kilo vermede rekor benim herhalde 64 ile hamile kaldım 75ile doğuma girdim 27gün oldu sezeryanla doğum yaptım şuan 60kiloyum
yaa ben hala tartılamadım evde tartı yok peki yediklerinize dikkat ediyormusunuz kızlar bana hiç kilo vermemişim gibi geliyor
canim benim vermissindir mutlaka :1hug:
ben hamile oldugum zamanlar nasolsa hamileyim canim cekiyor diyip yiyordum simdi dikkat ediyim diyorum ama hamileymisim gibi canimin cekmeleri devam ediyor fisfisfis
bol bol su iciyorum ( yaklasik 5-6 litre ) yediklerimede dikkat etmeye calisiyorum ama arada sirada yiyorum cokacimcoook sonra aaaa artik hamile olmadigim aklima geliyor yemeyi kisiyorum benneyaptımki
Boyum 1.63 52 kg ile hamile kaldım.89 kg.la tamamladım hamileliğimi.Yani tam 37 kilo aldım :) Doğumda 7 si gitti.Bu gün doğumdan sonraki 14 günüm ve 74 kiloyum.14 günde 12 kilo daha vermişim.Maşallah diyin
Boyum 1.63 52 kg ile hamile kaldım.89 kg.la tamamladım hamileliğimi.Yani tam 37 kilo aldım :) Doğumda 7 si gitti.Bu gün doğumdan sonraki 14 günüm ve 74 kiloyum.14 günde 12 kilo daha vermişim.Maşallah diyin
ben mart annesiyim kızlar ama 18 şubatta yaptım doğumumu..
70 ile hamile kalıp 78le bitirdim.
doğumumun 1 haftasında 10 kilko birden verip 68e düşmüşüm.son halimi bilmiyorum..
wallaha 41 kere massaalh cnm yaaa
nasil verdin kiloyu?yiyeceklere dikkat ediyormusun ?
yok canım ben su bidonu gibi olmuşum ödemmiş galiba tüm kilom şıpır şıpır ter atıyorum üstüm başım incecik aha bugünde 73.6 kg olmuşum imkansız bu şekilde kilo vermek su olmasa dimi
bende 45 k
loyla hamile kaldım 65 ile doğuma gittim
sezeryan oldum felaket göbeğim var nmasıl kurtulcam ben bu göbekten
sezeryan olupta göbeği olan arkadaşlar göbekleriniz indimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?