Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

aminnnnnnn sekeirm bende 25 kilo aldim
1 ayda dogumla beraber 14 kilo gitti
daha tartilamadim kac kilo verdim bilmiyorum

bende dün tartıldım 49 olmuşum. kilolar gidiyor gitmesinede göbek kaldı,gevşek şekilde kaldı yaa bide o sıkılaşsa yaz gelmeden..

benimde bütün kilolarım gitti, bir kilo fazlam kaldı ama, aynen, göbek sarkık birazcıcık...........

benim de 4 kilo fazlma kaldı hergün inatla plates yapıyorum, zayıflatmaz diyorlar ama külliyen yalan ben çok faydasını gördüm, eski pantolonlarıma beni sıkmadan girmeye başladım,o 4 kilonun da 2 kilosu göbekte 2 kilosu yan bellerde kaldı eminim, o bölgelerim çok kötü zor gidiyor ama gidecek

kizlar ben 10 gundur dikkat ediyorum yaklasik 2 kilo vermisim geriye 3,5-4 kilo kaldi sanirim eski halime.Ondan sonrada hedef herzaman pilanladigim ama bir turlu inemedigim kiloya ulasmak:Saruboceq:

harikasınız valla ben korkumdan tartıya çıkamıyorum biliyorum çünki duruyor hepsi yediklerime kısıtlamada getiremiyorum nazlı sütüm hemen azalıyor çünki elimden geldiğince haraket etmeye çalışıyorum ama nekadar fayda eder bilmem bu yazda şişkoyum yani (

Bugün hamilelikle ilgili notlarıma baktımda cinsiyet ne zaman belli olmuş kaç kilo boy kaç falan ben hamile kalmadan 63 kiloymuşum 3.ay 62 olmuşum benimde aklımda hep 62 kalmış hamileyken zayıflamıştım 1 kilo ilk üç ay olabiliyormuş ya en sevindiğimde ne oldu biliyormusunuz hamilelikte 73 olmuştum yani 10 kilo almışım ve hepsini geri vermişim 1 kilo kaldı diyordum ya aslında kalan yokmuş.alkisalkisalkis

hepinizi tebrik ederim.tabi kilo verenleri.AYRICA TOPıĞıN BAŞLIĞINI DOĞUMDAN SORA KAÇ KıLO ALDIK....olmARAK DEĞıŞTıRMEYı ÖNERıYORUM:)

anaaaaammmm doğumdan sonra millet kilo verir ben de aldmmm alem gider mersine ben giderim tersine,,, ama şimdi kalmadı yahuuu 2 kilocuk kaldııı o da nazar boncuğum olsunnnn he heee, kızımdan hatıra

ben bilmiyorum kac kilom kaldi ama
veriyorum fark ediyorum ama.
eski kiloma kavusamadim hayla farkindayim ..ama
veriyorum yavas yavasta olsa

Ayyy bende gram gram zayifliyorum valla, en sonunda 3,5 kilo kaldi eski halime dönmeme
bugun 67,7 kg geldim, hamile kaldigimda 64,2 felandim, zaten ilk hedefim hamilelikten önceki kiloma ulasmak, ikinci hedefim 58 kiloya gelmek, ucuncu hedefim 55 olmak ve orada stop :):Saruboceq:

ben 50 kilo ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 65 kiloyum 10 kilo versem yeter bana eşim böyle kal diyo ama ben istemiyorum bakalım daha ne kadar zamanda vercem kiloları...

88 le hamiş kaldım doğuma giderken 115 tim doğum sonrasında 108 dim bugün tarıldım 101 geldim azimliyim vereceğim ilk hedefim 85e düşmek sizin kiloların yanında benim hedefim çok komikkkk ama ne yapalım

88 le hamiş kaldım doğuma giderken 115 tim doğum sonrasında 108 dim bugün tarıldım 101 geldim azimliyim vereceğim ilk hedefim 85e düşmek sizin kiloların yanında benim hedefim çok komikkkk ama ne yapalım

alkisalkisalkis seni tebrik ediyorum cnm cok azimlisin

Kizzlar tam 2 haftadir dikkat etmeye basladim , sadece ekmegi azalttim ve tatliyi kestim ve 3 kilo vermisim, Bugun 67,2 geldim, zaten baslangic kilom 64,2 felandi(hamile oldugumu ögrendigimde), yani sadece 3 kilo kaldi valla, eskiden hep en az 5- 6 kilom kaldi diyodum cok buyuk rakamlar gibi geliyodu valla ama simdi göruyorum ki hic te zor degilmis.Hele bir 64 u görim tartida sonra ben ne yapacagimi biliyorumzemuszemus:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…