Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

bende doğumdan 6 saat sonra tartıya çıktım 9 kilom gitmiş :)))
17 günlük olduk şu an kaç kiloyum bilmiyorum :) bu arada aldığım kilodan fazlası gitmiş :)

ya kızlar ben 1 aydır resmen yerimde sayıyorum
doğumdan sonra 2,5 -3 kilo fazlam vardı hala öyle
bir gün göbiş şişiyo bir gün iniyo hiç belli olmuyo yani

bende doguma 75 kiloyla gittim bugün anca tartilabildim 66 kiloyum
göbek gitti bacaklarimdaki sislikler gitti ama kalca hayla yerinde duruyor
yavas yavas oda gider sanirim :ecrin_bebek:

bende 65 ile kaldım 18 kilo aldım 9 kg gitti kaldı 9kg bakalım nasıl gidecek...

yaa ben hala tartılamadım evde tartı yok peki yediklerinize dikkat ediyormusunuz kızlar bana hiç kilo vermemişim gibi geliyor

bende 57 ile hamile kaldım 71 il edoğuma gittim 14 kilo almıştım .6 gün oldu doğum yapalı 63 kiloyum şu anda 6 kilo kalmış yanii iyiymiş.

yaa ben hala tartılamadım evde tartı yok peki yediklerinize dikkat ediyormusunuz kızlar bana hiç kilo vermemişim gibi geliyor

canim benim vermissindir mutlaka :1hug:
ben hamile oldugum zamanlar nasolsa hamileyim canim cekiyor diyip yiyordum simdi dikkat ediyim diyorum ama hamileymisim gibi canimin cekmeleri devam ediyor fisfisfis
bol bol su iciyorum ( yaklasik 5-6 litre ) yediklerimede dikkat etmeye calisiyorum ama arada sirada yiyorum cokacimcoook sonra aaaa artik hamile olmadigim aklima geliyor yemeyi kisiyorum benneyaptımki

bende dikkat etmeye çalışıyorum ama emzirme döneminde olduğumuz için ödüm patlıyor sütüm yetmicek diye ekmeği fazla tüketmemeye çalışıyorum

Boyum 1.63 52 kg ile hamile kaldım.89 kg.la tamamladım hamileliğimi.Yani tam 37 kilo aldım :) Doğumda 7 si gitti.Bu gün doğumdan sonraki 14 günüm ve 74 kiloyum.14 günde 12 kilo daha vermişim.Maşallah diyin

Boyum 1.63 52 kg ile hamile kaldım.89 kg.la tamamladım hamileliğimi.Yani tam 37 kilo aldım :) Doğumda 7 si gitti.Bu gün doğumdan sonraki 14 günüm ve 74 kiloyum.14 günde 12 kilo daha vermişim.Maşallah diyin

:1shok::1shok:maşşallah hayatım valla harikasın

wallaha 41 kere massaalh cnm yaaa
nasil verdin kiloyu?yiyeceklere dikkat ediyormusun ?

ben mart annesiyim kızlar ama 18 şubatta yaptım doğumumu..
70 ile hamile kalıp 78le bitirdim.
doğumumun 1 haftasında 10 kilko birden verip 68e düşmüşüm.son halimi bilmiyorum..

ben mart annesiyim kızlar ama 18 şubatta yaptım doğumumu..
70 ile hamile kalıp 78le bitirdim.
doğumumun 1 haftasında 10 kilko birden verip 68e düşmüşüm.son halimi bilmiyorum..

imreniyorum hatta kıskanıyorum sizin gibileri :1closedeyes:

wallaha 41 kere massaalh cnm yaaa
nasil verdin kiloyu?yiyeceklere dikkat ediyormusun ?

yok canım ben su bidonu gibi olmuşum ödemmiş galiba tüm kilom şıpır şıpır ter atıyorum üstüm başım incecik aha bugünde 73.6 kg olmuşum imkansız bu şekilde kilo vermek su olmasa dimi

bende 45 k
loyla hamile kaldım 65 ile doğuma gittim
sezeryan oldum felaket göbeğim var nmasıl kurtulcam ben bu göbekten
sezeryan olupta göbeği olan arkadaşlar göbekleriniz indimi

yok canım ben su bidonu gibi olmuşum ödemmiş galiba tüm kilom şıpır şıpır ter atıyorum üstüm başım incecik aha bugünde 73.6 kg olmuşum imkansız bu şekilde kilo vermek su olmasa dimi

massallah cnm walla
benimde bacaklarim özellikle ayaklarim asiri su toplamisti dogum sonrasi inanilmaz bi sekilde hepsi geri gitti ama dogumdan 4. gün tartildigimda 75 kilodan 66 ya düsmüstüm
simdi kac kilo oldum bilmiyorum belki ayniyimdir
bide ben Tuandayken 20 kiloyla gitmistim doguma ama iki ay icinde tüm kilolar gitmisti hatta hamis kaldigim kilonunda altina düsmüstüm simdide öyle olucakmi diye meraklaniyorum ayyy ins. veririm bende su kalan kilolari yaa :1hug:

bende 45 k
loyla hamile kaldım 65 ile doğuma gittim
sezeryan oldum felaket göbeğim var nmasıl kurtulcam ben bu göbekten
sezeryan olupta göbeği olan arkadaşlar göbekleriniz indimi

hayatim ben normal oldum ama sasslan yazmisti oda sezercik olmustu ve inanilmaz bi sekilde göbüsü gitmisti onunda
seninkide gider cnm daha cok taze losasin hayatim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…