Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kızlar sağolun ama ben emin olamıyorum tam koyu çıkmadı kan versem erken mi olur ben 25 günde bir adet oluyorum bat 24 şubattı sizlerin kaç günde bir oluyor ? belki de erken diye mi silik çıktı

Kızlar sağolun ama ben emin olamıyorum tam koyu çıkmadı kan versem erken mi olur ben 25 günde bir adet oluyorum bat 24 şubattı sizlerin kaç günde bir oluyor ? belki de erken diye mi silik çıktı
Tatlım kan testi yaptır hemen benımki senden silik çıkmıştı kan testim 241 cıkmıstı

Canım daha bikaç gün geçmiş o yüzden öyle görünüyor çünkü idrarda daha geç çıkıyor. Hatta çoğu hamile bayanda çıkmıyor bile sonradan görünüyor.

Yaptırmadım cumartesi yi bekliyorm belki de dayanabilirsem diğer hafta ya yaptırıcam çevremdekiler erken bekle sonra üzülürsün diyorlar

Bncede baya geçti ama stresten psikolojik olarak olmamışsındır diyorlar bi kaç gün beklim de en azından tekrar idrar yaparm ona görede kan veririm.olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor hiç anlamıyorum durum be

Bana hamile gibi geliyosun canım inşallah da çıkar kanda. İdrarda o silik çizgiyi bile görmek güzel şey ümitli şey

evet canım küçük de olsa bir umut var içimde mutluyum inşallah hamileyimdir . Allah isteyen herkese nasip etsin bana da amin

Canım naptın test yaptın mı? Merak ettim ne durumdasın. Kız kardeşime de bugün çatlatma iğnesi yaptılar.

Kızlar haftasonu bi yakınım rahatsızdı onla ilgilendim hiç vakit bulamadm yarın sağlık ocağına gitsem gebelik testi için kan tahlili yaparlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…