- 17 Mayıs 2014
- 47
- 28
- 38
- Konu Sahibi yediverenim
-
Tatlım kan testi yaptır hemen benımki senden silik çıkmıştı kan testim 241 cıkmıstıKızlar sağolun ama ben emin olamıyorum tam koyu çıkmadı kan versem erken mi olur ben 25 günde bir adet oluyorum bat 24 şubattı sizlerin kaç günde bir oluyor ? belki de erken diye mi silik çıktı
Senin kaç gün geçmişti canim kan testi yaptığında birde kaç günde bir adet oluyorsunTatlım kan testi yaptır hemen benımki senden silik çıkmıştı kan testim 241 cıkmıstı
Ben 30 günde bir adet oluyorum canım adetime 3 gün kalımı öğrendim kan testimdeSenin kaç gün geçmişti canim kan testi yaptığında birde kaç günde bir adet oluyorsun
Kızlar sağolun ama ben emin olamıyorum tam koyu çıkmadı kan versem erken mi olur ben 25 günde bir adet oluyorum bat 24 şubattı sizlerin kaç günde bir oluyor ? belki de erken diye mi silik çıktı
Bi kaç gün bekleyip kan testi yaptırcam artık
Bncede baya geçti ama stresten psikolojik olarak olmamışsındır diyorlar bi kaç gün beklim de en azından tekrar idrar yaparm ona görede kan veririm.olacakmışım gibi ara ara ağrım oluyor hiç anlamıyorum durum be
evet canım küçük de olsa bir umut var içimde mutluyum inşallah hamileyimdir . Allah isteyen herkese nasip etsin bana da amin
amin canım hepimize inşallah. benim problemim yok çok şükür ama doktor gerçekten olsun istiyosan vakit kaybetmeyelim gel takip edelim dedi. bence sende git bi takip yaptır canım. en azından bu şekilde şansımız artıyor:) salı günü test yapçam işte kısmet olursa :)
Canım ne oldu yaptın mı test :) yaptısan kaç cıktı değer merakla beklıyoruz :)ozgeakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?