- 23 Şubat 2024
- 64
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi mavikelebekkk3434
Öğleden sonrayı bekliyim dedim umut işte belki yükselir diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptjn canm gitinmi ozeldemi test yaptiriyorsu ne kadar yapiyorlar,, devlete yaptirma cok farkli cjkiyor orda ozelde yaptirReferans değerin altında 2 bile değil yani
Devlet hastanesinde hemşireyim ben çalıştığım yerde yaptırtırım ben direkNe yaptjn canm gitinmi ozeldemi test yaptiriyorsu ne kadar yapiyorlar,, devlete yaptirma cok farkli cjkiyor orda ozelde yaptir
Özelde en son sorduğumda 300 civarıydı bundan aylar öncesi tabi her hastane fiyatında farklı oluyorNe yaptjn canm gitinmi ozeldemi test yaptiriyorsu ne kadar yapiyorlar,, devlete yaptirma cok farkli cjkiyor orda ozelde yaptir
Ben az önce aldım sonucu negatif maalesefŞimdi veriyorum bir buçuk 2 saate çıkar
Tamma canim gaber verŞimdi veriyorum bir buçuk 2 saate çıkar
Test yapmismiydin kandan önceBen az önce aldım sonucu negatif maalesef
8. Gün kaset test yapmıştım negatifti tabi o daTest yapmismiydin kandan önce
Geçmiş olsun canım umarım bizim de kısmetimizde bir sonraki embriyodadır ilk denemen miydiBen az önce aldım sonucu negatif maalesef
2. Denememdi sanırım genetikle alakalı testler felan istedi doktorumGeçmiş olsun canım umarım bizim de kısmetimizde bir sonraki embriyodadır ilk denemen miydi
Ne yapum cnm vefdinmkÖzelde en son sorduğumda 300 civarıydı bundan aylar öncesi tabi her hastane fiyatında farklı oluyor
Evet negatif geldi yine demiştim görmedin sanırımNe yapum cnm vefdinmk
Evet benim de doktorum bugün aynı şeyi söyledi benim ilkti 2 olumsuz deneme olursa genetik testler yaptıryoruz dedi umarım bir sıkıntı çıkmaz ikimiz için de2. Denememdi sanırım genetikle alakalı testler felan istedi doktorum
Amin inşallah bugün kalbim ağzımda atıyordu sanki negatifi duyunca çok kötü oldum benim eşim azospermi benimde amh hormonum düşük genetikle alakalı hep korkuyodum ve başımıza da geldi sanırım açıkçası manevi olarak yoruluyoruz elbette ama enn çok maddi üzüyor ve sarsıyor yoksa manevi olarak ben hep hazırımEvet benim de doktorum bugün aynı şeyi söyledi benim ilkti 2 olumsuz deneme olursa genetik testler yaptıryoruz dedi umarım bir sıkıntı çıkmaz ikimiz için de
Şu an çok şükür embriyo var ama orta kalitede ve genetiğe gidince sağlam gelicek mi gelmiycek mi hiç bilmiyorum 4 5 ay sonra tekrar 3. yü deneyebilirsek deniyeceğiz inşallah umarım toparlanabilirizEvet benim de doktorum bugün aynı şeyi söyledi benim ilkti 2 olumsuz deneme olursa genetik testler yaptıryoruz dedi umarım bir sıkıntı çıkmaz ikimiz için de
Maddi olarak da bir şekilde hal oluyor strese sokma kendini ya da maddi olarak hazır hissettiğinizde devam edin çünkü maddiyatı düşünerek yola çıkarsak stres yaparız ve bu da sonucumuz üzerinde etkili olur Allah her şeyin hayırlısını verir inşallahAmin inşallah bugün kalbim ağzımda atıyordu sanki negatifi duyunca çok kötü oldum benim eşim azospermi benimde amh hormonum düşük genetikle alakalı hep korkuyodum ve başımıza da geldi sanırım açıkçası manevi olarak yoruluyoruz elbette ama enn çok maddi üzüyor ve sarsıyor yoksa manevi olarak ben hep hazırım
En azında hazırda embriyon varmış en iyi kalitede transfer yapan arkadaşımın tutmadı orta kalitede olan embriyosu tuttu mesela o yüzden onu dert etme kendine ne olacağını Allah tan başka kimse bilemez öyle mucizelere tanık oldum ki umudunu yitirmeŞu an çok şükür embriyo var ama orta kalitede ve genetiğe gidince sağlam gelicek mi gelmiycek mi hiç bilmiyorum 4 5 ay sonra tekrar 3. yü deneyebilirsek deniyeceğiz inşallah umarım toparlanabiliriz
Amin inşallah sen ikinci denemeyi ne zaman düşünüyorsunMaddi olarak da bir şekilde hal oluyor strese sokma kendini ya da maddi olarak hazır hissettiğinizde devam edin çünkü maddiyatı düşünerek yola çıkarsak stres yaparız ve bu da sonucumuz üzerinde etkili olur Allah her şeyin hayırlısını verir inşallah
Ben yine bir iki ay ara verip öyle devam ederiz sanıyordum ama doktorum bence adet olunca gel bakalım eğer rahmin hazırsa direk başlayalım 2.transfer için dedi ben de şaşırdım şimdi adet olmayı bekliyorum doktor basıl uygun görürse açıkçası o yolu izleyecezAmin inşallah sen ikinci denemeyi ne zaman düşünüyorsun