- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle cnm bneim 13 günde gözle görülür dahi değildi kan verdim 4.7 çıktı umudunu niye yitiriyon kuzumMerhaba benim 12. gün düne kadar silik de olsa çıkıyordu bugün erken gebelik testi negatif çıktı![]()
İğneyi tan tarih olarak hangi gun 14 17 günler test günleriMerhaba bende beklemedeyim 2 adet çatlatma iğnesi oldum ben, kaçıncı gün test yapmalıyım sabırsızlanıyorum pazar günü 11 30 da yaptım 6 gün oluyor![]()
Canım erken gebelik testi hassas oluyo ya olsa çıkardı diye düşündümBekle cnm bneim 13 günde gözle görülür dahi değildi kan verdim 4.7 çıktı umudunu niye yitiriyon kuzum
Canım erken gebelik testi hassas oluyo ya olsa çıkardı diye düşündüm
Şimdi baktım biraz da olsa silik çizgi var gibi. Umarım pozitife döner. Senin pozitif sanırım sonuç Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKzuu bn de işte erkene ben güvenmiyorum hem erken hem normal yaptım erkende gözükmedi beş TL lik teste varla yok arasında idi hatta bizim gruba attım ışıklandırma yaptinda gözüküyor gibi dedi hemen kendini koyuverme moralini bozma üç gün sonra test yap tekrar
Kuzu atsana bı bnim ki ile bakiyim telefonda bakiyim bulursam atıyım burayaŞimdi baktım biraz da olsa silik çizgi var gibi. Umarım pozitife döner. Senin pozitif sanırım sonuç Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin güzelim inşallahŞimdi baktım biraz da olsa silik çizgi var gibi. Umarım pozitife döner. Senin pozitif sanırım sonuç Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bnde dün öğrendim zatenŞimdi baktım biraz da olsa silik çizgi var gibi. Umarım pozitife döner. Senin pozitif sanırım sonuç Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Fotoğrafta çıkmıyor ancak flaşla falan çok çok zor görünüyorKuzu atsana bı bnim ki ile bakiyim telefonda bakiyim bulursam atıyım buraya
Kuzu bnde boyle değildi bile normalde çıktı aynı idrarla yaptım halde en ucuz teste renklendi 4 gün filan bekle kan ver bakaljmFotoğrafta çıkmıyor ancak flaşla falan çok çok zor görünüyor
Eki Görüntüle 3014387
Fotoğrafta çıkmıyor ancak flaşla falan çok çok zor görünüyor
Eki Görüntüle 3014387
Eki Görüntüle 3014387
Eki Görüntüle 3014387
Yaptım canım maalesef negatif.. Allah razı olsun duaların için ama artık umutlarım tükendi olmuyor olmayacak kabullendim… çok canım sıkıldı çok heveslenmiştim bu kez ilk iğne ilk tedavi 11 ay… eşim benden çok umutluydu o daha kötü yıkılacak napıcam bilmiyorum yoruldum..Yaptın mı bacım test seni bekliyom sabah senin için erken kalktım merak ettim
Kan ver kuzu idrara sonuçta geç çıkıyor ilk kanda çıkar sonra idrarda geç döllenme oldu idrara geçmesi dahaYaptım canım maalesef negatif.. Allah razı olsun duaların için ama artık umutlarım tükendi olmuyor olmayacak kabullendim… çok canım sıkıldı çok heveslenmiştim bu kez ilk iğne ilk tedavi 11 ay… eşim benden çok umutluydu o daha kötü yıkılacak napıcam bilmiyorum yoruldum..
Canım çizgi görmeden boşu boşuna kan verip bi de orda negatifi görmek istemedim.. bişiler olsa illa çıkmaz mıydı sonuçta iğneden sonra 14 gün oldu artık..Kan ver kuzu idrara sonuçta geç çıkıyor ilk kanda çıkar sonra idrarda geç döllenme oldu idrara geçmesi daha
Yavaş yavaş silinen pozitifler oldu bugün tamamen geçti gibi şimdi gerçek pozitif varsa bekleyeceğizNasıl cıkıyor testeriniz![]()
17 inci gün kuzu benim düşük değerle öğrendim 13 zor gozujtu flaşla bile diyer gunler yapmadım bekle bakalım adete ne kadar kaldiCanım çizgi görmeden boşu boşuna kan verip bi de orda negatifi görmek istemedim.. bişiler olsa illa çıkmaz mıydı sonuçta iğneden sonra 14 gün oldu artık..
Geçtiğimiz pazar günü 11:30 da yaptımİğneyi tan tarih olarak hangi gun 14 17 günler test günleri
Kaçıncı gününüz bugün kaçıncı günde geçtiYavaş yavaş silinen pozitifler oldu bugün tamamen geçti gibi şimdi gerçek pozitif varsa bekleyeceğiz![]()
Igne vucuttan atilmis demekki 3-4gun daha bekle tekrarla testiMerhaba benim 12. gün düne kadar silik de olsa çıkıyordu bugün erken gebelik testi negatif çıktı![]()
Bence 14 -15. Gunu bekle canim benimde 9. Gunum beklemedeyimMerhaba bende beklemedeyim 2 adet çatlatma iğnesi oldum ben, kaçıncı gün test yapmalıyım sabırsızlanıyorum pazar günü 11 30 da yaptım 6 gün oluyor![]()