- Konu Sahibi mavikelebekkk3434
Aç tok fark etmiyo dimi kan vermek için tamam cnm inşallah güzel haber verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç tok fark etmiyo dimi kan vermek için tamam cnm inşallah güzel haber verirsin
Merhaba kan testi verdiniz mi acaba bugünYarın veririm muhtemelen 9.günüm 10.gün iş yerindeyim yeniden tekrarlarım ama önden bir sonuç elde edersem kötü olursam evde olmak istiyorum elimden geldiğince üzülmek istemiyorum ama ne kadar yapabiliriz ki umarım sonuç beni ters köşe yapar da pozitifi görürüm
Haber veririm burdan size de sen de eğer erkenden bu strese maruz kalmak istemiyorsan bence yapma idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören de var o yüzden erkenden moralimizi bozmuş da olabiliriz sakin ol ailenle zaman geçir ara konuş telefonda film izle zamanının geçsin
Merhaba kan testi verdiniz mi acaba bugün
Yok daha vermedimMerhaba kan testi verdiniz mi acaba bugün
Yarın sabah yapicam öğlen saat 1 de 6 gün oldu
Kiz ne yaptjn sen biz burda mekar ediyoruz gitmedjnmj dahaYarın veririm muhtemelen 9.günüm 10.gün iş yerindeyim yeniden tekrarlarım ama önden bir sonuç elde edersem kötü olursam evde olmak istiyorum elimden geldiğince üzülmek istemiyorum ama ne kadar yapabiliriz ki umarım sonuç beni ters köşe yapar da pozitifi görürüm
Haber veririm burdan size de sen de eğer erkenden bu strese maruz kalmak istemiyorsan bence yapma idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören de var o yüzden erkenden moralimizi bozmuş da olabiliriz sakin ol ailenle zaman geçir ara konuş telefonda film izle zamanının geçsin
Negatif geldiKiz ne yaptjn sen biz burda mekar ediyoruz gitmedjnmj daha
Sen tekrarla.yinede kacinji demendi ilkmi9.gün bugün olsaydı az da olsa yükselmiş olurdu yarın tekrarlayacam ama yok negatif yani umudum yok
Evet ilk deneme canımSen tekrarla.yinede kacinji demendi ilkmi
Bugun 11. Günüm yarın test günüm sabahtan merkeze gidip kan vericemMumutlum senin kaçıncı gündü bugün
Kaç çıktı kan değerin9.gün bugün olsaydı az da olsa yükselmiş olurdu yarın tekrarlayacam ama yok negatif yani umudum yok
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBugun 11. Günüm yarın test günüm sabahtan merkeze gidip kan vericem
Referans değerin altında 2 bile değil yaniKaç çıktı kan değerin
İnşallahHadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah
Referans değerin altında 2 bile değil yani
Öyle yapacam canımsen yine de yarın tekrar ver
Kan verdin mi tekrardanÖyle yapacam canım