- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Şubat ayında çatlatma iğnesi olanlar kaçıncı gününuz ve belirtileriniz neler? Benim yedinci günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne taraftan yumurtladin peki biliyor musun insallah bu sefer guzel sonuc alirsinizSag tüp tikali , ostrojen eksikligi ve rahim inceligi var. 2 aydir ilac tedavisi arti catlatma ignesi oluyorum. Gecen ay tutmadi. Hicbir belirti olmayip bir de kasiklara sanci girince insan yine tutmadi diye uzuluyor.
Hmmm ayni benim gibi isteArada gelip giden regl sancısı
Bana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay buSag tüp tikali , ostrojen eksikligi ve rahim inceligi var. 2 aydir ilac tedavisi arti catlatma ignesi oluyorum. Gecen ay tutmadi. Hicbir belirti olmayip bir de kasiklara sanci girince insan yine tutmadi diye uzuluyor.
Bence rahim filimi cekilmesi lazim belki tikali bosuna ilac aliyorsun tamam daha ilk ayaniz ama tedaviye baslamadan once bence tum tahlillerinize rahim filimine tuplere bakilmasi lazim ben doktorumdan kendim istemistim cekilsin die bu arada 3 sene once cekilmisti acikti 2 side doktor dedi bakalim tutmazsa cekelim dediBana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay bu
Canim şöyle düşün bir sorun varsa bastan tespit etmek olusacak zaman kayiplarini engeller. Ben 7 8 ay denedikten sonra rahim filmi cektirdim ve sag tupum tikali cikti. Bastan bilseydim belki bu kadar zan kaybedilmeden ilac tedavisi olacakti.Bana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay bu
Canim sen hamile degilmiydin ben mi yanlis hatirladim ?Bana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay bu
Henüz belli değil yanlış pozitifti bence onlar o yüzden erken test yapmayın şu an sancım varCanim sen hamile degilmiydin ben mi yanlis hatirladim ?
Hayirlisi olsun canim. Benim gecen ay 9.gunde cok net negatifti kuruma cizgisi bile olusmadi. Dun 9.gunumdu bu ay , test yaptim igne etkisini gormek icin cok hafif cizgi cikti. Muhtemelen yalanci pozitiftirHenüz belli değil yanlış pozitifti bence onlar o yüzden erken test yapmayın şu an sancım var
Hafi hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazın olur muHayirlisi olsun canim. Benim gecen ay 9.gunde cok net negatifti kuruma cizgisi bile olusmadi. Dun 9.gunumdu bu ay , test yaptim igne etkisini gormek icin cok hafif cizgi cikti. Muhtemelen yalanci pozitiftir
Kuzum ignenin 3.gunu , 9. Gunu ve bugunku yani 10.gun testlerim. En alttaki sence bozuk mu ?Hafi hayırlısı olsun inşallah gelişmeleri yazın olur mu
Hayır büyük bir başarı örneği gösterip yaptırmadım canımBugun test yaptin mi canim merak ettim
Canım en üstteki mi 3. GünKuzum ignenin 3.gunu , 9. Gunu ve bugunku yani 10.gun testlerim. En alttaki sence bozuk mu ?
En ist 3.gun o yalanci pozitif , ortadaki 9.gun yani dun , en alttaki bugun.Canım en üstteki mi 3. Gün
Evet alttaki çok başarılı değil sankiKuzum ignenin 3.gunu , 9. Gunu ve bugunku yani 10.gun testlerim. En alttaki sence bozuk mu ?
Ortadakinde cok belirsiz bir cizgi goruyormusun ya yoksa gozlerim mi bozuldu artikEvet alttaki çok başarılı değil sanki
Şöyle ki 9. Gün de yalancı pozitifi gördüm ben eğer gebelik yoksa 10. Gün de gördüm kan testi en sağlıklısı ama en az 13 gün sonraKuzum ignenin 3.gunu , 9. Gunu ve bugunku yani 10.gun testlerim. En alttaki sence bozuk mu ?
Net görünüyor merak etme gözlerin iyiOrtadakinde cok belirsiz bir cizgi goruyormusun ya yoksa gozlerim mi bozuldu artik![]()
Valla kuzum ben gecen ay 9.gunde kuruma cizgisi bile gormedim hatta saatler sonra bile gittim gittim baktim cok net tek cizgiydi , bence de 9 gunde belli olmaz idrar testinde ama yalandan da olsa pozitif gormeyen bunyem cok saskinŞöyle ki 9. Gün de yalancı pozitifi gördüm ben eğer gebelik yoksa 10. Gün de gördüm kan testi en sağlıklısı ama en az 13 gün sonra
O zaman ikimiz de hamileyizValla kuzum ben gecen ay 9.gunde kuruma cizgisi bile gormedim hatta saatler sonra bile gittim gittim baktim cok net tek cizgiydi , bence de 9 gunde belli olmaz idrar testinde ama yalandan da olsa pozitif gormeyen bunyem cok saskin![]()
Ah ya insallah hamileyizdir 18 i dogum gunum bana hediye olsun diye ne cok dua ettim. İnsallah bu ay yuzumuz gulsun artik insan sabredemiyor yalandan da olsa pozitif gormek mutlu etti insallah gercek olur da havalara ucarizO zaman ikimiz de hamileyizkıyamam ben oğluma hamileyken 6. Hafta bile sırf o çift çizgiyi görmek için test yapmıştım
![]()