• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

Sag tüp tikali , ostrojen eksikligi ve rahim inceligi var. 2 aydir ilac tedavisi arti catlatma ignesi oluyorum. Gecen ay tutmadi. Hicbir belirti olmayip bir de kasiklara sanci girince insan yine tutmadi diye uzuluyor.
Bana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay bu

Bana da olmaması için Hiçbir sebep yok dedi eğer bu ay olmazsa tüp filmi yapacağız dedi sizce çok erken değil mi korunmayı bıraktığım ilk ay bu
Bence rahim filimi cekilmesi lazim belki tikali bosuna ilac aliyorsun tamam daha ilk ayaniz ama tedaviye baslamadan once bence tum tahlillerinize rahim filimine tuplere bakilmasi lazim ben doktorumdan kendim istemistim cekilsin die bu arada 3 sene once cekilmisti acikti 2 side doktor dedi bakalim tutmazsa cekelim dedi

Canim şöyle düşün bir sorun varsa bastan tespit etmek olusacak zaman kayiplarini engeller. Ben 7 8 ay denedikten sonra rahim filmi cektirdim ve sag tupum tikali cikti. Bastan bilseydim belki bu kadar zan kaybedilmeden ilac tedavisi olacakti.

Henüz belli değil yanlış pozitifti bence onlar o yüzden erken test yapmayın şu an sancım var
Hayirlisi olsun canim. Benim gecen ay 9.gunde cok net negatifti kuruma cizgisi bile olusmadi. Dun 9.gunumdu bu ay , test yaptim igne etkisini gormek icin cok hafif cizgi cikti. Muhtemelen yalanci pozitiftir

Eklentiler

• 16461588318786585433252787329327.webp
    16461588318786585433252787329327.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 42
Şöyle ki 9. Gün de yalancı pozitifi gördüm ben eğer gebelik yoksa 10. Gün de gördüm kan testi en sağlıklısı ama en az 13 gün sonra
Valla kuzum ben gecen ay 9.gunde kuruma cizgisi bile gormedim hatta saatler sonra bile gittim gittim baktim cok net tek cizgiydi , bence de 9 gunde belli olmaz idrar testinde ama yalandan da olsa pozitif gormeyen bunyem cok saskin 😄😄😄

Valla kuzum ben gecen ay 9.gunde kuruma cizgisi bile gormedim hatta saatler sonra bile gittim gittim baktim cok net tek cizgiydi , bence de 9 gunde belli olmaz idrar testinde ama yalandan da olsa pozitif gormeyen bunyem cok saskin 😄😄😄
O zaman ikimiz de hamileyiz 😁😍 kıyamam ben oğluma hamileyken 6. Hafta bile sırf o çift çizgiyi görmek için test yapmıştım🥲☺️

O zaman ikimiz de hamileyiz 😁😍 kıyamam ben oğluma hamileyken 6. Hafta bile sırf o çift çizgiyi görmek için test yapmıştım🥲☺️
Ah ya insallah hamileyizdir 18 i dogum gunum bana hediye olsun diye ne cok dua ettim. İnsallah bu ay yuzumuz gulsun artik insan sabredemiyor yalandan da olsa pozitif gormek mutlu etti insallah gercek olur da havalara ucariz 🥲😄🙏

Back
X