- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi yediverenim
-
amin canım hepimize inşallah. benim problemim yok çok şükür ama doktor gerçekten olsun istiyosan vakit kaybetmeyelim gel takip edelim dedi. bence sende git bi takip yaptır canım. en azından bu şekilde şansımız artıyor:) salı günü test yapçam işte kısmet olursa :)
TeyZesi o akşam doktora gittim korktum çok şükür bişeyi yoktu :)ayyy canım kıyamamm umarım bebeiş saglıklıdır takma kafana bırsey olmaz
ayyy iyii hadi bari yaaa görünce korktum bende dhada saglıklı olsun inşaallahTeyZesi o akşam doktora gittim korktum çok şükür bişeyi yoktu :)
Amin inşallah canım benım darısı gani gani sizin başınıza inşallaha
ayyy iyii hadi bari yaaa görünce korktum bende dhada saglıklı olsun inşaallah
amin inşaallah cnmAmin inşallah canım benım darısı gani gani sizin başınıza inşallah
amin inşaallah cnm
Benim minnagi kan sonucunda daha bugün netlestirebildim. Çok şükür bir sorun yok. 5 haftalikmis benim minnak. Rabbim insallah en kisa zamanda sizlere de nasib eder.
ayİnş canımönceki ay ki rahatlığından bi parça da ben istiyorum ya
ayyyy cnm sen bize bol bil dua etİnşallah bebişim
Kuzular hepimize ediyorum rabbim o melek gülüşlerinden mahrum bırakmasın gönlü hasretle yananlarıay
ayyyy cnm sen bize bol bil dua et
cnm ben adetim gecince gidicem doktora bakalim ne diycek bende karanfil ada cayi ve hayit otu icicem bu ay bakalim nolucakKuzular hepimize ediyorum rabbim o melek gülüşlerinden mahrum bırakmasın gönlü hasretle yananlarıCanımmm ben bugün doktora gittim klomen kullanıcam ilk defa bi de inofolic aldım sen napıcan bu ay
Benim 3. Günüydü senin kaçıncı gün canımcn
cnm ben adetim gecince gidicem doktora bakalim ne diycek bende karanfil ada cayi ve hayit otu icicem bu ay bakalim nolucak
4. gun cnm bugun ama artik kahve lekelenme geliyor benim ben adetliyken gidemiyorum doktora hic adetliykende gel demedi banaBenim 3. Günüydü senin kaçıncı gün canım
Gittim de karından baktı kuzum diğer türlü değil bakalım ne olacak bu ay:)4. gun cnm bugun ama artik kahve lekelenme geliyor benim ben adetliyken gidemiyorum doktora hic adetliykende gel demedi bana
bu ay hamile kalacagimdan umutluyum ben yaaz hic olmamasini dusunmuyorum artikGittim de karından baktı kuzum diğer türlü değil bakalım ne olacak bu ay:)
Bende negatif düşünmicem gerçekten stres çok etkiliyo canım yabu ay hamile kalacagimdan umutluyum ben yaaz hic olmamasini dusunmuyorum artik
aynenn olucak cnm bu ayyyBende negatif düşünmicem gerçekten stres çok etkiliyo canım ya
aynenn olucak cnm bu ayyyBende negatif düşünmicem gerçekten stres çok etkiliyo canım ya
Bakın ben bu ay stres yapmadım oldu rabbim hepınıze nasıp etsin canlarımmaynenn olucak cnm bu ayyy
aynn cnm bizimde olucak bigun htta bn bu ay hamile klmyi bile dsnmuyeum bi 7 kilo fazlam var onu vereyim oyle kalayim diye dusundumBakın ben bu ay stres yapmadım oldu rabbim hepınıze nasıp etsin canlarımm
Aynen öle canım keyifine göre yaşa valla :)aynn cnm bizimde olucak bigun htta bn bu ay hamile klmyi bile dsnmuyeum bi 7 kilo fazlam var onu vereyim oyle kalayim diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?