırlısı olsun cnm brnim sağlıkla gelsinGebesin dedi. Ama dedim sağlık ocağında 37 çıktı burda 43 2 günde artış olmamış onanfazla takılma pazartesi sağlık ocağında ver yine ordaki sonuçlarınla karşılaştır dedi farklı laboratuvarlar sonuçta düşük veya yüksek çıkabilirmiş
Amin inşallah canımHayırlısı olsun cnm brnim sağlıkla gelsin
Cnm sağlık ocağında tekrar test verdin mi ? İnşallah çok güzel gelir sonuçGebesin dedi. Ama dedim sağlık ocağında 37 çıktı burda 43 2 günde artış olmamış onanfazla takılma pazartesi sağlık ocağında ver yine ordaki sonuçlarınla karşılaştır dedi farklı laboratuvarlar sonuçta düşük veya yüksek çıkabilirmiş
Malesef kimyasal gebelik canım ilaçları bırakabilirsin dedi doktorumCnm sağlık ocağında tekrar test verdin mi ? İnşallah çok güzel gelir sonuç
Yaaa çok üzüldüm cnmMalesef kimyasal gebelik canım ilaçları bırakabilirsin dedi doktorum
Burcu senin sonucun nasıl geldi cnm17 şubatta transfer oldu. Bi kaç saattir kasık agrım var
İlk dememdi daha nasip olmadı bu ay hemen 2. Transfer için hazırlanıcazYaaa çok üzüldüm cnmkaçıncı denemendi senin Allahım hepimize güç versin
Dondurulmuş embriyoların varsa şanslısın benim yok yaşımdan dolayı az çıkmıştı zaten yumurta bakalım ben adet oldum dün kontrole çağaracaklar orda ne diyecek bekleyip göreceğimİlk dememdi daha nasip olmadı bu ay hemen 2. Transfer için hazırlanıcaz
Ne zmn adet oldunuz onu merak ediyorum bende olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama kimisi kimyasal gebelik adeti geciktiriyor filan demiş aklım karıştıDondurulmuş embriyoların varsa şanslısın benim yok yaşımdan dolayı az çıkmıştı zaten yumurta bakalım ben adet oldum dün kontrole çağaracaklar orda ne diyecek bekleyip göreceğim
Cnm benim kimyasal değildi biliyorsun benim cumattesi tahlil günümdü ben cuma tahlil yapmıştım hemen ilaçları bıraktım pazartesi oldu kanamam… ama senin daha farklı biraz daha uzun sürebilir sanırım .. hemşirene sor istersenNe zmn adet oldunuz onu merak ediyorum bende olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama kimisi kimyasal gebelik adeti geciktiriyor filan demiş aklım karıştı
Malesef benim negatif 7.gün dayanamadım tahlil yaptırdım 0.1 çıktı. 10 gün tekrar yaptırdık 0.22 çıktı. Az önce doktorumla konuştum moralini bozma erken yaptırdın henüz çıkmaz gününde tekrar yaptır dedi. ama bende hiç bir belirti yok tutmadı. İnş diğerlerinşn tutarBurcu senin sonucun nasıl geldi cnm
Arkadaşım üzüldümMalesef benim negatif 7.gün dayanamadım tahlil yaptırdım 0.1 çıktı. 10 gün tekrar yaptırdık 0.22 çıktı. Az önce doktorumla konuştum moralini bozma erken yaptırdın henüz çıkmaz gününde tekrar yaptır dedi. ama bende hiç bir belirti yok tutmadı. İnş diğerlerinşn tutar
Buralarda çok yüksek değerler görünce benimki bana az gibi geldiçok sağol canım teşekkür ederim
Cnm meraba hayırlı olsun öncrlikle çok sevindim. Ben de 4 gün önce transfer oldum sonuç bekliyorum. Yanlz bu süreçte karnım şişti göğüslerim büyüdü.çok rahatsız edici ödem gibi. Opu sonrası da olmustu geçmişti ama bebek tutarsa bu belirtler geçicek mi ? Sende oldu mu tecrüben var mı ?Ocak ayında transfer oldum pozitif çıktı inşallah kese ve kalp atışını duymak nasip olur kese göründü ama inşallah sağlıklı güzel hanerler alırız hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?