Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

merhaba, canım ne durumdasınız?

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?

Erken sonuç yanılgısı canım bak söyle düşün sanırım sen 1 şubatta hasta oldun 14 şubat yunurtlama günün olsa bugun ayın daha 22 si yani 8 gün olmuş zaten sperm yumurta ile 1 haftada birleşip dölleniyo onun hormonu salgılaması için daha zamanı var. Biraz daha bekle bakalım :) benım yumurtlamam 4 şubatmış şans ya o akşam ilişki yaşandı döllenmiş 17 sinde öğrendim hamile oldugumu canım

Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Ben en son 31 ocak da regl oldum, yumurtlama tarihim 15 şubat a denk geliyor.
İçime bir umut çöktü şimdi sen öyle deyince, kan testinde çıkmama ihtimali var mı yani? :)

Bu arada hayırlı olsun Can'ım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza olsun :)

Hgc hormanı salgılanmadıysa tabiki çıkmaz tatlım biraz daha bekle bakalım

Ovulasyon testi kullandın mı hiç canım ?

Yok canım hiç kullanmadım onu da düşünüyorum aslında. Çünkü eşim işi gereği il dışına da gidiyor o yüzden denk gelmediği günler olabiliyor. Bu aydan ümitli değilim pek açıkcası. Bir de bekarken adet düzensizliği için gittiğimde hormon bozukluğu çıkmıştı bende doğum kontrol haplarından vermişti doktor. 6 ay fln kullanıp bıraktım. Zamanla adet döngüm eskiye nazaran kısaldı ortalama 36 güne düştü bazen 30 günde de oluyor. Acaba polikistik over varmıydı bilmiyorum. Eğer öyleyse çatlama olmuyor oladabilir. Onu düşünmeye başladım. Adet olursam 2 ya günü gidip kan verip baktırıyım diyorum.

Gitti canım doktora tekrar spermiyogram yapıldı. Sonuçları iyi çıktı. Doktor ek hiç bir şeye ihtiyaç yok dedi. Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama zamanım da belli olmuyor deniyoruz bakalım bu ay nolcak.
inşallah bu ay olur canım. ben de dr a gittim. klomen+ çat. iğnesi verdi. 14 şubatta vuruldum iğneyi. 9. günü bügün yani. meraktan ölücem. geçmek bilmiyor günler

inşallah bu ay olur canım. ben de dr a gittim. klomen+ çat. iğnesi verdi. 14 şubatta vuruldum iğneyi. 9. günü bügün yani. meraktan ölücem. geçmek bilmiyor günler

14 gün bekleniyor bildiğim kadarıyla adet olmazsan bebiş var demektir Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım. Stres yapma rahat olmaya çalış. Ben de doktora gidiyim diyorum benim de kendi çatlamıyorsa ilaç kullanmam gerekebilir.

amin canım hepimize inşallah. benim problemim yok çok şükür ama doktor gerçekten olsun istiyosan vakit kaybetmeyelim gel takip edelim dedi. bence sende git bi takip yaptır canım. en azından bu şekilde şansımız artıyor:) salı günü test yapçam işte kısmet olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…