Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

ben 30 kilo almıştım delikafadulden
ama şuan 5 kalmış o da sırf göbek ve yan taraflarda.. diyetisyen arkadaşımdan yardım alcam ama emzirdiğimden kalıyor..
memeyi bıraktığımız gün tutmayın beni
:dance:

canim masallah sana 5 kilo hic de bisey degil valla , 30 kilo aldigin dusunulurse,kolay gelsin canim
Cimcimecim 48 kilo az degilmi canim, ayrica boyunu da merak ediyorum, boyun kac sorabilirmiyim.
Ben 1,65 boyundayim ve 58-55 bana en yakisan kilo, 48 le baya zayif görunurum okadari yakismaz bana mesela.

yok selincim 48 kilo bana yakisiyordu ilk oglum 10 aylikken 46 kiloydum o baya zayif gösteriyor ama 48 idealdi benim icin
boyum 161 tatlim :S

Tam 1 hafta önce 67,7 geliyodum ve simdi 66,6 ne guzel gerileme devam ediyo , baslangic kilom da hemen hemen 70 di zaten.5.ayin 20 sine baslamistim dikkat etmeye,tam 21 gun olmus yani 3 hafta ve ben nerdeyse 3,5 kilo vermisimkaydirigubbakcemile2

valla ben 59 a sabitledim hedef ve doğum öncesi kilom 54
biraz ekmeği tatlıyı kesmiştim baktım süt yavaş yavaş gidiyo
bende karar verdim kilolar kalsın süt de kalsın nasıl olsa emzirme olayı bitince
verilmiycek bi miktar değil o yüzden tatlıya ekmeğe devam cokacimcoook

bende toplam 16 kilo verdimmmmmmmmmmmmmm tartildim ve 59 kiloyum suanda kizlarrr
cok mutluyum su 60 li rakamlardan kurtuldum ya ohhhhhh dünya varmis

4kaşık elma sirkesi 4 kaşık bal 4 su bardağı su karıştır günde 3 defa yemeklerden önce 1er bardak
Aslinda kilo verebiliyorum ama bunuda yanisira denesemmi acaba?Tadi kötumu acaba?

selincim cnm bende denedim onu bir defa ama sütün tadini falan bozar diye biraktim sirke sonucta sarimsak soganda sütün tadini degistiriyor
bi diyetisyene sormak gerek aslinda
bide ben aslinda cok karsiyim böyle seylere ama denedim genede bi defa ......migdemize falan zarar vermesin öyle seyler
abur cuburu kestim saat 6 dan sonra hic bisey yemiyorum
sabahlari metabolizma hizli calissin diye sicak bir bardak suya limon damlatiyorum 10 damla ......
umarim ise yarar benimde 7 kilom var onlarda bi gitseeeeeeeee gidermi acabaa

YAA BEN O SıRKELı KArışımı denedim bu sabah midem deliniyor sandımm, git git giiiiiitttt, içilmez o beeeeee zehir sankiiii

Amaaaaaaaaaan, zaten kilo vermeye devam ediyorum.66,4 geldim bugun,cok duzenli zayifladigimi hissediyorum cunku hizli zayiflamak istemiyorum da zaten.Ozaman kalsin ´denemiyim hani okadar kisiden duydumki bu karisimi acaba deniyeyimmi dedim, iyi oldu yazdiklarinizi okumak, saolun kizlar.
Cimcimecim ben zaten emzirmiyorum ama dedigin gibi migdemizi bozmasin sonra, hem ben sabah sabah öyle eksi seyler icemem sirke cok sert olur.

evet cnm cok sert geliyor tadi bende icemedim iskence yaaa
zayiflamak icin belki ise yariyor ama uzmanlar kesinlikle önermiyorlardir
simdi tarti aldim evime daha bi azimliyim zayiflamak icin rüyalarima giriyor wallaaaaaa delikafadulden

bide türkiyeye gidicem ya tatile simdilerde daha bi özen gösteriyorum insallahhhhhhhhh

bende toplam 16 kilo verdimmmmmmmmmmmmmm tartildim ve 59 kiloyum suanda kizlarrr
cok mutluyum su 60 li rakamlardan kurtuldum ya ohhhhhh dünya varmis

slm canan nasıl becerdın banada soyle 62.5 kılıtlendım ama sen resımlerde daha zayıf duruyorsun55 gıbı boyun mu uzun...ben 1.60sım ve 62.5 benımde ıdal kılom 53 ve 55 de super oluyorum ama ımkansız gıbı yas buudukce metebolızma yavaslıyor zayıflamalıyım ki 2. Bebegı yapıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…