Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

O kadar da değil Vak internette. Oculasyon testi al gitti gidiyorda var hemde bayagı oluyo içinde herhüb ondan yap yumurtladığın gün ilişkini yaşa

Adetin 2. Yada 3. Günü gidiliyor canım bilgin olsun. Gerçi biliyosundur da Buralara baka baka kırk yıllık jinekoloj gibi olduk artık

Ay valla öyle olduk canım. Hiç bilmediği şeyleri öğreniyor insan. Kız kardeşim de gitti biliyorum. Ona da ilaç verdi doktor klomen. İlacı kullandığında çok kötü olmuştu ateş ağrı bulantı ishal fln. Bıraktı. Doktora gidince demiş üşütmüşsün. Bıraktığına kızmış. 11 cm de kalmış. Bugün gidicek takibe alcak doktor.

Bugun de hasta olmadım ufak bi heyecan var umut var kızlar ama bi kaç gün daha beklicem çünkü aynı şey iki ay önce filan başıma geldi test yapmıştım hemen ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı hamile sanmıştım sonra hasta oldum Allahım bu sefer inşallah hep dua ediyorum hepimize sizde edin kızlar birbirimize de edelim

İnşallah hasta olmazsın bebek haberleri alırıx tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…