Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Canım ben senin topiğe yazmıyom şimdi kalabalık olmasın transfer olmayacam diye. Ama diğer her yerde yazıyorum. İyiyim. Şu an bi gelişme yok bende. Sen ne yaptın?
Merve ya açtığımız topiği nasl siliyoruz pro üyeler silebiliyomus

Herkese merhaba, kulübe yeni katıldım. İnşallah doğru yere yazıyorumdur :)
12 Şubat’ta dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bu 3. denememiz. İlk 2si taze embriyo idi. İlkinde pozitif sonuç gördük ama katlanarak artmadı. Kimyasal dedi doktor.
Şu anda Progesteron takviyesi olarak Lutinus fitil ve Prolutex iğne kullanıyorum. Günde bir tane Coraspin ve 3 Estrafem
Çarşamba test olacak inşallah.
Umut ve umutsuzluk yarış ediyo sanki içimde. Sürekli belirtilerimi izliyorum dinliyorum. Önceki denemelerde nasıldı hatırlmaya çalışıyorum.
Neyse hayırlısı herkese, Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah...

Merhaba Canm hosgeldin :) 12 Mart mi demek istedim acaba yoksa su ana kadar çoktan sonucun belli olmustur nasıl geçti transfer günün ?

Merhaba Canm hosgeldin :) 12 Mart mi demek istedim acaba yoksa su ana kadar çoktan sonucun belli olmustur nasıl geçti transfer günün ?
Ayy evet 12 Mart Acemilikten tarihi yanlış yazmışım. Hoşbulduk
Transfer iyiydi, herşeyi düzenli yapıyorum ama içimde bir hissizlik, belirtilere kafayı taktım. Göğüslerde hassasiyet bi var gibi bi yok gibi. Lekelenme hiç olmadı. Kimisi lekelenme yerleşmeye işarettir demiş, kimisi de asıl olmaması olumlu işaret diyor. Kabız olmaman çok önemli demişti doktor, ben aksine ishal oldum.
Gerçekten yaşamayanın asla hayal dahi edemeyeceği bir süreç. Teste kaldı birkaç günüm. Burada sizlerin de gönül desteğiyle zaman daha kolay geçer dedim:))) Benim de herkesin de dileği kabul olsun inşallah

Zaman bu hem geçiyor hem geçmiyor işte
Takılma onlara kafanı doldurma onlarla sen şmdi günün gelsin test yap bend merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…