Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

Selam kızlar... Doğuma 68 ile girdim. Eve geldiğimde 64 tüm.
Hİçbirşey yapmadan kendi kendine gitti kilolar. Şu anda 54 kiloyum. 52 ile hamile kalmıştım ama ben 50 olmak isityorum. 54 te tıkandı, kaldı.
Artık ben biraz dikkat ederek halledeceğim. Göbeğimde çok feci değil.
İnşallah eski halime döneceğim...

bende 55 ıle hamıle kaldım doguma gırdıgımde 71.5 kıloydım ıkı ay oldu dogum yapalı suanda 58 kıloyum 3 kılom kaldı eskı halıme geldım sayılır gobegım hıc kalmadı dumduz mekık cekıyorum baya faydasını gördum....

ben 74 ile hamile kaldım ve 13 kılo aldım. doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 76 idim. galiba hala oyleyım.

bende hamile kalmadan önce 61 dim doğuma giderken 76 şuan ve bayadır 67 yim 6 kilo fazlam kaldı bırak zayıflamayı bu yememe rağmen kilo almadığım için şükrediyorum boyum olduğu için kiloluda durmuyorum ondan takıntım yok gitsede olur gitmesede

54 ile hamile kaldım. doğuma 73 le gittim. doğum yapalı birbuçuk ay oldu.
şu anda 60 kiloyum. yani 6 kilo fazlam var. ve bu sürede çok çok yiyip cokacimcoook
emzirmekten başka bişey yapmadım. şimdi mekiğe başladım kaydirigubbakcemile5
o 6 kiloda umarım göbekle beraber gider. :hooray::lepi:
gider dimi kızlaaar. :icecream::icecream::icecream:

kızlaaarrr yaaa hepiniz kilo vermişsinizzz bende temtersi oldu ben doğumdan sonra kilo vermeyi bırak aldım yaaaaaaa, çıldıracammmm o kadar da spor yapıyorum kilo veremiyorummm yaaaa, 70 ile hamile kaldım 80 le doğum yaptım, şimdi 77 kiloyumm, yuhhhh yaaaaaa, veremiyorummmm yaaaa, o kadar da yemiyorum, çayı bile şekersiz içiyorum yokkk bana msın demiyor vallahh

Bende doĞumdan sonra 16 kılo verdım.....kaldı gerıye 4 kılo.....ama nedense hala kendımı kılolu gÖrÜyorum boyum 165 cm kılom 54

ben en son ay basinda bakmisti dogumdan sonra bir ayda toplam 14 kilo vermistim geriye 10 kilo kalmisti 3 hafta icinde nekadar verdimi yada aldigimi bilmiyorum ......

kızlar ben tombiş hamile kaldım. 85 ile hamile kalmıştım. 95 ile doğum yaptım. Şimdi kızım 2,5 aylık ve ben 75 kiloyum. Benim derdimin çaresi doğum yapmakmış ama ben farkedememişim. :)))

bende dün tartıldım 49 olmuşum. kilolar gidiyor gitmesinede göbek kaldı,gevşek şekilde kaldı yaa bide o sıkılaşsa yaz gelmeden..

tubiiikkkkkkkkkkk darisi basimiza sekerimm massallah
kac kilo almistin toplam

ohh ne güzel herkez yavaş yavaş vermiş kilolarını.hihoyyyt
. hamile kaldıgımda 48dim doguma 61 le girdim.geçen hafta 55dim şimdi 53 2 kg daha vemişim.:dance: başkada vermek istemem ozaman çok sıska oluyorumdelikafadulden

arkadaşlar bebişlerinizi sağlıcakla büyütün.bende geçen yıl eylül ayında doğum yaptım.hamilelik boyunca 10 kilo aldım.55 ile başladım 65 ile sonlandı.doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda ise 56 idim.sizlere tavsiyem bol bol su için hem süt oluşumunada yardımcı.

canim ne güsel cok az kilo almissin ben 25 kilo aldim bir ay icinde 14 kilo gitmisti dogumla beraber simdi kac kilo oldum bilmiyorum kizlar bir aydir tartilmadim bir ay änce 61 kiloydum umarim vermisimdir dahaaaaaaaaa pazartesi doktordayken bakicam kac kilo olmusum die

canim cok abartida su icme su zehirlenmesine ve ölüme neden oluyor günde 6-7 litreden fazla su icmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…