Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

ben mart annesiyim kızlar ama 18 şubatta yaptım doğumumu..
70 ile hamile kalıp 78le bitirdim.
doğumumun 1 haftasında 10 kilko birden verip 68e düşmüşüm.son halimi bilmiyorum..

tütütüüüü massallah hayatim sana
darisi benim ve kilo vermek istiyenlerin basina artikk
senin bebis baya erken gelmis cnm gözün aydin Allah anali babali büyütmek nasip etsin minik kuzucugunu

bende korkmaya başladım bugün 10 gün oldu doğum yapalı .10 kilo gitmiş kaldı 4 kilo göebeğimi bağlıcam ben kızlar benim de var biraz göbeğim

bende 45 k
loyla hamile kaldım 65 ile doğuma gittim
sezeryan oldum felaket göbeğim var nmasıl kurtulcam ben bu göbekten
sezeryan olupta göbeği olan arkadaşlar göbekleriniz indimi

canım bizim kırkımız çıktı ama benim göbek hala duruyor beş aylık gibi.korse giyiyorum dikişlerimde umrumda değil.sanki hiç gitmeyecek gibi:çok üzgünüm:

23 gün oldu doğum yapalı 68 hamile kaldım en son tatıldığımda 83 dün doğuma giderken tartılmadım bugün tartıldım 78 kiloyum ( inşşalah gider kilolar yaa

bende sezaryan oldum ama fazla göbek kalmadı.
dogumdan 1 hafta sonra tartıldıgımda 10 kğ vermiştim
şimdi tartıldım 5 kg almışım senağlamayaa offffff aslında dikkat ediyorum ama niye böyle oldu anlamdımsenağlama

bende 61 le hamile kaldım 76 yla doğum yaptım şimdi 68 kiloyum 7 kilo kaldı umarım oda en yakın zamanda gider ama göbeğim benimde var

hüveyda ne yani daha dogumdan sonra kilomu aldın :1shok:
ben 57 le hamile kaldım 75 dogurdum şuan 65 im.8 kiloooooo extra dankötükedihüso

benim ilk hafta 7, 2 .hafta 2 kg gitti, şimdi ise haftada yarım kg gidiyor 2 haftadır, diyet yapmıyorum.Toplamda 19 kilo almıştım, 10'u gitti.Artık biraz daha dikkat edip haftada 1 kilo vermek istiyorum.2 hafta sonra kırk mevlüdümüz var, kıyafetlerim olmuyor.ya 2 kilo daha vereceğim, ya da yeni büyük beden kıyafetler almak zorunda kalacağım

bende 19 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. hamileleiğim sırasında 15 kilo almıştım, şimdi 11 kilosunu geri verdim, bana kaldı, 4 kilo.

bende yarın tartılıcam çok merak ediyorum hamileyken 7 civarı aldım kiloyu, ama doğumdan çıktıktan sonra 9 kg gitmişti bakalım ne olacak..

ben 47 kilo ile hamile kalmıştım 60 ile tamamladım.Doğumdan hemen sonra 58 kilo idim ) bugün 15. gün ve 7,5 kilo verdim. 52.5 kiloyum. Oldukça fazla göbeğim var. Sezeryan oldum. Korse giyiyorum bir haftadır. Sizler oldukça fazla kilo vermişsiniz doğumdan hemen sonra. Ben vermedim. Şimdide çok dikkat etmiyorum. Bakalım neler olucak!

bende 59 la hamıle kaldım 160 boyum var 80ıle doguma gırıdm suanda 65.5 ım dıkat edıyorum ..tatlıyı bırakırsam ınsallah yaza 55 olmak hedefım.ama gobegı napcaz bılmıyorum.

48 kılo ıle hamıle kaldım....son ıkı haftada 5 kılo alarak toplam 20 kılo aldım...doĞumdan sonra 10 kılo verdım ve Şımdı toplamda 14 kılo verdım ve tam 6 lıko fazlam kaldı....onu vermek ıstıyorum ÇÜnkÜ en Çok yakıŞan kılo bana 48 49

gÖbeĞım ıÇınde memkık Çekmeye baŞladım...neysekı gÖbeĞımde kalmadı...sadece pofıdıklık kaldı..oda ınŞallah memkıkle gıdecek...

slm arkadaşlar sezeryan olup mekik cekmeye baslayan var mı

vaaaaaaaaaaaaaar
ben dün çekmeye başladım...ama az...25 er tane günde üç kere.....benim şuan tek derdim kiloda göbek bölgesinin fol olması...ayy neydi önceden taş gibiydi....
ama olsun yine taş gibi olur...
ama hafif mekik çekiyorum....ağır olana başlamadım...şuanda 45 gün oldu sezeryandan çıkalı....

doguma giderken 75 kiloydum dogumdan 4 gün sonra 66 kiloydum bir ay sonra 63 e indim dün tartildim iki hafta icinde gene 2 kilo gitmis 61 kiloyum simdi
spora basladim bugün umarim veririmm daha kilo ........ 12 kilo fazlaligim var bi 10 kilo versem oda yeter

bende 47 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim
iimdi 54 kiloyum
ama 6 kilo daha vermem gerek en az 4 kilo zamanla veririm heralde
bu arad göbeğimde gittikçe eriyorrrrrrrrrrrrrr
sadece ortada dansöz göbeği kaldı

kızlar ben de dün hamileliğimi öğrendiğim zamanki kiloma indim
fakat 5 kg daha vermem lazım
haftasonu ishal oldum neden bilmiyorum ama müsli almıştım cuma sabah kahvaltıda onu yedim acaba o mu yaptı diye düşündüm
ve p.tesi akşam 1,5 kg vermiş olduğumu gördüm çok mutlu oldum

Ben hamile kalmadan önce 62 kiloydum (fazla gelmesin boyum 178) hamilelikte 11 kilo aldım 73 kiloydum.Doğumdan sonra eve geldiğimde 68 kiloydum doğumdan 10 gün sonra da 63 kiloya indim.Yani 1 kilo kaldı doğumdan sonra.Kilo değilde göbekteki gevşemeye sinir oluyorum siz neler yapıyorsunuz sıkılaşmak için?

kızlar kilolar ne alemde
ben bugün tartıldım saglık ocagında doguma 62 ile girmiştim geçen ay 57 idim şimdi 2 kg vermisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…