- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
İnş canımTatlım bu ay olucak ben inanıyorum
merhaba, canım ne durumdasınız?İnşallah canım benim eşim varikosel hastası. Yarın kontrole gidicek inşallah güzel çıkar sonuçlar. Eylülde spermiyogram yaptırmıştı ben kadın doğuma gittiğimde göstermiştim ileri hareketliliği biraz yavaş ama gebeliğe engel değil demişti. Ama idrar yolundan enfeksiyon yaşayıp ürolojiye gittiğimde eşimin sonuçları gösterdiğimde pek de güzel konuşmadı. O yüzden randevu aldı bakalım bi gitsin hayır olsun.
merhaba canım, merak ettim sende de durumlar aynı mıOlur canım kendini üzme inşallah bir sonraki ay olur
Erken sonuç yanılgısı canım bak söyle düşün sanırım sen 1 şubatta hasta oldun 14 şubat yunurtlama günün olsa bugun ayın daha 22 si yani 8 gün olmuş zaten sperm yumurta ile 1 haftada birleşip dölleniyo onun hormonu salgılaması için daha zamanı var. Biraz daha bekle bakalım :) benım yumurtlamam 4 şubatmış şans ya o akşam ilişki yaşandı döllenmiş 17 sinde öğrendim hamile oldugumu canım
Erken sonuç yanılgısı canım bak söyle düşün sanırım sen 1 şubatta hasta oldun 14 şubat yunurtlama günün olsa bugun ayın daha 22 si yani 8 gün olmuş zaten sperm yumurta ile 1 haftada birleşip dölleniyo onun hormonu salgılaması için daha zamanı var. Biraz daha bekle bakalım :) benım yumurtlamam 4 şubatmış şans ya o akşam ilişki yaşandı döllenmiş 17 sinde öğrendim hamile oldugumu canım
Hgc hormanı salgılanmadıysa tabiki çıkmaz tatlım biraz daha bekle bakalımCanım öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Ben en son 31 ocak da regl oldum, yumurtlama tarihim 15 şubat a denk geliyor.
İçime bir umut çöktü şimdi sen öyle deyince, kan testinde çıkmama ihtimali var mı yani? :)
merhaba, canım ne durumdasınız?
Ovulasyon testi kullandın mı hiç canım ?Gitti canım doktora tekrar spermiyogram yapıldı. Sonuçları iyi çıktı. Doktor ek hiç bir şeye ihtiyaç yok dedi. Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama zamanım da belli olmuyor deniyoruz bakalım bu ay nolcak.
Az önce banyoda kaydım cok korkuyorum bişe olacak diye
O akşam doktora gittim zaten doktor kan testime tekrar bakmıstı bi sorun tok deniştiRahat olun ben hamileyken merdivenlerden yuvarlandım bir şey olmadı Allah korur.
Ovulasyon testi kullandın mı hiç canım ?
inşallah bu ay olur canım. ben de dr a gittim. klomen+ çat. iğnesi verdi. 14 şubatta vuruldum iğneyi. 9. günü bügün yani. meraktan ölücem. geçmek bilmiyor günlerGitti canım doktora tekrar spermiyogram yapıldı. Sonuçları iyi çıktı. Doktor ek hiç bir şeye ihtiyaç yok dedi. Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama zamanım da belli olmuyor deniyoruz bakalım bu ay nolcak.
inşallah bu ay olur canım. ben de dr a gittim. klomen+ çat. iğnesi verdi. 14 şubatta vuruldum iğneyi. 9. günü bügün yani. meraktan ölücem. geçmek bilmiyor günler
amin canım hepimize inşallah. benim problemim yok çok şükür ama doktor gerçekten olsun istiyosan vakit kaybetmeyelim gel takip edelim dedi. bence sende git bi takip yaptır canım. en azından bu şekilde şansımız artıyor:) salı günü test yapçam işte kısmet olursa :)14 gün bekleniyor bildiğim kadarıyla adet olmazsan bebiş var demektir Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım. Stres yapma rahat olmaya çalış. Ben de doktora gidiyim diyorum benim de kendi çatlamıyorsa ilaç kullanmam gerekebilir.
ayyy canım kıyamamm umarım bebeiş saglıklıdır takma kafana bırsey olmazAz önce banyoda kaydım cok korkuyorum bişe olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?