Merve ya açtığımız topiği nasl siliyoruz pro üyeler silebiliyomusCanım ben senin topiğe yazmıyom şimdi kalabalık olmasın transfer olmayacam diye. Ama diğer her yerde yazıyorum. İyiyim. Şu an bi gelişme yok bende. Sen ne yaptın?
Silemiyoruz canım. Konu silinmesi diye bir şey yok.Merve ya açtığımız topiği nasl siliyoruz pro üyeler silebiliyomus
Ama öyle söylemişlerdi neyse Canm sağolSilemiyoruz canım. Konu silinmesi diye bir şey yok.
Sadece konunu uoruma kapatabiliyorsun. Bir çok ayarda da sorun var şu anAma öyle söylemişlerdi neyse Canm sağol
Aman bilmiyorum ya.Sadece konunu uoruma kapatabiliyorsun. Bir çok ayarda da sorun var şu an
Cumaya randevum bakalım canım beklemedeyiz hala.Aman bilmiyorum ya.
Neyse sen ne yaptın hormon iğnesini
Ne olck cuma günü şmdi kuzumCumaya randevum bakalım canım beklemedeyiz hala.
Saizen naşlanacak bir aksilik yoksa. Reglle de diğer iğneler başlanacak inşallah.Ne olck cuma günü şmdi kuzum
Hadi İnşAllah Canm walla süreçler çok zormuş insan basına gelince daha iyi anlıyor dimiSaizen naşlanacak bir aksilik yoksa. Reglle de diğer iğneler başlanacak inşallah.
Buna da çok şükür ne durumdan olanlar var.Hadi İnşAllah Canm walla süreçler çok zormuş insan basına gelince daha iyi anlıyor dimi
Aynen öyle her zaman beterin beteri var diyeceksin şükredeceksinBuna da çok şükür ne durumdan olanlar var.
Ben de şuan 2 gün arayla kullanıyorum adetin 2.gününden itibaren hergün vurulucam8-9 gün sanırım siz kaç gün ?
Anladım İnşAllah fayda ederBen de şuan 2 gün arayla kullanıyorum adetin 2.gününden itibaren hergün vurulucam
İnşallahAnladım İnşAllah fayda eder
Merhaba Canm hosgeldin :) 12 Mart mi demek istedim acaba yoksa su ana kadar çoktan sonucun belli olmusturHerkese merhaba, kulübe yeni katıldım. İnşallah doğru yere yazıyorumdur :)
12 Şubat’ta dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bu 3. denememiz. İlk 2si taze embriyo idi. İlkinde pozitif sonuç gördük ama katlanarak artmadı. Kimyasal dedi doktor.
Şu anda Progesteron takviyesi olarak Lutinus fitil ve Prolutex iğne kullanıyorum. Günde bir tane Coraspin ve 3 Estrafem
Çarşamba test olacak inşallah.
Umut ve umutsuzluk yarış ediyo sanki içimde. Sürekli belirtilerimi izliyorum dinliyorum. Önceki denemelerde nasıldı hatırlmaya çalışıyorum.
Neyse hayırlısı herkese, Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah...
Ayy evet 12 MartMerhaba Canm hosgeldin :) 12 Mart mi demek istedim acaba yoksa su ana kadar çoktan sonucun belli olmusturnasıl geçti transfer günün ?
Zaman bu hem geçiyor hem geçmiyor işteAyy evet 12 MartAcemilikten tarihi yanlış yazmışım. Hoşbulduk
Transfer iyiydi, herşeyi düzenli yapıyorum ama içimde bir hissizlik, belirtilere kafayı taktım. Göğüslerde hassasiyet bi var gibi bi yok gibi. Lekelenme hiç olmadı. Kimisi lekelenme yerleşmeye işarettir demiş, kimisi de asıl olmaması olumlu işaret diyor. Kabız olmaman çok önemli demişti doktor, ben aksine ishal oldum.
Gerçekten yaşamayanın asla hayal dahi edemeyeceği bir süreç. Teste kaldı birkaç günüm. Burada sizlerin de gönül desteğiyle zaman daha kolay geçer dedim:))) Benim de herkesin de dileği kabul olsun inşallah
Herkese merhaba, kulübe yeni katıldım. İnşallah doğru yere yazıyorumdur :)
12 Şubat’ta dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bu 3. denememiz. İlk 2si taze embriyo idi. İlkinde pozitif sonuç gördük ama katlanarak artmadı. Kimyasal dedi doktor.
Şu anda Progesteron takviyesi olarak Lutinus fitil ve Prolutex iğne kullanıyorum. Günde bir tane Coraspin ve 3 Estrafem
Çarşamba test olacak inşallah.
Umut ve umutsuzluk yarış ediyo sanki içimde. Sürekli belirtilerimi izliyorum dinliyorum. Önceki denemelerde nasıldı hatırlmaya çalışıyorum.
Neyse hayırlısı herkese, Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?