- Konu Sahibi yediverenim
-
aynn vnm oyle yapicam icicem yag yakicilari fln zayifliycam ondn sonraAynen öle canım keyifine göre yaşa valla :)
Adetin 2. Yada 3. Günü gidiliyor canım bilgin olsun. Gerçi biliyosundur da Buralara baka baka kırk yıllık jinekoloj gibi olduk artıkVakit kaybetmemek için takip yaptırmak lazım evet canım haklısın. Bakalım bir adet olayım gidicem.
Adetin 2. Yada 3. Günü gidiliyor canım bilgin olsun. Gerçi biliyosundur da Buralara baka baka kırk yıllık jinekoloj gibi olduk artık
Kan testi sonucun kaç cıktı canım merak ettim :)rabbim isteyen herkese tez zamanda nasib etsin
İnşallah hasta olmazsın bebek haberleri alırıx tatlımBugun de hasta olmadım ufak bi heyecan var umut var kızlar ama bi kaç gün daha beklicem çünkü aynı şey iki ay önce filan başıma geldi test yapmıştım hemen ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı hamile sanmıştım sonra hasta oldumAllahım bu sefer inşallah hep dua ediyorum hepimize sizde edin kızlar birbirimize de edelim
Ay canımm tebrik ederimm :) benımkınden daha koyu cıkmıs :)
Kan testi sonucun kaç cıktı canım merak ettim :)
Oy maşallah canım hastalıgın kaç gün geçmişyi doktor keseyi gördi mü:)4793 cikti canim
Canim 19 subat batti. 20 subat pazartesi test yaptim pozitif cikti. Saglik ocaginda sistem arizaliydi. Persembe kan testi yaptirdim. Yani 4 gun sonra bu sonuc cikti.Oy maşallah canım hastalıgın kaç gün geçmişyi doktor keseyi gördi mü:)
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım
Canim 19 subat batti. 20 subat pazartesi test yaptim pozitif cikti. Saglik ocaginda sistem arizaliydi. Persembe kan testi yaptirdim. Yani 4 gun sonra bu sonuc cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?